- BERBEC 21.03-20.04: Luptele pentru independenta dumneavoastra va vor tine ocupati si puteti chiar avea probleme cu sefii, parintii sau profesorii. Multi dintre nativii acestei zodii sunt destul de artagosi si nu va trebuie mult sa va aprindeti. Va place libertatea si nu suportati sa vi se spuna ce aveti de facut. Iata adevaratele motive ale scandalului.

- TAUR 21.04-21.05: Diferentele ideologice legate de religie, de credinte sau de politica ar putea sa creeze pentru dumneavoastra un conflict ce poate dura cam toata saptamana. Discutiile care va vor provoca mai putin pot fi doar pe tema meteorologiei, asa ca fiti atenti cum ripostati. Uneori puteti deveni agresivi.

- GEMENI 22.05-21.06: Va petreceti mult timp cu prietenii iar cei de acasa va reproseaza asta. Nu-i lasati tocmai acum in febra pregatirilor de Sarbatori si ajutati-i cat puteti de mult. Vi se pare ca sunteti prea aglomerati de treburi. Nu faceti din asta o tragedie.

- RAC 22.06-21.07: Aceasta saptamana poate deveni foarte provocatoare pentru dumneavoastra. Cineva apropiat va provoaca sa dati argumente ce uneori pot deveni explozive. Nu-i picati in plasa. Mai bine feriti-va pana cand considerati a fi momentul prielnic acestor provocari.

- LEU 22.07-22.08: Pentru a mentine pacea la locul de munca trebuie sa va folositi de tot farmecul de care dispuneti. Colegii se vor lega cu usurinta de orice si pot interpreta atitudinea dumneavoastra ca pe o insulta. Cert este ca furia are un singur scop, acela de a arunca mizerie asupra celor care nu merita.

- FECIOARA 23.08-22.09: Energia imprevizibila de care dispuneti va pune intr-o lumina favorabila in ochii celor din jur. Proiectele creative va storc de vigoare si veti deveni usor irascibili. Nu exagerati; mai ales parintii vor trebui sa fie deosebit de rabdatori cu copiii, relatia considerand-o o adevarata provocare.

- BALANTA 23.09-22.10: Va influenteaza mult vibratiile oamenilor din jur, parca percepeti altfel luminile, mirosurile, culorile si chiar sentimentele. Va aflati intr-o stare de visare si nu vreti sa va reveniti decat ca sa observati ce va place. Oricum, apropierea Sarbatorilor va va scoate din starea actuala.

- SCORPION 23.10-21.11: Starea de bine pe care o doriti nu puteti sa o obtineti decat daca va inconjurati de persoane pozitive. Este tot ce aveti nevoie in aceste zile. Familia va sprijina si va inconjoara cu multa dragoste. Poate ca la fereastra se iveste lumina pe care nu ati vrut sa o vedeti pana acum.

- SAGETATOR 22.11-21.12: Opiniile in contradictoriu nu duc la ceva bun. Nu reactionati la impulsurile de moment ce va pot duce spre decizii gresite. Mai bine potoliti-va putin si concentrati-va spre problemele pe care le aveti de rezolvat. Sunt atatea lucruri de pus la punct, incat chiar nu trebuie sa va faceti griji ca va plictisiti.

- CAPRICORN 22.12-19.01: Simtiti ca v-ati cam pierdut respectul pentru propria persoana si ca cei din jurul dumneavoastra nu va respecta indeajuns. Tot ce aveti de facut este sa analizati daca nu cumva gresiti cu ceva sau ii tratati pe ceilalti cu prea multa indiferenta.

- VARSATOR 20.01-18.02: Daca ati fost suparat pe cineva de prea multa vreme si pana acum nu i-ati spus nimic, iata ca este momentul potrivit sa clarificati lucrurile. Nu tipand, ci discutand cu calm si rabdare. }ineti cont ca uneori este nevoie de ani sa claditi ce ati spulberat intr-un minut.

- PESTI 19.02-20.03: Aveti un chef nebun de calatorii si de explorari pentru a descoperi aventura si sa invatati lucruri noi. Va impiedicati insa de caposenia unei persoane apropiate, avand loc tot felul de ciocniri de orgolii. Nu va manifestati nemultumirea strigandu-i tot felul de lucruri. Mai bine lasati-o pur si simplu sa treaca peste aceasta pasa neplacuta.