BERBEC 21.03-20.04: Saptamana asta este momentul cel mai potrivit sa va definitivati planurile personale si sa evoluati spiritual. Planetele va furnizeaza destula energie pentru a le si realiza, asa ca nu mai stati pe ganduri. Actionati fara ezitare! Parca si cei apropiati de sufletul dumneavoastra va sprijina mai mult. Profitati!

TAUR 21.04-21.05: Se pare ca va alaturati mai mult de prieteni si deveniti mult mai constienti de valoarea lor sau de rolul important pe care il joaca in viata dumneavoastra. Totul este sa stabiliti clar care sunt cei mai apropiati si sa-i lasati sa va ajute mai mult. Uneori, sfaturile primite de la ei nu sunt chiar rele.

GEMENI 22.05-21.06: Toata lumea va crede un mic Superman si vi se dau cateva responsabilitati in plus care va pun putin in incurcatura. Acesta este si motivul atator solicitari. Va simtiti obositi si trebuie sa luati in calcul odihna. Nu va extenuati pentru ca oricum sarcinile le terminati cu un pic de efort in plus.

RAC 22.06-21.07: Au inceput sa vi se largeasca orizonturile prin intermediul unor noi experiente legate de studiu sau calatorie. Practic, doriti sa va eliberati de rutina de zi cu zi prin extinderea preocuparilor noi. S-ar putea sa manifestati chiar un interes crescut fata de religie, spirit sau metafizica. Va preocupa si consolidarea relatiilor cu sefii sau alte persoane cu autoritate.

LEU 22.07-22.08: Sunteti surprinsi de cheful pe care-l manifestati pentru studiu sau orice alta ocupatie care va stimuleaza mintea. Doriti sa explorati cateva convingeri politice sau religioase. Vreti sa stiti cat mai multe si va veti bucura de adevarate dezbateri pe baza unor idei noi.

FECIOARA 23.08-22.09: Sunteti destul de obositi ca sa mai dati randament maxim. Veti avea nevoie de mai mult somn ca sa va refaceti. Este important pentru dumneavoastra sa recunoasteti acest lucru si sa-l acceptati in loc sa va epuizati incercand sa rezolvati cat mai multe probleme.

BALANTA 23.09-22.10: Va doriti brusc sa va imbunatatiti calitatea vietii. Va faceti tot felul de liste, va organizati si veti reusi chiar sa lucrati foarte eficient. Nu numai ca va concentrati pe realizarea sarcinilor, dar va veti imbunatati si sanatatea.

SCORPION 23.10-21.11: Vreti sa vi se dea o sansa sa dovediti cine sunteti cu adevarat. Uneori aparentele insala si nu sunteti lasati sa va exprimati liber opiniile. Relatiile cu copiii vor fi clasate pe primul loc. Acum trec printr-o perioada sensibila si trebuie sprijiniti!

SAGETATOR 22.11-21.12: Agenda dumneavoastra este plina de intalniri romantice, evenimente sportive, ocazii speciale, aniversari si chiar vacante. Cu toate acestea, accentul pe distractie il puneti mai greu. Sunteti concentrati mai mult pe familie, viata personala si casa.

CAPRICORN 22.12-19.01: Ambitia va caracterizeaza in aceste zile. Veti dovedi celor din jur cat de capabili sunteti sa realizati pana si cele mai indraznete proiecte. In mijlocul acestor evenimente multi dintre dumneavoastra se ocupa intens de redecorare, renovare sau schimbari majore in locuinta.

VARSATOR 20.01-18.02: Concentrarea spre latura financiara a existentei va determina sa va intrebati daca bunurile pe care le aveti va servesc nevoilor. Constient sau inconstient, ceea ce trebuie sa faceti acum este sa obtineti un control mai bun asupra vietii dumneavoastra prin ceea ce detineti.

PESTI 19.02-20.03: In aceasta saptamana va veti reincarca bateriile pentru catva timp. Deoarece Soarele este acum sursa dumneavoastra de energie, va va da mai multa inspiratie si stralucire decat de obicei. O sa-i impresionati pana si pe cei mai insensibili.