Cautare

996 de rezultate pentru "regimul" (3.77 secunde)
Cornel Nistorescu) Aparitia documentelor coordonate de generalul maior Florian Coldea, prim adjunct al directorului SRI, are meritul de a risipi si ultimele indoieli legate de regimul Basescu.
Potrivit unei expresii jurnalistice, imaginea tarii noastre a fost facuta tandari in timpul si de catre regimul lui Traian Basescu.
Regimul Basescu este un sistem bazat pe o propaganda tipica legionarilor, se arata intr-un document PSD, in care Basescu este caracterizat drept "dictator paranoic, sustinut de o gasca de impostori si adulatori dependenti de bani si functii publice".
"Ne propunem sa daramam caramida cu caramida ce a ramas din regimul politic Traian Basescu — in 2014, se incheie 10 ani de distrugere a Romaniei, de minciuna, dezbinare, saracie, izolare internationala si persecutie sistematica a adversarilor politici.
Este de-a dreptul scandalos cum, o parte din liberali au incearcat sa explice poporului ca este bine ceea ce fac, desi, tot la fel de revoltator este imprejurarea ca aceiasi liberali, fosti membrii USL, isi declarau mai acum cateva luni, dispretul si dezamagirea fata de regimul presedintelui Basescu si de PDL.
Aplicarea TVA in functie de regimul fiscal de incadrare a constructiei Persoanele inregistrate fiscal (persoane impozabile si persoanele juridice neimpozabile) trebuie sa priveasca operatiunea de livrare a constructiilor si a terenurilor in functie de activitatea pe care o desfasoara si vor aplica TVA in functie de regimul fiscal de incadrare a constructiei (veche sau noua) si de regimul tehnic (cadastral) de incadrare a terenului (construibil sau nu), astfel cum s-a precizat mai sus.
31/1990 pot solicita regimul de declarare derogatoriu numai in caz de inactivitate temporara, inscrisa in Registrul Comertului.
Ca sa slabeasca, a combinat regimul alimentar cu masajul si sportul, a declarat Firea la emisiunea "Acces Direct". ... Regimul alimentar pe care l-a tinut Gabriela nu a fost unul sever sau batut in cuie.
Regimul Terorii (Autor: PAUL IOAN) O cumplita perioada din timpul Revolutiei franceze, incadrata intre 5 septembrie 1793 si 28 iulie 1794, a fost cea denumita "Regimul Terorii" sau mai simplu "Teroarea".
Regimul Basescu, aflat in agonie, in ultimele luni de mandat, se comporta ca o fiara turbata. ... Dimpotriva, regimul lui este ingenuncheat si infrant in fata istoriei. ... Iar pentru regimul sau politic, eu am avut intotdeauna un mare defect:
Doream sa traiesc macar o zi dupa ce a cazut regimul. ... Normal sa fiu cenzurat si dat pe mana Securitatii… Imi doream mai mult ca orice sa cada regimul. ... S-a intamplat ca regimul a cazut.
Incepand din 3 septembrie, regimul termic va marca o scadere treptata, astfel incat, in intervalul 9 â€" 13 septembrie, vremea va deveni normala din punct de vedere termic pentru aceasta perioada a anului, cu valori maxime ce se vor situa, in medie, in jurul a 23...24 de grade si minime de aproximativ 12...13 grade.
Regimul DASH Gata cu curele de slabire care afecteaza sanatatea, infometeaza si vlaguiesc! Descoperiti regimul DASH, decretat cel mai bun regim din lume de catre expertii americani.
Temperaturi cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an / Prognoza meteo pentru marti si miercuri Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii;
In noaptea de joi spre vineri se vor semnala ploi de vara in special in zone din vestul, centrul si nordul tarii, dar de sambata regimul termic va deveni unul deosebit de cald pentru aceasta perioada, a indicat pentru Agerpres directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu.
in ceea ce priveste regimul nocturn, acesta va urma un parcurs similar cu cel al maximelor, astfel minimele vor creste pana la medii de 14 grade in data de 07 iulie, pornind de la 8 grade in primele zile ale intervalului, pentru ca ulterior, pana la finalul celei de- a doua saptamani, variatiile sa nu fie notabile, urmand ca temperaturile minime sa se mentina in jurul a 13-14 grade, in medie.
• 5 iun 2009 - Secretarul de stat in MAE Bogdan Aurescu s-a referit, intr-un discurs rostit la summitul SEECP de la Chisinau, la "existenta regres in ceea ce priveste regimul de vize", facand referire indirect la R.Moldova si exprimandu-si speranta ca " intelepciunea va prevala si lucrurile vor reveni la normal".
Va laudati ca sunteti patriot, ingenuncheati cu prefacuta evalvie in fata tricolorului, dar refuzati sa solicitati - asa cum v-am cerut - Ungariei si reprezentantilor minoritatii maghiare, sa dezavueze si sa regrete zecile de masacre antiromanesti si antievreiesti comise in Transilvania, in 1941-1944, de regimul horthyst cu implicarea unei parti a populatiei maghiare locale, si, de asemenea, sa recunoasca legitimitatea tratatelor de pace semnate de Ungaria la Trianon in 1920 si la Paris in 1947, contestate de organizatii guvernamentale si nonguvernamentale din Romania sau din Ungaria, de lideri precum Laszlo Tokes, presedintele Consiliului National Maghiar din Transilvania, vicepresedintele Parlamentului European.
Eu sunt foarte constient de faptul ca regimul Basescu este un regim cu spatele la zid, motiv pentru care sunt capabili de orice.
“Regimul Basescu a impus criza politica drept normalitate“, a aratat Nastase. ... “Asta stie sa faca si asta va face si in continuare“, a tras concluzia liderul PSD, care a adaugat ca, din demolatorul guvernelor CDR, Basescu a devenit in regimul sau nasul guvernelor D.A.
google-analytics.com