Cautare

996 de rezultate pentru "regimul" (4.26 secunde)
MOLDOVA Pana in jurul datei de 8 decembrie, regimul termic va fi caracterizat de valori peste cele normale, cu maxime cuprinse, in medie, intre 5 si 7 grade si minime in jurul a 0 grade Celsius.
Am experimentat, in materie de guvernare, pana in 1989, atat democratia(una extrem de limitata, de imperfecta si de disfunctionala), cat si regimul partidului unic, la fel de disfunctional, de limitat si de imperfect. ... Este vorba despre lipsa unei alternative politice la regimul existent.
7 ani la rand, regimul alimentar cel mai bun! ... Pe locul al doilea, s-a plasat regimul mediteranean (care a ocupat locul al patrulea anul trecut), urmat de regimul MIND care este destinat protejarii creierului de riscurile maladiei Alzheimer.
Ulterior, media acestora va scadea pana spre 2 - 3 grade in ultima noapte din martie, urmand sa oscileze intre 4 si 7 grade, deci si regimul termic nocturn va fi apropiat de cel normal pentru prima decada a lunii aprilie.
Si anume ca insul este o ilustrare a abjectiei morala, un ticalos care a slujit cu ravna regimul dictatorial ceausist. ... Dar, semnand asa, neinteresandu-l ce semneaza si ajutand, ca stalpisor, regimul, Augustin Lazar a ajuns departe.
Din continutul catorva documente cat se poate de oficiale reiese faptul, sau fapta, ca terenurile din Vama Veche au suferit alunecari, cutremure si alte calamitati imobiliare, schimbandu-si regimul juridic sau amplasamentul in functie de pofte.
PNL si PSD nu fac decit sa respecte o cutuma trista, la formarea careia si-au adus contributia toate guvernele post-decembriste, dar, in mod deosebit, regimul Basescu.
Societatea civila considera ca presedintele Traian Basescu are obligatia morala sa condamne regimul comunist din Romania ca "nelegitim si criminal".
Condamnatii care au primit pedepse cu executare in dosarul privatizarii ICA vor sta in urmatoarele 21 de zile in perioada de carantina, pe durata careia le vor fi studiate comportamentul si personalitatea, iar apoi se va stabili regimul de incarcerare.
De ce unii doctori si dermatologi spun ca regimul alimentar nu poate influenta acneea? Unii medici sau specialisti in dermatologie spun de multe ori ca un regimul alimentar nu poate cauza acneea, sau mai mult, ca nu-i poate influnta evoluti.
Asta pana a venit regimul lui Assad si a pus mana pe toti banii. ... Aruncam poze impotriva lui Assad si nu aveam cum sa fiu nici cu regimul, nici in afara lui. ... Nu mai exista, pentru ca o parte sunt cu revolutia si una cu regimul.
Deportarile in Baragan au fost o actiune intreprinsa in anii 1950 de regimul comunist din Romania, care a inceput prin relocarea fortata in Campia Baraganului a populatiei dintr-o raza de aproximativ 25 km de granita cu Iugoslavia, din judetele Timis, Caras-Severin si Mehedinti, in urma conflictului izbucnit intre Stalin si liderul comunist de la Belgrad, Iosip Broz Tito si, odata efectuat acest transfer de amploare de dislocare, a continuat prin condamnarea la munca silnica a cetatenilor socotiti de regim ca fiind nesiguri sau dusmani.
Liderul liberal este convins ca acestia nu au nici o sansa sa-si duca la capat planul de distrugere a PNL, comentand faptul ca partidul liberal nu a putut fi desfiintat de regimul comunist, "cu atat mai putin doi fosti presedinti nu vor reusi sa-l faca sa dispara".
Principalele probleme care stau in calea demararii reabilitarii zonei peninsulare a Constantei, pe langa cele de ordin financiar, sunt legate de regimul de proprietate al caselor nationalizate.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, i-a trimis joi o scrisoare deschisa lui Traian Basescu, in care ii cere presedintelui Romaniei sa promulge Legii pentru modificarea si completarea Legii nr.10/2001 privind regimul juridic al unor imobile preluate in mod abuziv in perioada 6 Martie 1945-22 Decembrie 1989.
Solcanu, Taracila, Saniuta, Pupeza, Teodorescu, Cazan si seful lor de celula - Octav Cozmanca -, "pensionati" politic in "regimul reformator Geoana", asteapta startul pentru campania prezidentiala a primarului Capitalei. ... "Reteaua Cozmanca" este formata din fostii tovarasi de lupta politica, vechi lideri PSD, marginalizati in "regimul Geoana".
"Alianta PSD-PNL-PC, singura solutie a momentului" ' 'Institutionalizarea opozitiei, prin parafarea unei intelegeri PSD-PNL-PC, este unica solutie politica a momentului si singura alternativa viabila la regimul Traian Basescu care se tine cu dintii de putere, explica fostul presedinte, social-democratul Ion Iliescu, pentru Inpolitics.
Europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor a declarat luni, in plenul PE, ca "regimul Basescu astazi eutanasiaza caini, iar maine va eutanasia oameni" si a cerut interventia PPE pe langa cei de la PDL in vederea opririi actiunii de ucidere a patrupezilor.
"Toate obiectivele importante ale Romaniei pe plan european au fost ratate de regimul Basescu" Presedintele PSD Victor Ponta a declarat, marti, ca toate obiectivele importante ale Romaniei pe plan european au fost "ratate de regimul domnului Basescu", amintind ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare pe Justitie sau aderarea la spatiul Schengen.
Dar iata ca regimul Traian Basescu tocmai ne furnizeaza una dintre cele mai concludente dovezi ca face mutarea de la autocratie la dictatura.
google-analytics.com