Cautare

996 de rezultate pentru "regimul" (4.25 secunde)
In jurul datei de 27 noiembrie regimul termic va marca o scadere usoara si se va carcateriza printr-o medie a temperaturilor maxime de 9-10 grade si a celor minime de 2-4 grade.
Regimul termic nocturn va avea o evolutie asemanatoare, media temperaturilor minime fiind in crestere de la -7 grade, la inceputul intervalului, pana spre 3 grade, in intervalul 4 - 6 februarie.
In contextul in care regimul Ceausescu refuza sa se reformeze, chiar si in sensul ideilor de perestroika si glasnosti, iar DSS-ul (n.r.
Vor exista episoade de incalzire, dar si precipitatii mixte si vreme rece.Regimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani va fi unul rece in general, insa va exista un episod de incalzire cu temperaturi maxime de pana la 10 grade Celsius in perioada 24 - 27 noiembrie 2018.
PC apara proprietatea tuturor celor pagubiti si ii va apara si pe fostii proprietari deposedati de regimul comunist, asa cum i-a aparat si pe proprietarii deposedati de regimul de tranzitie, a adaugat Andon.
'Reforma statului atat de trambitata de Traian Basescu devine tot mai perceptibila pe masura ce regimul politic se clatina. Problema este cine se va prabusi primul - respectiv, cine va supravietui celuilalt - statul sau regimul?
Ziarul online "News Ar" (Agentia de Stiri a Judetului Arad) publica articolul Adelei Cristea, 'Regimul Basescu - Boc va cadea. ... PSD nu s-a ridicat prin competenta proprie, ci prin contrapondere la oroarea generata de Regimul Basescu. ... Regimul Basescu - Boc are zilele numarate.
Ziarul online "News Ar" (Agentia de Stiri a Judetului Arad) publica articolul Adelei Cristea, 'Regimul Basescu - Boc va cadea. ... "Ce punem in loc?"', din care puteti citi un fragment ce caracterizeaza regimul politic actual.
Unu, pentru ca e altceva decat am considerat ca trebuie sa fie pentru a reusi sa dea jos regimul Basescu si sa puna Romania pe linia de plutire. ... Disperarea de a scapa de regimul Basescu ne poate face sa deraiem de la exigenta in sustinerea propriului interes.
"Regimul Basescu face tot ce poate pentru a evita catastrofa electorala de la anul" Regimul Traian Basescu nu este interesat de solutionarea crizei economice ci de evitarea unei catastrofe electorale la viitoarele alegeri, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, comentand astfel anuntul ca Guvernul intentioneaza sa isi asume raspunderea pe votul corespondenta.
Sorin Rosca Stanescu) Ieri am aratat de ce exista conditii favorabile, interne si externe, pentru ca Presedintele Traian Basescu sa transforme regimul autocratic in dictatura.
Regimul Traian Basescu a intrat in colaps. ... Mamaliga romaneasca refuza sa explodeze iar regimul Basescu isi facea un titlu de glorie, in Uniunea Europeana, ca a putut sa taie in carne vie, cu cinism, fara a se expune unor revolte.
La alegerile locale, desfasurate in urma cu 2 luni, cetatenii Romaniei au sanctionat, in mod sever, regimul Traian Basescu, in totalitatea lui, si si-au manifestat increderea in sansele USL de a reporni aceasta tara.
Ce spune Antonescu despre "regimul Basescu" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Congresul Ordinar al PNL, ca "regimul Traian Basescu a insemnat prezidentializarea anticonstitutionala a regimului politic".
El a pledat nu doar pentru unitatea partidelor componente ale USL, ci si pentru unitatea tuturor care "s-au saturat de regimul Basescu".
lupta eroica a USL cu "regimul Traian Basescu"... ... care este "Regimul Traian Basescu", acel regim cu care "USL lupta din greu", acel regim care impiedica USL si pe premierul Ponta sa-si puna in aplicare politicile benefice pentru Romania? ... "regimul Traian Basescu".
Basescu Traian - Ingenuncheat si acoperit de rusine Dan Voiculescu a postat pe blog un text in care vorbeste despre cartea sa "Uniunea Social Liberala - ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian", dar si despre regimul Traian Basescu.
In Crisana, in prima jumatate a intervalului de prognoza, regimul termic va fi cu aproximativ 5 grade mai ridicat decat cel normal, cu medii ale temperaturilor maxime de 15-16 grade, pana pe 20 martie si chiar de 18-19 grade, intre 21 si 23 martie.
In a doua saptamana a intervalului, regimul termic va fi apropiat de cel specific perioadei, cu o medie a valorilor maxime de 22...24 de grade si a temperaturilor minime de 11 grade.
Mariustuca.ro / Regimul Expres: ... Magda Marincovici) Regimul Expres este destinat persoanelor care doresc sa scape rapid de cateva kilograme pentru a arata bine cu un anumit prilej, cum ar fi concediul la mare. ... Regimul expres este hipocaloric, variat si echilibrat.
google-analytics.com