Cautare

1378 de rezultate pentru "real" (5.99 secunde)
Taxa poate fi ajustata pe baza declaratiei pe proprie raspundere a proprietarului masinii, in care acesta sustine ca rulajul mediu anual real al autovehiculului sau este mai mare decat rulajul mediu anual considerat standard pentru categoria respectiva de autovehicule.
Productia si consumul de energie pot fi aflate in timp real Pe site-ul Transelectrica (www.transelectrica.ro) pot fi vizualizate in orice moment, in timp real, consumul de energie electrica din Romania si productia realizata in tara.
ei trebuie sa demonstreze ca utilizatorul foloseste in mod real operele aflate in gestiune colectiva. ... Pe de alta parte, UPFAR trebuie sa demonstreze ca aceste unitati beneficiaza in mod real de "operele gestionate colectiv"
Cu o inflatie anuala de 4,4% si dobanzi real negative de mai bine de un an, populatia fidela unei banci constata acum ca este platita cu aceeasi dobanda cu care ar fi remunerata daca ar avea economiile in euro sau dolari.
In mediul digital pasim in era platformelor de programmatic trading, atat clientii, agentiile cat si publisherii fiind extrem de interesati de modalitatea eficienta, in real-time de tranzactionare a spatiului digital, de profilare exacta a consumatorului in mediu on-line - digitalul este mediul din care acest tip de buying se va propaga in viitor si catre alte medii care usor, usor se digitalizeaza, indiferent ca vorbim de televiziune (vedem acest fenomen deja in US) sau OOH.
posibilitatea ajustarii mesajelor de marketing in timp real pentru a influenta deciziile clientilor, cresterea vanzarilor si reducerea cheltuielilor.
Printre altele, service-urile propun ca emiterea politei RCA sa se faca in baza CNP-ului, a performantelor tehnice ale autovehiculului si a altor factori care influenteaza in mod real profilul de risc al asiguratului RCA.
Platforma online ProTVPLUS.ro si TRU [the real you], cel mai nou hub dedicat creatorilor de continut, lanseaza cel mai ambitios proiect al anului:
Messi, castigator si in 2009, si in 2010, i-a invins in lupta pentru trofeul FIFA Balonul de Aur 2011 pe coechipierul sau de la FC Barcelona, Xavi Hernandez, si pe fotbalistul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo.
Fotbalistele de la Real Craiova au revenit pe locul doi in seria vest a Ligii I dupa ce au trecut, pe teren propriu, de Motorul Oradea, scor 4-0, echipa care inaintea meciului ocupa locul secund, avand cu un punct mai mult decat oltencele.
Pe Messi si compania ii asteapta si o intalnire cu Real Madrid (sambata, ora 23.00, Digi Sport 1 - n.r.), care poate decide in mare masura campionatul, si lumea vorbeste mai mult de El Clasico decat de meciul cu Chelsea, ceea ce i-ar putea deconecta de la partida de astazi, contra albastrilor.
Fotbalistele de la Real Craiova au debutat cu stangul in play-off-ul Ligii I. Oltencele au fost invinse duminica, in deplasare, de vicecampioana FCM Targu Mures, scor 3-0, dupa un meci pe care antrenorul Sorin Patrascu l-a catalogat ca fiind cel mai slab de pana acum al elevelor sale.
In cealalta semifinala va fi, miercuri seara, tot un razboi germano-spaniol, Borussia Dortmund versus Real Madrid. ... In cealalta semifinala se intalnesc miercuri, de la ora 21.45, echipele Borussia Dortmund si Real Madrid.
"Sa ajungi la Barcelona sau Real e ca si cum ai ajunge la Hollywood pentru un actor roman...sau cum un savant ar lua un premiu Nobel. ... Mourinho se desparte de Real.
Manchester United, Sahtior Donetk, Bayer Leverkusen, Real Sociedad • GRUPA B: Real Madrid, Juventus, Galatasaray, Copenhaga • GRUPA C: Benfica, PSG, Olympiacos, Anderlecht • GRUPA D:
Concursul a fost real, ma bucur enorm ca am reusit sa demonstrez ca merit acest titlu", a declarat tanara, potrivit Kudika.ro.
Iordanescu, dupa o saptamana de studiu la Real Madrid: Ancelotti m-a lasat la toate sedintele, eu nu il lasam la ale mele Anghel Iordanescu s-a intors de la un stagiu de pregatire de o saptamana sustinut la antrenamentele lui Carlo Ancelotti de la Real.
- Despre Real Madrid si FC Barcelona: ... 1990-1992 la Real Madrid: 63 de meciuri, 15 goluri 1992-1994 la Brescia: 61 de meciuri, 15 goluri 1994-1996 la FC Barcelona:
Julen Lopetegui a fost demis dupa ce a semnat cu Real Madrid, iar locul sau a fost luat de Fernando Hierro.
Între jocurile saptamânii acesteia se numara si strategia în timp real „Theatre of War“ (Teatru de Razboi - traducere), joc lansat de studiourile 1C si Battlefront pe 19 mai 2008, informeaza pagina de internet www.arenait.net.
google-analytics.com