Cautare

1378 de rezultate pentru "real" (3.07 secunde)
vizualizarea in timp real a cataloagelor Carrefour Romania pentru toate formatele de magazin:
Senzorii de inertie incorporati in casca virtuala transmit miscarile capului catre camera PlayStation, imaginea virtuala adaptandu-se astfel in timp real la activitatea jucatorului. ... Sunetele se schimba in timp real in functie de orientarea capului.
Toate acestea furnizeaza date in timp real despre starea echipamentelor, avertizand asupra potentialelor probleme inainte ca acestea sa se produca, permitand astfel ca reparatiile sa fie efectuate cu pagube minime.
Ce e real, ce e virtual, cat real e in virtual si invers. Greu de spus. (Sursa: Catchy)
Prima gala realizata in SUA a fost urmarita si astazi de milioane de romani, aceasta fiind difuzata de la ora 13.00-14.00 si anume GALA CELEBRITATILOR ROMANO- AMERICANE la LAS VEGAS, iar maine, ora 18.00-19.00 se va difuza din nou la televiziunea CURIER TV LIVE, o televiziune cu un format de emisie curat, decent care se poate prinde prin cablu RDS-RCS in ROMANIA, o televiziune facuta de mari profesionisti din TVR, care transmit atat de la Bucuresti, cat si din Pitesti, dar si LIVE pe internet, deci in timp real dupa orele ROMANIEI pe care le-am mentionat anterior.
Un alt artist complex, Smiley, pe numele real Andrei Tiberiu Maria, interpret, producator, compozitor, actor si prezentator, a cucerit publicul cu vocea si carisma sa, avand o activitate de peste 10 ani pe piata muzicala autohtona.
Expozitia 9Divine este a-III-a parte a conceptului de spiritualizare prin arta, lansat de expozitia La Vida Real (Viata Adevarata) prin prezentarea povestii sufletelor, a rolului lor si a contextului existentei.
- Era un liceu real, singurul liceu care dadea bursa de internat. ... Fiind un liceu real, principala pregatire era la mate-fizica.
in loc de a avea un simplu nume, avem o persoana care este in mijlocul nostru, care in mod real este pentru noi chipul lui Dumnezeu.
Copiii, in loc sa iasa afara pentru a se intalni cu prietenii si pentru a juca leapsa, sticluta cu otrava, de-a v-ati ascunselea, prefera sa stea ore in sir la calculator, pierzandu-si timpul pe facebook sau pe alte retele de socializare care nu fac nimic altceva decat sa ingradeasca universul real, transpunandu-ne in cel virtual.
Replica Vedetelor / S-A LANSAT APARATUL DE BARBIERIT CREAT SA SE AJUSTEZE IN TIMP REAL CONTURURILOR FETEI!(Autoare: ... S-a lansat aparatul de barbierit creat sa se ajusteze in timp real contururilor fetei!
Replica Vedetelor / S-A LANSAT APARATUL DE BARBIERIT CREAT SA SE AJUSTEZE IN TIMP REAL CONTURURILOR FETEI!(Autoare: ... S-a lansat aparatul de barbierit creat sa se ajusteze in timp real contururilor fetei!
Pericolul neofascismului este real. ... La noi, este la fel de mare si real ca in alte parti. Avem o istorie in spate care ne arata cat de vulnerabili sunt romanii la ideile fasciste, mai ales daca cineva le imbraca in straie nationale.
Universul real. ... Numai prezentul este real - clipa. Traieste-ti clipa. Romanul se incheie cu Wilhelm Adler izbucnind in plans la vederea unei inmormantari cu care n-avea nicio legatura.
• Pentru germani, existenta a doar 320 de kilometri de autostrada in Romania reprezinta un real pericol. ... • Si pentru autoritatile elvetiene, drumurile sunt un real pericol.
De aceea, cu respect, i-as ruga pe toti colegii mei, atat din Opozitie, cat si de la Putere, sa incercam sa reusim impreuna un lobby real si profitabil pentru noi toti.
Protestele nu au temei real (Autoare : ... In opinia ministrului Nicolaescu, protestele CPSS nu se justifica si nu au temei real, deoarece pachetul de legi al MS se afla inca in dezbatere ceea ce presupune participarea tuturor partenerilor la dialog.
- o componenta ce permitea schimburile de mesaje tip SMS, in timp real si intre mii de utilizatori, prin apelarea numarului telefonic dedicat "1855" ori prin receptionarea de mesaje de la acest numar - o aplicatie internet ce dadea posibilitatea unui numar restrans de persoane (asa-numitii "coordonatori judeteni" sau "coordonatori") sa obtina in timp real informatii despre numarul de votanti si modul cum s-a votat in toate sectiile de votare.
Stimati colegi, Va atrag atentia ca suntem in fata a doua pericole - unul este real, altul virtual dar posibil. Pericolul real se cheama abordare populista.
Prin implementarea unui mecanism de asigurare a tratamentului la domiciliu, profilaxia episoadelor hemoragice ar fi putea asigurata in mod real, similar altor patologii. Din pacate, episoadele hemoragice spontane nu pot fi preintampinate in mod real, conform ghidurilor clinice, ci doar partial.
google-analytics.com