Cautare

1378 de rezultate pentru "real" (3.07 secunde)
De multe ori ele pot chiar dubla pretul real al sejurului. Ele pot fi taxe de aeroport, asigurarea de zbor, taxe de transfer, alte asigurari despre care agentia de turism trebuie sa va dea detalii pentru a va putea face un calcul real al sejurului pentru care optati.
Pentru persoane fizice 31 ianuarie Contribuabilii persoane fizice care opteaza pentru determinarea venitului net in sistem real trebuie sa depuna pina la data de 31 ianuarie 2006 la unitatile fiscale cererea pentru aceasta optiune, care va fi valabila timp de doi ani, a declarat purtatorul de cuvint al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Dorin Tiganas.
Cu toate ca majoritatea bancilor practica in continuare dobanzi variabile, cu mult sub rata inflatiei, ceea ce descurajeaza economisirea, sunt si cateva institutii de credit care ofera un castig real pozitiv deponentilor.
sa completeze si sa depuna formularul 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate" daca au realizat pe langa salarii si alte venituri (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole impuse in sistem real, castigurile rezultate din transferul titlurilor de valoare); ... activitati agricole impuse in sistem real;
Ne asteptam însa ca de joi aglomeratia sa se accentueze“, a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket.Pentru a veni în sprijinul cumparatorilor, magazinele au în aceasta perioada un program special.
Pana la sfarsitul acestei luni, respectiv 31 ianuarie, persoanele care obtin venituri din drepturile de proprietate intelectuala, cedarea folosintei bunurilor (inchiriere) sau activitatile agricole au posibilitatea sa depuna o cerere la Directia de Finante Galati prin care sa solicite determinarea venitului net in sistem real, optiune care va fi valabila timp de 2 ani consecutivi.
Desi piata bucuresteana de real-estate pare suprasaturata de ansambluri rezidentiale noi si de agentii imobiliare, cererea de locuinte la nivelul capitalei nu a inregistrat vreo scadere semnificativa in ultimii ani.
Comisia Europeana si statele membre ale Uniunii Europene au decis dezvoltarea in etape, pana la 1 ianuarie 2010, a unui sistem informatizat pentru monitorizarea bunurilor accizabile, atat la nivel national cat si intracomunitar, care sa permita supravegherea eficienta si in timp real a miscarii produselor accizabile in regim suspensiv, potrivit unui comunicat al Autoritatii Nationale a Vamilor (ANV).
In vederea unei supravegheri eficiente si in timp real a miscarii produselor accizabile in regim suspensiv, Comisia Europeana, impreuna cu statele-membre, a decis dezvoltarea in etape, pana la 1 ianuarie 2010, a unui sistem informatizat de urmarire si control al acestor miscari, atat la nivel national, cat si intracomunitar, denumit in continuare EMCS.
  Pretul real al locuintelor vechi - 800 de euro/mp  Reprezentantii agentiilor imobiliare spun ca aceste scaderi sunt justificate, mai ales ca preturile atinsesera un nivel exagerat.
Indicele castigului salarial real pentru luna aprilie 2008 fata de luna precedenta, calculat ca raport intre indicele castigului salarial net si indicele preturilor de consum, a fost de 107%.
  West-Gate Center Primul centru comercial de amploare se gaseste la iesirea din Craiova catre Filiasi, amplasat dupa hipermarketul real,- si lânga supermarketul PIC. ... Avem Metro, Selgros, Billa, real,-, PIC, Baumax, Praktiker, Penny.
Banca Nationala a Romaniei reduce cu 10% nivelul comisioanelor percepute institutiilor de credit pentru platile de mare valoare sau urgente in sistemul cu decontare pe baza bruta in timp real (ReGIS), se arata intr-un comunicat al BNR.
Or, daca impozitul pe venitul agricol (15% aplicat si în sistem real si la norme de venit) pentru o persoana reprezinta în medie 44 de lei (în doua transe de câte 22 de lei), înseamna ca taranii doljeni ar fi obtinut din rosii si castraveti venituri modice pe tot anul, în jurul sumei de 300 de lei.
Or, daca impozitul pe venitul agricol (15% aplicat si în sistem real si la norme de venit) pentru o persoana reprezinta în medie 44 de lei (în doua transe de câte 22 de lei), înseamna ca taranii doljeni ar fi obtinut din rosii si castraveti venituri modice pe tot anul, în jurul sumei de 300 de lei.
Totodata, daca Guvernul si autoritatile locale ar investi in utilitati si servicii publice in proximitatea cartierelor de locuinte, pretul ar scadea 12%, iar daca ar oferi teren gratuit pentru constructia de locuinte, pretul ar cobori cu 10%, a afirmat Popp, la conferinta "Romania Construct and Real Estate Forum 2008".
Notarii vor sa revina la situatia dinainte de 2006, si anume, sa existe posiblitatea ca expertizele sa fie reactualizate cel putin o data pe an, pentru a putea sa reflecte fluctuatiile din piata, astfel incat beneficiarii serviciilor notariale sa nu fie impozitati pentru o suma mai mare decat cea pe care acestia o primesc in mod real la incheierea actelor.
În lunile care urmeaza, firmele vor avea de platit TVA catre stat, de data aceasta, din activitatea lor legala, numai ca nu platesc nici un leu din conturile lor, ci compenseaza ce au de plata (real) cu ceea ce ar fi avut de recuperat (ilegal).
Grupul austriac Venta Real Estate va inaugura, in 15 noiembrie, centrul comercial Solaris Shopping Park, cu o suprafata de 10.000 mp, investitie cu o valoare de peste 10 milioane de euro, situat intre orasele Turda si Campia Turzii din judetul Cluj.
Statul nu impoziteaza venitul real, ci pe cel nominal In proiectul de ordonanta de urgenta de modificare a Codului Fiscal este stipulat ca surplusul castigat de stat nu e altceva decat "o influenta negativa de cash-flow" impusa sectorului privat.
google-analytics.com