Cautare

1378 de rezultate pentru "real" (4.77 secunde)
Un fenomen real? ... - Fenomenul OZN este real si ar trebui sa-l privim cu seriozitate si sa-l studiem. In acelasi an, ufologul rus Boris Surinov dezvolta ideea intr-o carte a sa, scriind:
In aceasta calitate, el s-a convins ca fenomenul OZN este intr-adevar real. ... In felul acesta, milioane de oameni vor putea colabora virtual, in timp real, la documentarea unor evenimentele de acest tip.
Trairea personala este intotdeauna cea care va genera increderea ca evenimentul a fost real.
- Timp de aproape un deceniu, am desfasurat un proiect de identificare aerospatiala foarte sensibil, care s-a concentrat pe tehnologii aeriene neidentificate. In aceasta pozitie am invatat ca fenomenul este intr-adevar real, probabil exista ceva acolo, dar nu stim ce este.
Intr-o interventie, Aykroyd sublinia ca MUFON este format din oameni de stiinta din toate tipurile de discipline, capabili sa analizeze si sa decida ce anume este real si ce este o farsa.
Prin urmare i se pare ca vorbeste cu Caterina pe care a parasit-o, dialogul nefiind real, deoarece usa era incuiata, iar noului proprietar ii place sa verifice daca a incuiat usa.
Potrivit reprezentantilor primariei, dintre magazinele care s-au inscris pana acum in cursa soldarilor fac parte Kenvelo, doua societati din Mercur, precum si real,- Hypermaket. ... Avem solduri la cateva sute de articole - imbracaminte, incaltaminte si articole sport (schiuri, clapari)", a declarat Gelu Nedelcu, directorul real,- Hypermarket Craiova.
Liderul social-democrat sustine ca PDL se indreapta spre "scorul" real pe care-l detine, pana acum, democrat-liberalii traind de pe urma popularitatii lui Traian Basescu. ... Acum se indreapta spre scorul real pe care-l detine PDL.
in urma discutiilor purtate cu ministrul justitiei pe tema opririi procedurilor de aprobare a celor patru coduri (civil, penal si cele de procedura civila si penala) pentru dezbaterea lor in mod real, Catalin Predoiu a promis ca va prezenta propunerea societatii civile in sedinta de astazi a guvernului.
Sau, mai degraba, s-au dovedit reale informatiile neoficiale ale vremii, potrivit carora retragerea presedintelui in exercitiu fusese motivata nu de "victoria securistilor", ci de un scor real de numai 5-6% in sondaje?
In mod normal, in organizarea Congresului ar fi trebuit sa fie implicati in mod real toti candidatii, deciziile trebuind a fi luate in mod transparent si consensual.
'Noul partid de stanga care se prefigureaza in Parlament, anuntat de senatorii si deputatii "independenti", nu reprezinta un pericol real pentru PSD deoarece aceasta grupare are doar rolul de a consolida majoritatea guvernamentala si de a pune pumnul in gura UDMR, sustine presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), Mugur Ciuvica, pentru Inpolitics.
Sursele citate au precizat ca motivul real al sanctionarii lui Toma a fost faptul ca ar fi incercat sa il convinga pe senatorul PDL de Olt, Mihai Nita, ca nu are rost sa se inscrie in PSD.
Astfel, conform celor mai recente date, pentru energia termica furnizata de CET Bacau populatia plateste 137,60 lei/Gcal fata de un pret de furnizare aprobat de 225 lei/Gcal, energia termica furnizata de CET Iasi este platita de populatie cu 175 lei/Gcal fata de un pret de furnizare de 291,87 lei/Gcal, iar pentru energia termica furnizata de Locato Piatra Neamt este acceptat pentru populatia un pret de 148,48 lei/Gcal fata de un cost real de 279,79 lei/Gcal.
"Sunt chestiuni pe care trebuie sa le abordeze cu toata atentia Parlamentul, partidele componente, sa existe un dialog politic real intre putere si opozitie pentru a gasi formulele potrivite", a spus Iliescu.
USL este silit pentru prima data sa spuna adevarul despre numarul real de alegatori pentru ca de data asta numai adevarul i-ar aduce victoria.Daca nu cumva este prea tarziu.
Care ar fi motivul real pentru care Ponta a numit-o pe Kovesi la DNA Radu Zlati, deputat USL, arunca bomba pe blogul sau si publica un mesaj pe care l-a vazut pe Facebook. Mesajul ar contine motivul real care l-a determinat pe Victor Ponta sa o numeasca pe Kovesi.
Orice subiect real, de interes public, dispare, cu complicitatea televiziunilor, in perdele groase de ceata, fum si propaganda.
In ambele cazuri, lipsa de reactie ferma a Ministerului de Externe nu face altceva decat sa confirme statutul nostru real de subordonat neconditionat si nu de partener al Statelor Unite.
Scopul real al asa-zisului referendum pe Justitie poate fi pur propagandistic. ... Repet, indiferent care este obiectivul real al lui Iohannis.
google-analytics.com