Cautare

1378 de rezultate pentru "real" (5.55 secunde)
Aceleasi statistici indica faptul ca in fiecare minut, doua femei cad prada violentei domestice, estimandu-se un numar de 1,2 milioane de victime anual, din care doar 1-2% depun plangere impotriva agresorilor si maxim 25% din numarul real de cazuri sunt inregistrate in statisticile oficiale.
Scriitoarea Elisabeta Lasconi, pe numele ei real Elisabeta Rosca, a murit in noaptea de sambata spre duminica, la varsta de 59 de ani.
#RespiraSperanta, un real ajutor pentru pacientii cu FPI si cei din jurul lor #RespiraSperanta este o campanie care se adreseaza pacientilor cu FPI dar si celor dragi lor, fiind primul proiect menit sa informeze cu privire la aceasta boala.
Asadar, cele mai apreciate vinuri din tara pana in 1989, nelipsite de pe mesele imparatilor din Viena, vinurile din Lechinta reapar pe piata si se bucura de un real succes.
Asadar, cele mai apreciate vinuri din tara pana in 1989, nelipsite de pe mesele imparatilor din Viena, vinurile din Lechinta reapar pe piata si se bucura de un real succes.
In functie de pozitia lor pe astrograma generala si raportarea acestora la harta natala se face horoscopul real al iubirii. ... Fara miscare, evolutia ei e un fiasco real.
La un asemenea nivel de dovezi, orice persoana rezonabila ar trebui sa spuna â€" fenomenul este real si ar trebui sa procedam in consecinta.
ASTA e numarul real al infectarilor cu noul coronavirus in Romania! Dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti, vine cu o veste teribila.
Putem doar constata ca vietile captivilor sunt primejduite in mod real, ca Romania este amenintata in mod real de grupari islamice extremiste, ca autoritatile statului - si in primul rand Presedintia - sunt puse in fata unei optiuni transante in ceea ce priveste politica fata de Orientul Mijlociu extins, ca romanii s-au solidarizat cu tinerii ziaristi aflati in pericol.
Acesta i-a transmis lui Barna "sa faca un real pas in spate" si sa nu incerce "o aventura politica prin care sa rupa partidul".
Dinamo a refuzat amicalul cu Real Madrid Castilla, care urma sa aiba loc pe 23 martie. Vestea a cazut ca un traznet asupra suflarii dinamoviste si a fost dezvaluita de presedintele DDB Spania, Dragos Sterpu.
"Si la Real Madrid se intampla. Stiu asta. Pizza, hamburger se mananca si pe acolo. Se beau sucuri acidulate. Nu exista sa nu se intample asta.
Nu stim nici daca totul e real sau, dimpotriva, e o cacealma - o noua cacealma produsa de SRI. ... Totul e atat de hilar, de grotesc, incat, indiferent ca e real sau nu, nu poti decat sa te intrebi:
Karim Benzema (34 de ani) a fost din nou eroul lui Real Madrid in UEFA Champions League. ... Aflat la cel mai bun sezon din cariera, Karim Benzema este "motorul" lui Real Madrid.
In decembrie 1989, pericolul terorist se intemeia totusi p e un fapt real: ... Anticoruptia, momentul cel mai apropiat in timp de Dosariada, s-a bazat si ea pe mecanismele exagerarii peste marginile bunului-simt a unui pericol real:
Inchei urand bafta in aceasta seara Stelei in marele meci cu Real. Putine echipe din lume au privilegiul de a juca impotriva lui Real Madrid, asa ca trebuie sa recunoastem ca Steaua i-a adus pe Beckham, Robinho, Ronaldo, Van Nistelrooy si pe ceilalti galactici la Bucuresti...
Real Madrid a invins aseara Manchester City, scor 3-1, in mansa retur din semifinalele UEFA Champions League, si a reusit sa se califice in ultimul act al competitiei.
Real Madrid a castigat pentru a 14-a oara Champions League, dupa o finala superba cu Liverpool. Vinicius a marcat sigurul gol al meciului de la Paris.
Real Madrid a castigat, pentru a cincea oara in istoria clubului, Supercupa Europei, dupa ce a invins-o pe Eintracht Frankfurt, pe Stadionul Olimpic din Helsinki, cu scorul de 2-0.
Altfel spus, preturile, oricat de absurde ar parea la prima vedere, sunt rezultatul unui joc real al pietei, si nu sunt "dictate" de nimeni, nici de stat, ca inainte de decembrie 1989, nici de "grupuri de interese" legitime ori nu, nici de vreo alta forta oculta.
google-analytics.com