Cautare

1378 de rezultate pentru "real" (3.08 secunde)
Fotbalistele de la Real Craiova nu reusesc sa castige puncte in fata celor doua favorite la castigarea titlului national, Olimpia Cluj si FCM Targu Mures. ... Pentru Real au evoluat:
Acestea, combinate cu datele oferite de dispozitivele GPS, le permit acestor companii sa ofere date in timp real despre aglomeratia din trafic, astfel ca utilizatorii acestor servicii pot folosi rute alternative. ... deoarece majoritatea sunt dotate cu GPS, acestea urmaresc in timp real traseul utilizatorilor.
Real Madrid - Liverpool 1-0 Liga Campionilor / Optimi de finala Sezon 2022/2023 A marcat: ... Real Madrid: Courtios - D.
UEFA Champions League, sferturi de finala, meciul tur Real Madrid - Chelsea 2-0 Au marcat: ... Real Madrid: Courtois - Carvajal, Eder Militao, Alaba, Camavinga - Valverde, Kroos, Modric - Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior Rezerve:
UEFA Champions League, grupa C, etapa a 2-a Napoli - Real Madrid Au marcat: ... Meret - Di Lorenzo, Ostigard, Natan, Olivera - Anguissa, Lobotka, Zielinski - Politano, Osimhen, Kvaratskhelia Real Madrid:
UEFA Champions League, grupa C, etapa a 5-a Real Madrid - Napoli 4-2 (2-1) Au marcat: ... Real Madrid. Lunin- Mendy, Alaba, Rudiger, Carvajal- Bellingham, Kroos, Valverde, Ceballos- Rodrygo, Diaz Napoli:
Nu am atins insa fundul crizei sociale, pentru ca efectele masurilor care inca nici nu au fost luate toate, reducerile de cheltuieli sociale trebuie sa fie luate pana la sfarsitul anului, sa vedem unde, in ce zone, ca sa nu-i afecteze pe cei care in mod real au nevoie.
Un om univerasal a carui dependenta de detinatorul real al puterii imperiale (aparent abstracte dar in realitate foarte concrete) este cu atat mai mare cu cat mai liber este saltul sau abisal de la solidar la solitar.
Astfel, pentru prima data s-a reusit transpunerea necesarului de materiale pe suport informatic, pe baza de coduri, lucru ce a dus la evidentierea stricta a materialelor folosite si intocmirea unui necesar real.
Pretul real al griului ar trebui sa fie 5.000 lei/kg si nu 3.200-3.500 lei/kg.
In principal, au condus la concluzia ca exista, ca sa spun asa, o prapastie institutionala intre nivelul dorit si cel real al capacitatii institutionale de a presta servicii pentru populatie, de a transforma resursele in rezultate efective, de a transforma o schimbare de politici intr-o modificare a realitatii.
Cand va fi ANAF capabila sa monitorizeze in timp real fluxul de incasari si plati pentru un agent economic? ... Daca ne referim sa urmareasca in timp real jurnalul din casa de marcat, termenul maxim pe care noi l-am stabilit este 1 ianuarie 2017.
Dar aceste afisari s-ar fi repartizat la o frecventa medie de 7,5 datorita duplicarii (desi frecventa medie reala este 12, in timpul campaniei acest prag nu se atinge), adica obtineam un reach real de 88800.
• Banda Real de Gaitas Principe de Asturias de Oviedo (Spania): Orchestra Banda Real de Gaitas din Oviedo a fost infiintata in noiembrie 1992 pentru a participa la evenimentele consiliului orasului Oviedo si pentru a face cunoscuta muzica traditionala a Asturiei.
Personalitate deosebit de complexa, puternic conturata, excesiv da paradoxala, in perpetua lupta cu sine, cu un amor propriu exagerat - referindu-ma doar la prezent si deci oarecum specific varstei - intr-un sens zgarcita cu sine, prin aceea ca lupta perpetuu sa nu strabata din personalitatea ei in afara, decat ceea ce ea crede ca e potrivit pentru a impune un portret psihic-moral, nu corespunzator defel clocotului ei interior, ci mai degraba un contrar al celui real.
Este ceva extrem de real, chiar mai real decat orice eveniment din viata mea pamanteana, inclusiv nunta mea si nasterea celor doi copii.
John Hamer, autorul cartii "Titanic, the real story" (2012), aduce la suprafata amanunte surprinzatoare, ipoteze care duc la ideea unei conspiratii bine ticluite. ... Fictiunea destul de aproximativa legata de un dezastru real, a nascut de-a lungul timpului o multime de intrebari, rezumate astfel de Andrew Newton:
- Daca un obiect metalic poate fi confundat cu un ecou venit de la o inversiune termica - spunea nota - ne gasim in situatia ca, in cazul unui atac, sa nu fim in stare sa deosebim rapid un echipament real de o fantoma.
Aceasta activitate a ajuns sa fie cunoscuta sub numele de INITIATIVA OZN ROCKEFELLER, deoarece, in unele cazuri, ea a depasit simpla finantare si a inclus, la inceputul si la mijlocul anilor '90, un efort real de lobby la Casa Alba in perioada presedintiei Clinton.
Femeia il vede pe Zburator ca fiind real, se trezeste din somn si este mereu cuprinsa de emotii puternice.
google-analytics.com