Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (2.64 secunde)
Pentru ca praznuiesc o mare sarbatoare crestina, craiovenii dau importanta mesei de Craciun. Cu noile preturi, aceasta va costa cel putin 200 de lei.Cu toate ca înseamna mai mult decât o masa îmbelsugata, Craciunul este sarbatoarea în care gospodinele acorda o importanta deosebita pregatirii festinului.
In cadrul targului de produse traditionale organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, la standul lui nea Nelu Patrascu lumea vine sa cumpere de toate:
Nu stiu cum se manifesta exact pesta, aceasta boala a porcilor, dar stiu ca ea cam miroase de la distanta a afacere la nivel mare.
FARCAS) Ideea existentei unor hibrizi nepamanteni, cunoscuti si sub numele de copiii din stele, care ar locui printre noi, este evocata tot mai insistent in ultimul timp.
De la Brigitte Bardot si Pamela Anderson pana la ONG-urile raspunzatoare de protectia animalelor, toata lumea indeamna la proteste si solicita Comisiei Europene sa ia atitudine impotriva legii privind gestionarea cainilor fara stapan din Romania.
Crescatorii de animale vor fi sprijiniti financiar pentru a cumpara vaci, oi si capre de reproductie de rasa, executivul alocand in acest sens 20 de milioane de lei, bani care vor putea fi cheltuiti pana la sfarsitul lui 2006, a declarat, ieri, ministrul agriculturii, Gheorghe Flutur.
Crescatorie de rase tipice in stabulatie libera si semilibera, fabricarea de produse slow food. Firma este specializata in producerea de porchetta (purcelus Nero di Nebrodi copt in cuptor cu lemne).
alimente prajite, preparate din carne de porc, carbogazoase (Autoare: Magda Marincovici) Au dovedit-o numeroase studii si mai nou o cercetare publicata luni, 10 august, in Circulation, revista americana de cardiologie.
O constatare alarmanta arata ca, in ultimii ani, a crescut frecventa cazurilor de cancer in Europa, inclusiv in Romania, cu preponderenta in randul barbatilor (54% din cazuri).
Dupa cum era de asteptat, majorarea tarifelor la energia electrica si gazele naturale are ca efect iminent scumpirea produselor alimentare. Carnea, laptele, uleiul, zaharul si, nu in ultimul rand, painea sunt numai cateva dintre produsele alimentare de baza care ne vor costa mai mult.
Subventiile la carnea de porc si de pasare s-ar putea majora iar in perioada urmatoare, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern initiat de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Pretul carnii de porc ar putea creste cu apro-ximativ 5% in urmatoarele zile, pe fondul cererii mari de pe piata, este de parere un lider al Asociatiei Romane a Carnii (ARC), Mihai Visan.
Importurile de carne de porc vor totaliza la sfarsitul acestui an aproximativ 200.000 de tone, ne-a declarat ieri Gheorghe Caruz, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Porci. El s-a aratat ingrijorat fata de aceste importuri masive si si-a exprimat speranta ca autoritatile vor face ceva in acest sens.
Pretul mezelurilor ar putea creste considerabil in cazul produselor din carne de porc daca taxa vamala unica va atinge nivelul de 20%, au declarat ieri, intr-o conferinta de presa, reprezentantii Asociatiei Romane a Carnii (ARC).
Taxele vamale la importurile de carne de pasare si porc ar putea fi majorate pentru a le permite crescatorilor de animale sa aloce o parte din castigurile obtinute in investitii destinate asigurarii masurilor de biosecuritate, a declarat ieri ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur.
Romanii au inceput sa consume orice alt fel de carne decat cea de pui. ... Asa ca cei mai multi dintre oameni nu mai au incredere in puii vanduti in magazine si cumpara carne de porc, de vita sau de peste.
Produsele agroalimentare importate sunt de peste trei ori mai multe decat cele exportate. In primele noua luni ale acestui an, diferenta dintre valoarea importurilor si cea a exporturilor depaseste un miliard de euro.
Proteina vegetala va fi exclusa din compozitia unor mezeluri produse in Romania, conform unui nou ordin privind normele de comercializare a produselor din carne va intra in vigoare duminica, 8 aprilie, informeaza Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.
Vedeta Kanal D l-a prezentat cu aceasta ocazie pe noul sau iubit, Marius, prietenilor si apropiatilor sai Oana Roman si-a serbat ziua de nastere la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primaverii, si a pregatit un meniu sofisticat pentru invitatii sai.
La standul lui nea Nelu Patrascu, caci asa ii stie toata lumea, oamenii vin sa cumpere de toate:
google-analytics.com