Cautare

452 de rezultate pentru "rasa de porc" (2.95 secunde)
Misterul craniilor de cristal In Mexic, America Centrala si America de Sud au fost descoperite niste cranii din cristal de origine aparent antica, constituind unul dintre subiectele arheologice cele mai fascinante ale secolului XX.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) vrea sa vanda in acest an 540 de cai din hergheliile proprii, a declarat directorul Directiei de crestere, exploatare si ameliorare a cabalinelor din RNP, Gheorghe Mohanu.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va mai scoate la licitatie in aceasta luna inca 250 de cai din hergheliile proprii, potrivit directorului Directiei de crestere, exploatare si ameliorare a cabalinelor din RNP, Gheorghe Mohanu.
Acest lucru ar putea deveni posibil datorita solutiei gasite de cativa ciobani din Marginimea Sibiului. Acestia au adus zilele trecute berbeci de samanta din Germania, hotarati sa obtina o noua rasa. Imperecheate cu berbecii nemtesti, turcana romaneasca sau oaia tigaie vor fata miei numai buni de carne.
Universe at War Earth Assault este un nou joc din genul RTS, creat de studiourile Petroglyph (cei care au realizat si Star Wars Empire at War).Actiunea se desfasoara în anul 2012 (deci în viitorul foarte apropiat), când o rasa extraterestra, denumita Hierarchy, vine pe Pamânt cu gândul de a mina toate resursele disponibile.
Seful departamentului de cercetare de la Microsoft, Eric Horvitz, crede ca inteligenta artificiala va pune probleme ne datura legala, etica si psihologica, pe masura ce devine mai sofisticata. El a zis, totusi, ca nu ar trebui sa ne temem ca robotii vor anihila rasa umana.
Flavian Crizboi, purtatorul de cuvant al RPG Security si logodnica sa, si-au marit familia cu un nou membru, un catel, din rasa beagle, in varsta de 6 luni, absolut adorabil, pe nume Freddie.
Civilizatia Atlanta (Continuare) Despre disparitia Atlantidei Ce s-a intamplat de fapt? Cum a fost posibila o atat de mare catastrofa planetara, brusca, acum 12.500 ani? ... Atlantii, cu spiritul lor comercial aplicat in materie de imixtiune in succesiunea la conducerea civilizatiei extraterestrilor GREY au dat-o in bara.
Uneori poate deveni rea, deci oamenii se feresc de ea. ... Atunci s-a retras tiptil, de-a-ndaratelea, pana s-a ascuns dupa coama dealului; ... atat de frumos de-ti lua mintile. ... De cele mai multe ori canta de te innebuneste. ... Exista si elemente legate de consumarea unei hrane, a unei bauturi.
Cancerul de prostata Afectiunile cele mai comune ale prostatei sunt adenomul (cea mai frecventa tumora benigna a barbatului) si cancerul de prostata - cel mai frecvent cancer al aparatului uro-genital masculin. Simptomele apar de obicei atunci cand cancerul depaseste capsula prostatei si invadeaza tesuturile din jur.
Ayo spunea ca substanta a fost colectata si analizata intr-un institut din Bologna si s-a dovedit ca are o structura aparte, iar fluorescenta s-ar datora unor modificari produse de un camp magnetic foarte puternic. ... Astfel de lucruri nu se gasesc in casele oamenilor.
De ce nu va exista o desecretizare (Autor : ... FARCAS) (Continuare) Redfern numeste istoriile de felul acesta, care circula printre fanii OZN cu mai putin discernamant, o gramada de rahat.
Toyota a fost intrigat de teoria lui John Ostrom privind dinozaurul deinonychus, care ar fi avut sange cald (1964) si a dezvoltat ideea ca unele tipuri de dinozauri ar fi evoluat catre abilitati de a dobandi informatii.
FARCAS) In folclorul din jurul fenomenului OZN, un loc din ce in ce mai popular il ocupa reptilienii, o presupusa rasa extraterestra, inclusa adesea in ralatarile celor care spun ca au trait intalniri de gradul III sau IV.
Mesaj de la extraterestri? Vezi buletinul de stiri care a uimit Anglia Un buletin de stiri difuzat in anul 1977, la o televiziune din Anglia, a uimit o tara intreaga cand vocea prezentatorului Ivor Mills a fost acoperita de o alta voce.
- inulina - ajuta la reducerea colesterolului din sange - usureaza tranzitul intestinal - cura de detoxifiere - combinatie UNICA Pret catalog 48.98 LEI Cantitate neta:
Generalul Emil Strainu spune adevarul despre reptilienii prezenti pe Terra (By Tiberiu) Exista o terorie conform careia persoane politice din intreaga lume nu sunt altceva decat niste reptilieni care guverneaza in secret rasa umana. ... Generalul Emil Strainu a intrat de curand in rezerva.
Chec cu iaurt - reteta ieftina din ingrediente simple Aceasta reteta de chec este delicioasa si se prepara rapid, din ingrediente ieftine.
Oficial, an Italia traiesc de pe azi pe maine antre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati an corturi si baraci la marginea marilor orase.
Oficial, in Italia traiesc de pe azi pe maine intre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati in corturi si baraci la marginea marilor orase.
google-analytics.com