Cautare

4198 de rezultate pentru "proiectul" (2.56 secunde)
Proiectul de lege aflat in discutie exprima in mod tragic esecul acestui Guvern, abandonarea interesului public si a Constitutiei.
Dupa pauza, senatorii PPRM au hotarat ca proiectul sa fie adus pe Ordinea de zi prin vot nominal. ... Proiectul de lege a primit aprobarea pentru a fi votat in plenul de ieri cu 71 de voturi “pentru“, 14 “impotriva“ si doua abtineri.
Pretendentul la mostenirea lui Carol al II-lea a precizat ca premierul Calin Popescu-Tariceanu a facut “o mare greseala“ acceptand proiectul de lege in forma propusa de PSD.
Or, proiectul in discutie asigura ingerinta altor puteri in independenta justitiei, situatie care contravine cu instrumentele juridice internationale la care Romania este parte sau pe care le-a ratificat si care fac parte din dreptul intern cu forta juridica supralegislativa (art.
Prin urmare, simpla sintagma "eroare judiciara", folosita in proiectul in discutie, constituie o incalcare a independentei puterii judecatoresti, din moment ce nu este independent judecatorul care judeca sub spectrul amenintarii raspunderii materiale in afara propriei conduite culpabile si nu exista nicio alta categorie de persoane din tara sau de oriunde care sa raspunda pentru simplul fapt al exercitarii unei profesii.
Comisiile juridice reunite si Comisia pentru integrare europeana ale Parlamentului Romaniei au dezbatut ieri proiectul de lege prin care se ratifica Tratatul de aderare a Romaniei la UE, semnat la 25 aprilie la Luxemburg.
In legatura cu aceste aspecte, noi am aratat ca in anumite aspecte nu exista compromis, ca urmare, astfel cum am impiedicat pe vremea lui Ceausescu ca judetul Covasna sa fie desfiintat si asimilat, cum ne-am confruntat cu proiectul de regionalizare a lui Basescu sau Dragnea, asa vom infrunta pe oricine, pentru ca exista subiecte in care nu putem si nu vom face niciun compromis.
intocmeste proiectul Programului anual al achizitiilor publice de produse, servicii si lucrari pe baza necesitatilor obiective identificate in functie de fondurile alocate prin bugetul anual, il inainteaza spre avizare conducatorului Biroului resurse umane/juridic/economic/administrativ si il supune aprobarii ordonatorului principal de credite;
Parlamentarii UDMR au fost convocati miercuri seara pentru adoptarea unei decizii in privinta somatiei adresate de Consiliul National al Secuilor catre Uniune de a depune la Parlament proiectul de autonomie a tinutului Secuiesc.
Conducerea UDMR ii avertizeaza pe parlamentarii PNL-PD sa fie atenti cum voteaza proiectul legii minoritatilor, ca acesta sa nu fie respins.
Pana acum, in Dolj, nici un proiect nu a trecut la faza de aprobare a cofinantarii de catre banca desemnata sa finanteze proiectul. ... Pentru aprobarea cofinantarii, banca verifica din punct de vedere economic proiectul si ia in garantie investitia propriu-zisa careia ii aplica norma bancara.
Proiectul de lege privind sporul de vechime, respins In aceeasi situatie se afla si primarul orasului Cernavoda, Gheorghe Hansa, care a subliniat ca pana nu de mult primarii nu aveau drept nici la concediu de odihna.
Tot la votul final, proiectul de lege privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist si xenofob a fost retrimis la Comisia Juridica, pe motivul ca nu se stie ce se voteaza.
El a explicat ca proiectul in cauza incalca tocmai acele principii din programul de guvernare sustinute de PD, care in campanie a criticat tocmai plafonarea indemnizatiei pentru mame la un anumit procent din salariul mediu.
Documentul a fost aprobat cu 56 de voturi pentru, 3 impotriva si 4 abtineri. Proiectul de lege urmeaza sa fie supus avizarii in Camera Deputatilor. ... Proiectul de lege a primit aviz fara amendamente.
El a anuntat ca, „daca va constata ca proiectul de reforma a clasei politice propus de presedintele PSD, Mircea Geoana, este viabil“, partidul sau se va alatura acestei initiative.
Cu toate acestea, deputatii au acceptat ieri sa retrimita la Biroul Permanent proiectul de buget al acestei Camere a Parlamentului, dupa ce presedintele Comisiei de buget-finante, Mihai Tanasescu, a propus plenului aprobarea unui buget diminuat cu 128,1 milioane de lei noi.
Despre cum pun in practica marile metropole ale lumii proiectul eco-mobilului si cum incearca romanii sa-l implementeze si despre cat de aproape este masinuta electrica sa iasa de pe poarta fabricilor Dacia, cititi in mai jos. ... "Proiectul este gandit pentru toti producatorii de autoturisme", afirma Lazar.
Proiectul presupune si exproprierea catorva sute de hectare de teren, proces care nu mai este atat de complicat pe cat era odinioara, ca urmare a aparitiei Legii 198/2004, si care va dura doar 6-8 luni.
In sedinta CNC al Coalitiei urmeaza sa se faca o comparatie intre textul Comisiei de la Venetia si proiectul de lege, urmand sa se ajunga la o solutie, a precizat purtatorul de cuvant al Aliantei PNL-PD, Eugen Nicolaescu.
google-analytics.com