Cautare

4198 de rezultate pentru "proiectul" (3.03 secunde)
Proiectul legii privind combaterea pornografiei in randul minorilor a fost adoptat de Comisia de cultura a Senatului, site-urile pentru adulti fiind obligate la o autorizare din partea Ministerului Comunicatiilor. Proiectul a fost dezbatut dupa ce plenul a decis retrimiterea la comisie, senatorul PDL Radu F.
"Proiectul E-VIZA", pe care o puteti citi in continuare. Doresc sa salut initiativa Ministerului Afacerilor Externe de a lansa proiectul E-VIZA - portal electronic pentru facilitarea procesului de obtinere a vizelor.
Proiectul este gandit in scopul dezvoltarii aptitudinilor creatoare si valorificarii unei relatii directe intre mijloace artistice diferite, fie ca vorbim de mestesuguri, expozitii sau activitati didactice.
In cadrul conferintei de lansare, invitatii au vorbit despre importanta lansarii unui astfel de portal pentru femeile din sistemul sanitar si despre plusurile aduse de proiectul "O sansa pentru dezvoltarea carierei pentru femeile din domeniul sanitar" in viata femeilor din acest domeniu.
Proiectul "Practica in intreprindere simulata" a fost implementat de Convex Network S.R.L. ... Proiectul a fost selectat la finantare in cadrul Programului Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 cofinantat din Fondul Social European, axa prioritara 2:
Proiectul a realizat un pas important in imbunatatirea vietii persoanelor cu autism din Romania, prin cresterea numarului de medici instruiti in depistarea precoce a tulburarii de spectru autist, cresterea numărului de specialisti in interventii terapeutice, dezvoltarea unei retele nationale de servicii gratuite pentru persoanele cu TSA, sporirea gradului de informare si sensibilizare a publicului si elaborarea unei Strategii Nationale privind integrarea sociala a persoanelor cu autism.
Daca ar fi facut-o, nu ar mai fi respins proiectul Ferentari. ... In Romania, acum un an, impreuna cu premierul Victor Ponta, am avut o initiativa - proiectul Ferentari (un parteneriat cu sistemul de educatie si guvernul Finlandei), respins de presedintele Traian Basescu.
Daca ar fi facut-o, nu ar mai fi respins proiectul Ferentari. ... In Romania, acum un an, impreuna cu premierul Victor Ponta, am avut o initiativa - proiectul Ferentari (un parteneriat cu sistemul de educatie si guvernul Finlandei), respins de presedintele Traian Basescu.
Proiectul de desemnare a "Deltei Bucurestiului" drept arie naturala protejata, adoptat de CGMB Consilierii municipali au adoptat in sedinta de marti un proiect care vizeaza atribuirea statutului de arie naturala protejata Parcului Vacaresti, loc cunoscut si sub denumirea de "Delta Bucurestiului".
Proiectul nu a fost ocolit de ghinion: ... Dar, prin intermediul unei campanii de publicitate intense, cu spoturi televizate prezentand copii ce agitau mainile la trecerea trenului, Guvernul a eludat dificultatile pentru a transforma proiectul in succes. ... Proiectul de legatura feroviara Istanbul-Ankara a costat 4,25 de miliarde de dolari.
Camera Deputatilor a adoptat in urma cu o saptamana, la initiativa si cu sprijinul Grupului Parlamentar al PSD din cadrul caruia face parte si UNPR, proiectul de Lege pentru modificarea si completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice.
100 mp- locomotiva electrica CFR Calatori) Investitia companiei in proiectul de anvergura nationala este estimata la peste 120.000 de euro.
Mihai Fifor, liderul Grupului PSD din Senatul Romaniei si Presedintele Consiliului National PSD, considera ca, prin votul pentru Proiectul de lege privind acordarea unor drepturi speciale personalului didactic din invatamantul preuniversitar, vom asista la o reparatie morala pentru cei care si-au dedicat viata in folosul comunitatii si evolutiei tarii.
Proiectul de dezvoltare al bratului Borcea trece intr-o noua etapa. ... Pirloaga Marian) - Desi a fost scepticism in realizarea primului pas, Proiectul de dezvoltare a bratului Borcea trece intr-o noua etapa.
Proiectul a fost creat de Lucian Ionita, ziarist cu experienta de peste 15 ani, pentru care miza interesului public pe care il serveste presa nu s-a schimbat nici atunci cand a parasit breasla si a devenit antreprenor. ... - Care sunt motivele interioare pentru care ai pornit proiectul?
Proiectul este totusi lasat in plan secund de ceva timp de catre MAE si Ministerul Comertului . ... Uniunea Europeana nu ne-ar ingradi proiectul.
Proiectul de amenajare in Bucuresti a unei piste de automobilism a fost blocat dupa ce unul dintre initiatori a inregistrat evenimentul pe numele sau, iar Primaria Capitalei a incheiat un contract cu o alta persoana.
Motiv pentru care, proiectul studentilor din Iasi se numeste iARO, iar modelul Camarad. ... In timp, odata cu finantarea si sponsorii care nu vor inceta sa apara, proiectul va fi dezvoltat si finalizat.
PD nu va vota in Parlament proiectul de buget pe 2008. ... Cristian Radulescu, liderul deputatilor PD, sustine ca proiectul redactat de Guvern are grave carente, pentru ca se bazeaza pe o estimare supraevaluata si nerealista a veniturilor.
proiectul Portul Turistic, reabilitarea lacurilor din Neptun si cordonul Saturn - Venus. ... Haideti si cu proiectul trei! ... Proiectul trei... Rep.:
google-analytics.com