Cautare

4198 de rezultate pentru "proiectul" (3.93 secunde)
'Analistii Oxford Policy Management sustin ca proiectul va avea o contributie la PIB de 19 miliarde de euro.
Costurile de constructie au crescut cu aproape 50%, pana la 300 de milioane de euro, in parte din cauza intarzierilor, dar si din cauza faptului ca proiectul a trebuit sa sufere modificari.
- Comuna care prezinta proiectul trebuie sa fie cuprinsa in lista localitatilor cu infrastructura tehnico-edilitara afectata de inundatiile din anul 2010 aprobata in sedinta de astazi a Guvernul, iar proiectul trebuie sa vizeze reconstructia si modernizarea de drumuri comunale, poduri si podete afectate de inundatii in 2010 si apartinand proprietatii publice a unitatii administrative, respectiv comuna;
De ce face Basescu lobby pentru Rosia Montana Presedintele Traian Basescu s-a lansat intr-o adevarata campanie de lobby pentru proiectul de la Rosia Montana. ... "Acum sustin (proiectul - n.r.) mai mult ca oricand, si nu din motive sentimentale, ci din motive pragmatice.
Tiriac vrea sa faca un zgarie-nori in locul turnului de ascensoare Proiectul IFMA Business Center figureaza intre "Proiectele Complexe" ale Tiriac Imobiliare.
Acelasi sistem de compensare, prevazut de Codul de Procedura Fiscala, va fi valabil si la restituirea valorii reziduale a taxei, cand autovehiculul este scos din parcul auto national, se arata in proiectul normelor privind aplicarea noului sistem al taxei de poluare auto.Valoarea reziduala a taxei reprezinta suma care ar fi platita pentru respectivul autovehicul daca acesta ar fi inmatriculat la momentul scoaterii din parcul auto national.
Referindu-se la proiectul RMGC, arheologul francez spune ca, initial, nu a avut cunostinta despre amploarea lui.
Fundatia World Vision deruleaza un proiect prin care somerii din Oltenia se vor califica in meseria de tesator si vor beneficia de consiliere pentru initierea unei afaceri si desfacerea produselor Fundatia World Vision (WV) Romania a lansat ieri, la Craiova, proiectul cu titlul "Atelierul de mestesuguri", prin care somerii dintr-un grup tinta de 260 de persoane din mediul rural vor beneficia de pregatire si consultanta pentru dezvoltarea mestesugurilor traditionale.
Guvernul Ponta continua proiectul unitatilor nucleare 3 si 4 de la Cernavoda (Autor :
Potrivit unui raspuns al Primariei Capitalei la solicitarea B365.ro, proiectul urmeaza a fi reconsiderat, avand un caracter foarte complex.
Studiul de fezabilitate al proiectului a fost reactualizat Mega-proiectul canalului Dunare-Bucuresti incepe sa se miste incet-incet. ... Peste o mie de persoane, in exploatare Dupa mai bine de 20 de ani, proiectul va fi reluat.
Dupa cum este cunoscut, aceasta Comisie va examina Proiectul de lege initiat de Guvernul Romaniei, precum si amendamentele depuse de Guvern, deputati si senatori si isi va finaliza activitatea prin intocmirea raportului in vederea dezbaterii proiectului de lege in plenul fiecarei Camere a Parlamentului.
Proiectul de extindere si modernizare a fabricii de mobilier tapitat a fost co-finantat de Uniunea Europeana si Guvernul Romaniei prin Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice 2007-2013. ... Proiectul de extindere si modernizare a inceput in iulie 2012 si a fost co-finantat de Uniunea Europeană
Proiectul complex se afla in atentia unor investitori romani si bulgari. - Avem vesti bune in ceea ce priveste proiectul podului care va lega Calarasi de Silistra.
Potrivit Mediafax, proiectul de buget pe anul 2017 este configurat pe un cadru macroeconomic cu o valoare a PIB de 815,195 mld. ... Pentru proiectul de buget pe 2017 au fost luati in considerare urmatorii indicatori macroeconomici: ... Proiectul de buget pe 2017 are urmatoarele directii majore de actiune:
Investitorii romani, care dezvolta proiectul de apartamente pasive LOFT Green Apartments in Mogosoaia, anunta ca vor vinde in luna decembrie apartamente care nu vor avea facturi la utilitați.
Dezvoltatorul israelian AFI vrea sa cumpere proiectul Casa Radio din Centrul Capitalei, care zace in paragina de peste 20 ani. ... Plaza Centers a investit 85 de milioane de euro in lucrari de demolare, design si lucrarile la fundatie pana in 2010, atunci cand proiectul a intrat in conservare.
Compania romaneasca EcoVillas a finalizat in proportie de 90% primele 44 de apartamente si spatii comerciale din Romania 100% ecofriendly din proiectul LOFT green apartments.
Proiectul nostru va cuprinde apartamente cu terase mari si finisaje de calitate, in parteneriat cu PINUM, venind astfel in intampinarea cererii de locuințe care sa permita lucrul de acasa, avand in vedere noile tendinte de pe piața muncii determinate de Pandemie, a declarat Michele Nusco, CEO grupul Nusco.
Lac de agement, artere noi si linii de tramvai Proiectul de prelungire a liniei de metrou Parc Bazilescu-Lac Straulesti a fost introdus de Primaria Capitalei in dezbatere publica.
google-analytics.com