Cautare

3457 de rezultate pentru "programul" (8.10 secunde)
Programul de transplant hepatic de la Fundeni cunoaste un moment de dezvoltare fara precedent (Autor: Cornelia Stanciu - AGERPRES) Programul de transplant hepatic din cadrul Institutului Clinic Fundeni a cunoscut anul acesta o dezvoltare fara precedent, a declarat intr-un interviu acordat AGERPRES prof.
Accesul la programul de reabilitare termica a blocurilor a fost inlesnit prin micsorarea cotei cu care locatarii vor contribui. ... Dezinteresul romanilor pentru programul de reabilitare termica a blocurilor i-a determinat, saptamana trecuta, pe membrii guvernului sa adopte o noua inlesnire pentru implementarea proiectului.
Pana in prezent, au fost depuse 5.471 de solicitari de proiecte pe Programul Fermierul, initiat de Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Craiovenii se pot inscrie in aceste zile in Programul de stimulare a innoirii parcului auto, prin care statul acorda o prima de 30 de milioane de lei vechi pentru masinile casate. ... Programul este valabil pana la sfarsitul anului.
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Criza economica loveste si Programul National de Innoire a Parcului Auto. ... In Gorj, Programul "Rabla" se desfasoara doar prin singurul furnizor din judet al masinilor marca Dacia.
Primul este "Programul pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii", pentru care prima zi de inscriere va fi 5 mai, incepand cu ora 9.00.
In conventia-cadru care trebuia semnata cu FNGCIMM se prevedea ca locuinta cumparata de persoane fizice prin programul "Prima casa" sa fie "libera de orice sarcini", ceea ce ar fi exclus locuintele noi, construite de dezvoltatori imobiliari cu credite bancare.
Ce au spus Calin Popescu Tariceanu si Adrian Nastase la lansarea programului economic al USL Programul economic pe care Uniunea Social Liberala il va elabora va da romanilor speranta ca lucrurile vor merge din nou bine in Romania, a declarat vineri fostul premier liberal Calin Popescu-Tariceanu, in cadrul prezentarii viziunii economice a USL.
Institutul Cultural Roman din Londra si Muzeul Victoria & Albert (V&A) lanseaza programul "Columna lui Traian 1900: ... In egala masura, programul comemoreaza 140 de ani de la inaugurarea salii Casts Court a muzeului londonez, in 1873, creata special pentru a gazdui o replica unică
In timp ce fostul director al SC Apa Canal, Ion Stefan se da de ceasul mortii ca programul ISPA apa-canalizare nu a inceput si nici nu are prea multe sanse de izbanda, primarul pare mai sigur ca niciodata ca proiectul va merge ca uns.
Purtatorul de cuvant al PNL, Tudor Chiuariu, a declarat ca programul de guvernare prezetat sambata de PSD ar trebui sa se numeasca "Cele 10 fantezii ale lui Mircea Geoana", avand in vedere ca social-democratii nu au explicat de unde vor avea resurse pentru promisiunile din program.
PD-L si-a lansat luni, in fata reprezentantilor societatii civile, aliatii de traditie ai dreptei democrat-liberale, Programul politic si programul de guvernare intitulat "Doctrina economica si sociala", in care propune desfiintarea contractului colectiv de munca la nivel national, introducerea pensiei de solidaritate sociala, initierea legii responsabilitatii fiscale si avanseaza, la nivel european, ideea libertatii de miscare a valorilor.
Parlamentarii PSD au initiat o propunere legislativa privind Programul National de Autostrazi si Drumuri Express (Rapide) pentru perioada 2011-2020 si masuri de reglementare a contractelor de antrepriza si subantrepriza, acest program venind in completarea prevederilor Legii nr.
Ce contine programul de guvernare al Cabinetului Ponta? Cabinetul Ponta propune, in programul de guvernare, ca in cursul anului 2012 salariile personalului bugetar sa revina nivelul din iunie 2010, precum si "restituirea sumelor retinute fara baza legala pensionarilor".
- am dat dispozitii colegilor mei sa redacteze programul de guvernare in forma oficiala care va trebui depusa la Parlament si va fi prezentata de candidatul pe care PSD il va propune.
Programul de Restructurare a Intreprinderilor si Reconversie Profesionala (RICOP), finantat de Uniunea Europeana cu 86 de milioane de euro, a fost finalizat dupa ce ultimele fonduri au fost atrase la sfarsitul lunii trecute.
Din cauza neconcordantei legislative, agricultorii care doresc sa acceseze fondurile derulate prin Programul "Fermierul" pentru cofinantarea proiectelor SAPARD intampina dificultati. ... Programul "Fermierul" a fost conceput pentru a ajuta agricultorii romani sa cofinanteze proiectele SAPARD - pentru o mai buna absorbtie a fondurilor europene.
Programul de stimulare a innoirii parcului national auto va fi reluat in acest an, potrivit unei decizii a guvernului.
Liderii sindicatului Solidaritatea, care reprezinta o parte dintre salariatii de la Apa-Canal, au anuntat ca se gindesc sa atace in contencios hotarirea de consiliu local prin care s-a aprobat Programul de restructurare si redresare financiara a unitatii furnizoare de apa potabila si, deci, concedierea a mai bine de 200 de oameni.
google-analytics.com