Cautare

3457 de rezultate pentru "programul" (2.85 secunde)
Conform deputatului UDMR, Lakatos Péter, proverbul "afara-i vopsit gardul inauntru-i leopardul" se aplica tot mai bine realitatilor care se contureaza in programul de guvernare PDL-PSD.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au hotarat, joi, sa prelungeasca programul dezbaterilor pe proiectul de buget de stat pentru anul 2009 si pentru zilele de vineri, sambata si duminica.
Guvernul a aprobat programul national multianual, pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii, bugetul alocat programului, pentru anul acesta, fiind de 405.000 de lei.
Mures, ca in programul PDL nu exista prevederea potrivit careia partidul isi asuma sustinerea pentru Traian Basescu la alegerile prezidentiale din 2009, dar a spus ca este convins ca actualul presedinte va candida pentru un nou mandat si va fi sustinut de PDL.
Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, precizeaza ca bancile trebuie sa se asigure ca garantia acordata de stat, in programul "Prima Casa", prin Fondul de Garantare a Creditelor, poate fi executata. ... Reprezentantii Guvernului sunt optimisti ca in perioada urmatoare se vor stabili criteriile pentru a face programul operational.
Geoana a precizat ca programul "Prima Casa" se adreseaza doar persoanelor cu venituri peste medie, care pot contracta un credit ipotecar. Programul 'Prima Casa' e un pas bun, dar aceasta initiativa se adreseaza celor cu venituri peste medie.
Liderul PSD a atacat dur programul si ministrii Cabinetului Boc. ... Daca exista o intelegere intre UDMR si PD-l pe tema regionalizarii, ar trebui sa ni se spuna", a spus seful PSD, care a acuzat si includerea proiectului Rosia Montana in programul de guvernare.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a anuntat, dupa ce senatorii au revenit din pauza de consultari, ca s-a depasit programul de lucru, astfel ca, in conformitate cu Regulamentul, se supune votului programul de lucru pentru saptamana viitoare.
De-a lungul intregului an si, in special, in perioada de inscriere in programul Loteria Vizelor, spatiul virtual este inundat de oferte ale diversilor intermediari de viza si ale unor escroci.
Guvernul a adoptat Programul National de Reforma pentru perioada 2011-2013, document care reprezinta instrumentul de transpunere, la nivel national, a obiectivelor Strategiei Europa 2020 si cuprinde masurile privind cresterea economica si forta de munca, a anuntat seful DAE, ministrul Bogdan Manoiu.
Uniunea Social-Liberala (USL) isi va lansa oficial joi, la Palatul Parlamentului, programul de guvernare propus pentru perioada 2012-2016. ... El a subliniat ca programul de guvernare contine aceleasi idei care au fost lansate in perioada in care USL era in Opozitie.
Programul Visa Waiver, printre prioritati Senatorul PSD Mircea Geoana va efectua o vizita de lucru de o saptamana in Statele Unite ale Americii, printre prioritatile sale numarandu-se introducerea Romaniei in Programul Visa Waiver.
Eu am citit pas cu pas, dar pe nerasuflate Programul de guvernare al PNL, ca de altfel - sunt sigur - intreaga populatie, constienta de nevoia unei schimbari radicale a societatii romanesti, a reconstructiei guvernarii, a Reconstructiei tarii, pas cu pas catre Romania lucrului bine facut.
Senatul a adoptat legea darii in plata Senatorii au adoptat, luni, in unanimitate, proiectul legii darii in plata a unor imobile in vederea stingerii obligatiilor asumate prin credite, cu amendamentul ca programul Prima casa sa fie inclus in acest act normativ.
De pilda, prin Programul SAPARD au fost contractate 933 de proiecte cu o valoare de peste 502 miliarde de euro, din care cheltuiala publica inseamna in jur de 34% din suma alocata pe tot programul.
Programul de preschimbare a rablelor a creat nebunie, cozi infernale si situatii paradoxale in intreaga tara. ... Romanii s-au dovedit a fi extrem de interesati de programul guvernamental de innoire a parcului national auto.
Reprezentantii Electrica spun ca programul normal de functionare va fi reluat luni 4 iulie. ... Cele doua centre vor reveni la programul normal incepind cu luni 4 iulie. Oficiile postale din judet vor avea si ele programul modificat in zilele urmatoare.
Comisia Europeana (CE) a aprobat modificarile propuse de Romania pentru imbunatatirea prelucrarii si marketingului produselor agricole si piscicole, investitii in exploatatiile agricole si dezvoltarea si diversificarea activitatilor economice din programul Sapard referitoare la cresterea gradului de cofinantare si a valorii maxime eligibile pentru proiecte, modificarile aprobate fiind si de ordin procedural.
Programul „Vacanta Romaneasca la Marea Neagra“, care s-a desfasurat in perioada 12 august - 10 septembrie, sub simbolul rasaritului de soare de la malul marii, a fost organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism, Consiliul Judetean Constanta si Biroul National Sindical.
Potrivit lui ¥ibu, celelalte tinte ale MAPDR se leaga de Programul Fermierul, precum si de renta viagera, proiecte intens dezbatute in Guvern anul trecut si care vor fi puse in aplicare in 2006.
google-analytics.com