Cautare

3457 de rezultate pentru "programul" (4.83 secunde)
Programul Rabla 2010 a demarat in 18 februarie.
Conducerea Directiei Generale de Impozite si Taxe Locale Sectorul 4 ii informeaza pe locuitorii Sectorului 4 ca, in perioada 23 - 31 decembrie 2010, programul cu publicul va fi suspendat. ... 34, joi, 23 decembrie a.c., programul cu publicul se va incheia la ora 12.00.
Programul "Rabla", editia 2011, pentru persoane fizice va demara in data de 18 martie, a declarat ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely. ... Acesta a adaugat ca si programul "Casa Verde" pentru persoane fizice, care in 2010 a avut 18.000 de solicitari, va continua incepand din luna aprilie.
Ministerul Mediului si Padurilor (MMP) va suplimenta cu 30.000 numarul de tichete din Programul "Rabla" ... Guvernului i s-ar fi cerut o triplare a numarului de autoturisme cuprinse in Programul "Rabla".
Programul este compatibil cu Windows, Mac OS, Linux, iOS, Android si chiar si Windows Phone.
Programul Art Safari Kids 2018 Programul Art Safari Kids 2018 este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3-12 ani si ofera ateliere de creatie si tururi ghidate sustinute de elevii Scolii Lauder-Reut si British Council pe un traseu expozitional redesenat pe intelesul copiilor.
Magda Marincovici) Cei mai expusi hepatitei C sunt tinerii care folosesc in comun seringi pentru administrarea drogurilor S-a lansat programul national de screening pentru virusul hepatitei C (VHC), componenta a Programului "Initiative in domeniul sanatatii", finantat in cadrul granturilor norvegiene, sustinut de Ministerul Sanatatii, Institutul National de Boli Infectioase "Matei Bals" si Primaria Bucurestiului.
Senatoarea Gabriela Firea militeaza pentru ca si femeile de peste 40 de ani, care nu pot avea copii pe cale naturala, sa fie ajutate prin Programul national de fertilizare in vitro.
La fiecare inscriere, beneficiarul trebuie sa se asigure ca programul sau pretul pachetului turistic nu a suferit modificari. ... Agentia isi rezerva dreptul de a reordona programul excursiei, cu respectarea in totalitate a serviciilor, in anumite situatii speciale, determinate de factori independenti de vointa noastra.
Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala. ... M-au inspirat si pe mine, de cand cu programul Gandeste sanatate am reusit sa includ alergari in programul meu zilnic.
"Sper ca nu va imaginati ca eu si cu domnul Ponta am intocmit programul de guvernare pe drumul pana la Brasov".
A fost o campanie grea, o campanie in care ne-am straduit sa ne facem cunoscut programul de guvernare, sa explicam cum putem creste economia si cum putem transfera aceasta crestere in buzunarele oamenilor. ... Apoi ne-am construit mesajul si programul de guvernare pe aceste asteptari.
Peste 100 de milioane de euro vor fi investite in cei aproximativ 500 de kilometri de drumuri din cele doua judete Zecile de milioane de euro puse la bataie de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului vin prin Programul National de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI), cunoscut si sub numele de programul de modernizare a 10.000 de kilometri de drumuri.
Programul de navigare (browserul) cheama pagina folosindu-se de URI si HTTP, o interpreteaza conform formatarii paginii (hipertext) si o prezinta utilizatorului pe un monitor. ... Programul a rulat pe masini Norsk Data sub sistemul de operare SINTRAN-III.
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Potrivit programului de lucru propus de conducerea Senatului si adoptat de plen, programul unei zile de joi incepe la ora 9,00, cu dezbateri asupra proiectelor inscrise pe ordinea de zi.
Presedintele Traian Basescu va fi externat astazi, urmand sa paraseasca Spitalul Elias in jurul orei 12.00, dar va continua individual programul de recuperare, a declarat medicul Mihai Berteanu, seful Clinicii de recuperare de la Spitalul Elias.
Data-limita pana la care social-demo-cratii vor definitiva programul de guvernare alternativ al PSD este 15 august, a anuntat purtatorul de cuvant al partidului, Cristian Diaconescu.
Liderii PDL vor prezenta luni, reprezentantilor societatii civile, Programul de guvernare, programul politic si Doctrina economica si sociala a partidului. ... Prim-vicepresedintele Theodor Stolojan va sustine un discurs axat, in general, pe Programul de guvernare, pe care PDL l-a prezentat in urma cu doua saptamani.
De remarcat este ca, in perioada 2007-2013, Romania beneficiaza de circa 4,6 miliarde euro pentru Programul operational pentru transport, 3,8 miliarde euro pentru Programul operational pentru dezvoltare regionala, 4,5 miliarde euro pentru Programul operational pentru mediu si 2,6 pentru Programul operational pentru competitivitate si inovare.
google-analytics.com