Cautare

386 de rezultate pentru "prahova" (3.43 secunde)
Acestia au fost urecheati de ministresa mediului, Sulfina Barbu, care a aratat ca, in urma concluziilor primei zile de convorbiri, s-a stabilit ca in judetul Gorj trebuie completate planurile la 39 de localitati, Harghita - 34 de localitati, Buzau - 19, Prahova - 9, Covasna - 36 si Arad - 42.
Organizatia judeteana PNL Prahova a anuntat ieri ca nu-l va da afara pe Dinu Patriciu (fostul presedinte al organizatiei), actualul lider al liberalilor prahoveni riscand insa sanctionarea din acest motiv.
Desi ziua de ieri ar fi trebuit sa fie una cat se poate de vesela pentru senatorul PSD de Prahova Antonie Iorgovan, care si-a aniversat cei 58 de ani, lucrurile nu au fost chiar asa cum si-a dorit sarbatoritul.
Refuzand sa precizeze exact cazurile cuprinse in dosarul pe care il vor studia liderii conservatori din Biroul Politic, Voiculescu a sustinut ca sunt cateva cazuri concrete, strigatoare la cer, din judetul Prahova si din Bucuresti.
El a aratat ca imaginea PC "este dezastruoasa" in foarte multe judete, descalifican-du-se astfel, potrivit afirmatiilor sale, munca din filiale precum Galati, Prahova sau Hunedoara in care a sustinut ca PC are peste 20% in preferinta electoratului.
In mai multe filiale, printre care si cele din Prahova si Arad, liberalii au anuntat ca vor sa rupa protocolul, pentru ca PD le-a santajat alesii locali sa se mute la ei in partid.
Nastase si prietenii sai Paun este invinuit in dosarul cu accesoriile de la imobilele din strada Zambaccian si strada Christian Tell, Bucuresti si comuna Cornu, judetul Prahova, pentru savarsirea infractiunilor de complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la folosirea, in fata autoritatilor vamale, a unor documente falsificate.
"Trebuie sa va spun ca acest om nu va fi niciodata exclus de organizatia PNL de la Prahova, unde a fost presedinte.
15, sector 1, precum si a imobilului din comuna Cornu, judetul Prahova. Marfurile au fost cumparate din centre comerciale (bazare) fara acte si transportate si depozitate la sediul Ambasadei Romaniei din China, intr-un hotel dezafectat.
Fostul premier Adrian Nastase se va afla de Craciun alaturi de familie, la casa sa de la Cornu, in Prahova.
Domeniul si Castelul Peles, resedinta de la Scroviste, terenuri in judetul Calarasi, paduri in Prahova, Moldova si Ardeal.
La Prahova, PD a anuntat deja ca sefii directiilor de servicii descentralizate sustinuti de partid nu vor demisiona din functiile pe care le detin, motivand ca acestia au dat examen pentru ocuparea posturile respective.
"In luna noiembrie a anului trecut am depus la Parchetul Tribunalului Prahova o cerere de 14 pagini, prin care le solicitam procurorilor redeschiderea cazului.
Urmatorii pe lista PC sunt medicul Irinel Popescu, fostul ministru Codrut Seres, liderul PC Prahova, Florin Anghel, si actualul europarlamentar Silvia Ciornei.
Nicolae Patru (Valcea), Dan Nicolae Rahau (Constanta), Adrian Maracineanu (Prahova), Adrian Pascuta (Timis), Ion Stoica (viceprimarul orasului Buftea). Corneliu Vadim Tudor a declarat, ieri, ca toti candidatii PRM pentru Parlamentul European au studii superioare, printre ei numarandu-se profesori universitari, economisti si juristi, si ca toti vorbesc o limba straina.
Savu a candidat la alegerile parlamentare din anul 2004 din partea Uniunii Nationale PSD + PUR in judetul Prahova, el neobtinand locul de senator la momentul respectiv.
Senatorul Sabin Cutas si Florin Anghel, presedintele filialei Prahova a PC, si-au anuntat luni candidaturile pentru presedintia partidului. Termenul stabilit de conducerea PC pentru depunerea candidaturilor la functia de presedinte al partidului si a proiectului de platforma al candidatului expira luni, la ora 24,00.
Candidatii la functia de presedinte al PC raman senatorul Sabin Cutas, deputatul Daniela Popa si presedintele filialei Prahova, Florian Anghel.
Presedintia partidului va fi disputata la congresul de duminica intre presedintele filialei PC Prahova, Florin Anghel, senatorul Sabin Cutas si deputatul Daniela Popa.
Un delegat din filiala Prahova, condusa de Florian Anghel, contracandidat al Danielei Popa, a cerut sa se organizeze un al doilea tur de scrutin, avand in vedere ca in noul statut al partidului se prevede ca presedintele este ales cu voturile a jumatate plus unu din cei prezenti la Congres, iar primii doi clasati - Daniela Popa si Florian Anghel - nu au obtinut acest scor, iar diferenta dintre ei fiind de doar 13 voturi.
google-analytics.com