Cautare

386 de rezultate pentru "prahova" (3.36 secunde)
In alta ordine de idei, primul-ministru a apreciat ca demisia lui Dinu Patriciu din functia de lider al organizatiei Prahova este un gest de responsabilitate politica, pe care il saluta.
Daniel Morar, procurorul sef al DNA, a adresat ieri presedintelui Camerei Deputatilor, prin intermediul Ministerului Justitiei, cererea de a perchezitiona un imobil aflat in Bucuresti si un altul in comuna Cornu, judetul Prahova.
Reamintim ca ministrul Justitiei a adresat, in data de 9 februarie a.c., presedintelui Camerei Deputatilor o cerere de incuviintare perchezitiei la doua imobile, situate in Bucuresti si in comuna Cornu, judetul Prahova, care apartin lui Adrian Nastase.
Din consiliera de taina a celui mai puternic om din Romania a sarit direct in Camera Deputatilor, fiind desemnata deputat PSD de Prahova.
Iar gasca lui Nastase ii cuprinde, potrivit senatorului de Prahova, pe "unii din membrii Guvernului condus de Nastase, precum Ilie Sarbu, Eugen Bejenariu, Gabriel Oprea, iar in teritoriu este increngatura de la Caras-Severin, in frunte cu Ion Mocioalca.
Iar deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat ca Iorgovan este "o lichea politica, cu palmares in activitatea de destabilizare a organizatiilor judetene, cum sunt cele din Prahova sau Caras-Severin".
Pe 9 februarie 2006, ministrul justitiei, Monica Macovei, i-a cerut lui Adrian Nastase, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor, sa aprobe perchezitionarea a doua din locuintele sale - imobilul din strada Zambaccian din Bucuresti si casa de la Cornu, judetul Prahova.
Vyartis S.R.L., productie artizanat manual din Breaza, judetul Prahova, participa in acest week-end la targul traditional de la MTR.
Vyartis S.R.L., productie artizanat manual din Breaza, judetul Prahova, Saptamana viitoare va participa la targul traditional organizat la Muzeul Satului.
"Oamenii din Prahova si cei din Ploiesti sunt oameni de suflet, cu inima mare", a declarat Iliescu. La Cluj Napoca, sute de oameni s-au strans la Muzeul Satului, invitati de reprezentantii locali ai PSD si de cei ai sindicatelor.
In Romania sunt judete care au, singure, un PIB mai mare decat Republica Moldova, precum Timis, Prahova, Constanta sau Cluj, dar asta nu inseamna ca Republica Moldova este o zona de neglijat, pentru ca nu poti neglija aproape 4 milioane de consumatori si o tara care a facut progrese importante in ultimii ani.
CASA TEO din Baicoi, Prahova, participa zilele acestea la targul de produse traditionale "Arome de sezon" de la Piata Amzei, cu:
SSB si-a continuat extinderea in Judetul Prahova. In perioada 2004 - 2007 a castigat licitatiile salubrizare in Costinesti, 23 August, Portul Constanta si Tuzla.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a explicat ca, initial, au existat doua propuneri pentru postul de vicepremier, respectiv Dan Voiculescu - propus de Florin Anghel, liderul PC Prahova - si Maria Grapini - propusa chiar de Dan Voiculescu.
Intr-una dintre nopti, intre 2 si 6 septembrie 1972, imediat dupa miezul noptii, in satul Valea Plopului, judetul Prahova, din sudul Romaniei, Vasile Carabus, un paznic de noapte la cooperativa agricola din comuna Posesti, a vazut de pe dealul Tabacioi un obiect stralucitor, o stea cu coada galbena, care a traversat cerul, oprindu-se si aterizand apoi lin intr-o livada situata la aproximativ 2 kilometri de el, pe dealul La Odaia.
Prahova. Prin octombrie 1979, plecase, dupa o ploaie, sa culeaga bureti de padure in muntii Ciucas. Si-a lasat motocicleta unde se termina carosabilul si s-a angajat pe poteca ce urca pe Valea Berii, inaintand catre Fantana lui Ioan, unde isi are izvorul raul Teleajen.
Urmeaza judetul Ilfov, cu 54 de companii si afaceri de 540 mil.lei, Prahova, cu 8 companii cu un business total de 401,8 mil.lei, Arges (22 firme/396,8 mil.lei), Timis (19/150,8 mil.lei), Brasov (13/90,4 mil.lei) si Buzau (10/87,5 mil.lei).
Trei copii si trei adulti au fost transportati la spital, dupa ce trei masini s-au ciocnit, joi dupa-amiaza, in statiunea Busteni, din judetul Prahova, cel mai probabil din cauza unui sofer care a adormit la volan.
- Eu am terminat medicina la 34 de ani si am primit un post de medic de circa in satul Ditesti, langa Filipestii de Padure, in judetul Prahova.
Entuziasmul pe care il afisau mai-marii judetului cand au primit cele 168 de miliarde de lei de la guvern a disparut brusc ieri, la ora 12.00, atunci cand au vazut ca au de deschis numai trei plicuri, desi au trimis invitatii catre 18 firme de proiectare din judetele Dolj, Olt, Cluj, Prahova si din municipiul Bucuresti.
google-analytics.com