Cautare

386 de rezultate pentru "prahova" (4.43 secunde)
In ziua de 05.01.2012 politistii Sectiei 24, in colaborare cu Serviciul de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 5, Directia de Operatiuni Speciale si Serviciile de Operatiuni Speciale Dolj, Arges, Brasov si Prahova au prins in flagrant pe P.
Focar de raie la un centru al Directie de Protectie Sociala din Prahova. Aproximativ 20 de bolnavi care au diverse grade de handicap au fot diagnosticati.
Mehedinti (9), Ilfov (1), Giurgiu (1), Olt (1) Prahova (9), Bucuresti (7), urmand sa fie puse in aplicare 25 de mandate de aducere.
Un incendiu de amploare a izbucnit, noaptea trecuta, la Manastirea Turnu din localitatea Targsoru Vechi, judetul Prahova.
In direct la Euronews Romania, Andreea Ursachi, purtator de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, a declarat ca nu are detalii despre ancheta desfasurata de procurorii DNA la institutia pe care o reprezinta.
Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, colonel Nicolae Tudoroiu, si-a dat demisia din functia de comanda, la solicitarea sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dupa incendiul de la "Ferma Dacilor", in urma caruia sapte oameni au murit carbonizat, iar o alta persoana este inca disparuta.
Astfel, pe locuri fruntase se situeaza Ilie Merce, fost ofiter de Securitate, Nicolae Iorga, devenit celebru dupa faptele antisociale comise de fiul sau in Brasov, Danut Saulea, caruia i s-a ridicat imunitatea parlamentara pentru ca a sustinut ca in Romania au fost antrenati luptatori palestinieni, fratele liderului PRM, Marcu Tudor, care a fost impus pe liste in ciuda opozitiei aprige a filialei Prahova, si lista ar putea continua.
Aflat in vizita electorala in Prahova, presedintele Ion Iliescu a afirmat ieri, la o intalnire cu pensionarii din Campina, ca nu-l mai emotioneaza ce scrie presa despre el si ca a ajuns sa se obisnuiasca cu stilul de lucru al jurnalistilor.
„Guvernul nu este o manastire de maici“ Presedintele PNL Prahova, omul de afaceri Dinu Patriciu, a declarat ieri ca afirmatiile presedintelui Traian Basescu cu privire la influentele unor grupuri de interese asupra membrilor Guvernului tin de „teoria conspiratiei“.
Nu inteleg, daca au vazut ca nu se descurca, de ce nu au lasat oare pe altii in locul lor?" Andreea Litrin, 20 ani, studenta, Prahova:
Insa, revenind la Patriciu, nu pot adauga decat ca a gresit, ca, desi in strainatate oamenii de afaceri dau bani la mai multe partide, aici situatia era alta, el avea o responsabilitate fata de PNL, asta cu atat mai mult cu cat era presedintele PNL Prahova.
Si nu-mi bagati mie pumnul in gura, la 60 de mii de votanti din Prahova, ai mei! (...) Iata ca acel minut mi l-ati mancat dumneavoastra cu proceduri neprocedurale...
In timp ce Iliescu lansa in Prahova ideea ca membrii de partid sa adopte modelul “sarac si cinstit“, Nastase dezvaluia, la Suceava, “bombita“ pe care o pregateste pentru Congres:
Supranumit “avocatul PSD“, senatorul social-democrat de Prahova, Antonie Iorgovan, se opune proiectului de lege privind reglementarea situatiei juridice a bunurilor care au apartinut regelui Mihai, document aflat in discutia Comisiei Juridice a Senatului.
Conform unei estimari interne a PNL, filialele judetene din Iasi, Prahova, Constanta si Timis isi propun sa obtina cu aceasta ocazie cel mai mare numar de voturi dintre organizatiile partidului.
Motiunea lui Boc a fost semnata de 35 de presedinti de organizatii (Bucuresti, Vrancea, Suceava, Maramures, Braila, Bistrita, Brasov, Salaj, Ialomita, Botosani, Prahova, Dambovita, Tulcea, Bacau, Caras-Severin etc.), alaturi de semnatari existand si o lista de 70 de sustinatori, intre care se regasesc toti ministrii PD din Guvern, secretari de stat, deputati si senatori.
Ciontu a anuntat ca in Grupul Parlamentar Independent sunt inscrisi 14 deputati, ca urmeaza sa i se alature inca patru martea viitoare si ca are sprijinul presedintilor de filiale din Arad, Iasi, Vrancea, Botosani si Olt, al presedintilor interimari ai filialelor Bucuresti si Mures, precum si al reprezentantilor filialelor din Prahova, Constanta, Gorj, Dolj si Ilfov.
Procter & Gamble va investi cel putin 100 de milioane de dolari in constructia celei de-a doua fabrici din Romania a grupului, la Urlati, in judetul Prahova, unitatea urmand sa isi inceapa activitatea in 2010.
Ziaristilor le-a fost prezentat un film de citeva minute realizat la 11 noiembrie, la Ploiesti, la o reuniune a PSD cu specialisti în medicina din judetul Prahova, în care Miron Mitrea, secretar general al PSD, face trimitere, într-o conversatie pe chat, la lansarea pe piata a discutiei "privind modul în care Basescu a santajat UDMR si PC pentru a-i aduce la guvernare", precum si la un "atac la unguri cu lasarea în ofsaid a lui Tariceanu".
Dinu Patriciu a demisionat din functia de presedinte al filialei Prahova a PNL, fortat de "realitatea halucinanta" pe care a trait-o in ultimul timp.
google-analytics.com