Cautare

386 de rezultate pentru "prahova" (3.51 secunde)
Potrivit declaratiei de avere, familia Manolea detine trei terenuri intravilane, unul in Comarnic, judetul Prahova, altul in judetul Suceava, intr-o comuna, si un altul in localitatea Saftica, judetul Ilfov.
Actualul presedinte al Consiliului National tocmai a anuntat ca si-a luat bagajul si s-a mutat din organizatia bucuresteana a PSD in cea prahoveana, pe motiv ca se intelege mai bine, din punct de vedere uman si doctrinar, cu noii sai colegi de la Prahova.
Fostul premier a fost intrebat de catre Aura Vasile daca mai doreste sa fie membru al organizatiei de Bucuresti, raspunsul lui Nastase fiind ca doreste sa se transfere in Prahova.
De exemplu, in Dambovita (Florin Popescu), in Prahova (Roberta Anastase) si in Buzau (Cezar Preda), se fac sedinte in care li se transmite activistilor PD-L ca trebuie sa contribuie cu orice pot la realegerea lui Mircea Geoana, inclusiv prin presiuni si promisiuni de orice fel catre activul PSD, catre alesii nostri locali si catre parlamentari.
Verificarile Agentiei au fost suspendate pana la solutionarea cauzei de catre organele judiciare. Andrei Valentin Sava este deputat al Partidului Democrat Liberal, ales in colegiul uninominal 12 din judetul Prahova.
Senatorul de Prahova Iulian Badescu, care a demisionat din PD-L si a trecut la PSD, explica pe blog motivele pentru care a facut acest gest de responsabilitate morala si politica.
Bresa a facut-o Iulian Badescu, deputat PD-L de Prahova - din fieful electoral al presedintei Camerei, Roberta Anastase. Daca e sa privim situatia intr-o perspectiva fotbalistica, scorul dezertarilor intre cele doua formatiuni ramane zdrobitor in favoarea PD-L.
Un al cincilea parlamentar PD-L a trecut la PSD (senatorul Iulian Badescu), fiind ales in conducerea filialei PSD Prahova. Majoritarea guvernamentala PD-L-UDMR-UNPR mai are in acest moment 253 de parlamentari (in care sunt inclusi si cei 18 deputati reprezentand minoritatile).
• Despre celalalt ministru de Interne, Marian Saniuta, nu se mai aude nimic de multa vreme, mai ales dupa ce a pierdut sefia PSD Prahova.
Liderul social-democrat a reiterat, luni seara, in Conferinta Judeteana a Organizatiei Prahova a PSD, faptul ca daca presedintele Basescu va promulga Legea pensiilor, atunci PSD va demara procedura de suspendare din functie a acestuia.
Aceste afirmatii au constituit si tema unor discutii in cadrul unei reuniuni a conducerii PSD, care a avut loc, miercuri, la Romanesti, Prahova.
In acest context, reuniunea conducerii PSD din judetul Prahova, care era deja programata, a abordat ‘cazul Geoana, insa destul de evaziv, nici unul dintre liderii formatiunii nedorind cu adevarat o transare a acestui subiect‘, au declarat, pentru AGERPRES, surse social-democrate.
Consiliul judetean Arges a primit 300 mii lei, Consiliul judetean Braila - 300 mii lei, Consiliul judetean Constanta - 300 mii lei, Consiliul judetean Olt - 200 mii lei iar Consiliul judetean al judetului Prahova, unul din cele mai mari judete din tara, a primit doar 200 mii lei." In inchieierea declaratiei sale politice senatorul PSD a conchis:
Intr-un discurs tinut la Ploiesti, la Conferinta Judeteana a PDL Prahova, Udrea a spus ca liberalul Crin Antonescu "nu a lasat nimic in urma lui", in timp ce Victor Ponta (PSD) nu venea niciodata la sedintele de Guvern.
Emil Boc a participat, la sfarsitul saptamanii trecute, la alegerile PDL Prahova, unde Roberta Anastase a fost realeasa in functia de presedinte a organizatiei judetene a PDL.
Ea a fost aleasa cu 693 de voturi din 695 ca sefa la PDL Prahova si cvasiunanimitatea ii da incredere ca este cea mai iubita.
• Presedintele Organizatiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca va merge de sarbatori la tara, in Prahova, la socrul ei.
"Ma gandesc inca daca sa candidez sau nu, trebuie sa am in vedere cat timp voi aloca activitatii de la centru, din Bucuresti, si cat ma voi dedica activitatii din Prahova, mai ales ca ne asteapta batalii electorale foarte serioase", a spus Anastase.
Acesta a aratat ca la ultimele alegeri partiale "de la traditionalele deja pungi portocalii cu malai, faina" cei de la PDL Prahova au dat cuptoare cu microunde, frigidere si televizoare.
Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei: Dolj-Mehedinti-Olt, Gorj-Valcea, Arges-Dambovita-Prahova, Giurgiu-Teleorman, Calarasi-Ialomita, Constanta-Tulcea si Bucuresti.
google-analytics.com