Cautare

3941 de rezultate pentru "liste note titu maiorescu curtea de arges" (2.97 secunde)
Conform acestuia, Eminescu ar fi fost o fiinta labila, neadaptata, pierduta in lumea sa de poet si ar fi murit nebun, bolnav de sifilis si alcoolic.
Regele Mihai a fost inmormantat la Curtea de Arges. S-au tras 21 de salve de tun si s-a intonat imnul national (Autor: Filip Stan) Regele Mihai I a fost inmormantat la Curtea de Arges, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala, unde a fost inmormantata si Regina Ana.
Mihai Eminescu - geniul pustiu al culturii nationale, un model de simtire romaneasca (Autor: Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Editura National are placerea si onoarea de a va prezenta editia integrala Mihai Eminescu, alcatuita din 11 volume, care cuprinde intreaga opera a poetului nostru national, editie critica ingrijita de istoricul literar Acad.
Vezi aici lista noilor deputati Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Rise Against lanseaza The Gost Note Symphonies, Vol.
Dictatura instituita de SC Cronos Impex pe locurile de parcare cu plata ale Craiovei s-a subrezit, dupa ce alte doua unitati au solicitat primariei teren in acelasi scop. Deocamdata, toate cele trei parti lupta pentru o portie pe strada Ion Maiorescu.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni.
Cel putin 19 romani si-au pierdut viata intr-un accident de autocar care a avut loc, duminica, in Muntenegru. Alti 28 de romani au fost raniti.
Biroul Permanent al Camerei a stabilit sa dezbata saptamana viitoare proiectul de hotarare pentru modificarea Regulamentului, cu privire la schimbarea presedintelui, dupa ce Comisia pentru Regulament va analiza trei zile amendamentele deputatilor PSD si UDMR.
Traian Basescu a declarat, vineri, ca se bucura ca proiectul Centrului Tehnic al Grupului Renault de la Titu continua, precizand ca in timpul iernii trecute i-a fost teama de faptul ca, din cauza crizei, acesta ar putea fi abandonat.
Pe cand era senator, in noiembrie 2003, Sergiu Nicolaescu a avut o expozitie care s-a bucurat de succes: ... Cu un an inainte de propria expozitie, senatorul Sergiu Nicolaescu intalnise un pictor cu care s-a imprietenit.
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Record de promovabilitate la evaluarea nationala pentru Capitala. Vezi cate calificative maxime s-au obtinut Peste 90 la suta dintre elevii bucuresteni care au sustinut evaluarea nationala au obtinut note peste 5, ceea ce reprezinta un record de note de promovare pentru Capitala.
Dupa atata tevatura facuta de legea privind votul uninominal, ne trezim acum, cu 10 saptamani inainte de ziua scrutinului, ca s-ar putea sa avem parte de alegeri tot pe baza de liste.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
Fiul lui Razvan Theodorescu a fost gasit mort, luni, in casa de vacanta pe care o detinea in localitatea Corbeni din judetul Arges, iar politistii fac cercetari pentru a stabili cauza decesului.
Un fost ofiter SRI in varsta de 55 de ani, din Curtea de Arges, a fost retinut ieri pentru braconaj si uz ilegal de arma de vanatoare, dupa ce a fost prins in flagrant cu trei capre negre vanate in Masivul Capra, din nordul judetului Arges, vanatul fiind evaluat la 24.000 de euro.
Primaria Craiova a decis sa mentina sensul giratoriu de la intersectia strazilor Popa Sapca si Ion Maiorescu. ... Pentru a fluidiza circulatia, edilii vor insa sa mai taie de pe lista sapte locuri de parcare cu plata apartinand Cronos.
google-analytics.com