Cautare

278 de rezultate pentru "poza" (3.21 secunde)
Nati Meir, care a ajuns in Parlament pe listele PRM, este nemultumit de faptul ca a aparut poza sa pe post de Hitler, avand ca titlu "Hai sictir, Nati Meir, ca mirosi a cimitir!", in revista pe care o conduce Vadim Tudor.
"Ai aspect de Robocop! Bleah" sau "Mare suferinta", au comentat si cei care au vazut poza postata de el pe pagina de Facebook.
Carmen Bruma, in cea mai sexy poza: aproape goala pe internet Carmen Bruma (41 de ani) are cu ce se lauda!
Era si multa poza in atitudinea ei. Avea o inclinatie spre bravada. Dar gesturile teatrale nu erau doar teatrale: exprimau strident dorinta nerealizabila de altceva, disperarea, dispretul fata de somnolenta semenilor.
Posteaza o poza cu un sandvis cu branza pe Instagram si o sa te certe un vegan ca ai pus branza, un carnivor ca n-ai pus carne, o mama ingrijorata o sa-ti spuna ca glutenul cauzeaza autism, iar un roman verde o sa te anunte ca branza se manca cu slana si ceapa, ca la strabuni, nu cu paine toast globalista.
Majoritatea nu vroiau sa creada, dar le-am prins in poza", a explicat Lascu. Animalele rare, in pericol Unul dintre motivele pentru care cei din grupul de initiativa sunt ingrijorati este si pericolul in care se afla animalele din Vacaresti.
Fisierele Ministerului Apararii recent desecretizate dezvaluie ca cei din biroul de presa al Armatei au fost socati cand au vazut poza cu cele 13 obiecte zburatoare, intinsa peste prima pagina a unuia dintre cele mai bine vandute tabloide.
- Trebuia sa aduci poza ca l-ai prins. Dupa ce a aterizat, i-a spus maistrului care se ocupa de aceste fotografii sa scoata filmul si sa-i faca si lui o copie dupa el, iar a doua zi dimineata sa i-o dea.
El a precizat ca intelege ca a fost o perioada mai agitata, dar a spus ca, oficial, inca mai asteapta niste raspunsuri de la premier in privinta persoanelor numite de Guvern in consiliile de administratie, dar si explicatii in legatura cu fluturasii cu poza premierului.
Pe contul ei de Facebook, Ioana a postat poza impreua cu micuta Anastasia Ioana cu descrierea Esti cea mai frumoasa poezie pe care mi-a scris-o omul meu.
poza de profil si numele prietenului Fb cu mesajul ca a fost cu mine si cu alti prieteni. Sunt deja zeci de astfel de postari.
Si asta tocmai acuma cand Bloomberg, finantatorul organizatiilor de tip 2035, declara ca taxele sunt panaceu universal. 1 like. Unul. Vezi poza - Useristii par a fi atinsi de sindromul tineretii fara batranete.
- Cum poti poza in doamna draguta, implicata in diverse acte de asa-zisa caritate (probabil incercand sa-si linisteasca constiinta), cand stii bine ca un alt copil (oricum destul de incercat de viata, pentru care se lupta cu toate fortele) sufera din cauza faptelor tale?
In multime, un grup de familii ale soldatilor ucisi in Irak au arborat fotografii ale celor dragi, inclusiv poza unui soldat in uniforma intins intr-un sicriu.
Un alt argument al presedintelui PC impotriva suspendarii lui Traian Basescu este chiar faptul ca seful statului si-ar dori el insusi aceasta interventie in Legislativ pentru a poza din nou in victima a partidelor politice initiatoare ale suspendarii.
Iar daca vorbeste fara dovezi, doar pentru a poza in primul justitiar al tarii, atunci avem de-a face cu noi manifestari ale unei campanii electorale care umfla procentele presedintelui, dar arunca in ridicol institutia prezidentiala", a mai declarat premierul.
La final, membrii noului Cabinet au facut poza de grup, iar liberalii si-au continuat ziua, fara UDMR, in cadrul unei Delegatii Permanente pe a carei ordine de zi s-au inscris, printre altele, si alegerea noului secretar general al PNL.
Alaturi de afis au mai fost tiparite brosuri cu aceeasi poza si acelasi slogan. In interiorul brosurii sunt tiparite, pe puncte, motivele pentru care Traian Basescu a fost ales in 2004 si, tot pe puncte, principalele actiuni ale lui Basescu in cei doi ani si jumatate de mandat.
Stim foarte bine ca tinerii sint fluturati in campaniile electorale, ca sint buni la impartit fluturasi si ca dau foarte bine intr-o poza.
"Poate ma vede baiatul din Basarabi in poza. O sa ma certe ca am venit, dar nu am ce sa fac, nu ma mai ajung cu banii", ne-a marturisit o pensionara care care isi astepta, rabdatoare, randul.
google-analytics.com