Cautare

278 de rezultate pentru "poza" (6.04 secunde)
La final omul a cerut de la recuzita ( si i s-a dat) una bucata copil pentru pupat si stat la poza.
Daca mitocanii vor sa-si faca poze cu Guta, imediat te strecori si tu in poza si bagi figura cu pupatul.
Daca mitocanii vor sa-si faca poze cu Guta, imediat te strecori si tu in poza si bagi figura cu pupatul.
Si un fluturas cu poza ta, cu tine adica, imbracat in costum de ginerica si tinand degetul gros ridicat in sus.
Inutil de amintit ca atentia acordata de televiziuni acestui incident nu a fost nici pe departe la nivelul "scandalului" provocat de poza cu seful DIAS.
Se holba la poza cu el calarind langa omul ala cu nume imposibil. Si citea din Proust. Parca-l vezi tinandu-le prelegeri lu’ Onaca si Neamtu:
Aflat langa Francois Hollande, presedintele Frantei si cancelarul Germaniei, Angela Merkel, Traian Basescu poza intr-o figura macinata de griji, cu o mimica greu de recunoscut.
La inceputul lui 2005, daca indrazneai sa te uiti la poza lui Basescu fara sa iei pozitie de drepti si sa saluti, riscai sa fii lapidat.
Pentru ca senzatia pe care o dadea nenea ala care mergea pe furis, in locuri ferite, era de ins speriat, care se teme sa dea ochii cu prea mult popor pentru ca-i cauzeaza la poza.
Inainte de a deveni demnitar era doar neinteresant cu poza, un virtuoz al nimicului, trancanind cu un aer solemn. Slugarnic, colportor de banalitati, la marginea coerentei, omul era antipatic la un nivel benign si atat.
Acesta a postat miercuri, pe pagina sa de Facebook, mesajul "La multi ani 2014!", alaturi de o poza cu familia sa.
Campania de imagine a premierului Ponta, neincetata, exagerata, obositoare, de-a dreptul enervanta, insistenta acestuia de a taia panglici, de a se "trage la poza" cu oricine ii prinde imagine, de la Obama, langa sicriul lui Mandela, pana la Ghita ciobanul, poate alimenta suspiciunile liderului PNL.
Cata vreme mecanica electorala de la noi se va baza pe votul talibanilor dessurubati din realitate si al scarbitilor specializati pe votul anti, poza de grup nu va arata altfel.
"Un criminal si un politist in aceeasi poza, deja prea mult, domnule Ciocan. Imi pare rau, ati ramas cu un ,,prieten‘‘in minus!" "Felicitari !
La inceput, domnul Tokes poza in "mica neatentie"; ulterior, s-a dovedit ca a fost o "mare greseala", a noastra, a tuturor.
Orice personalitate are obiceiul de a se poza cu toti cei care doresc acest lucru si se simt mandri si onorati ca un moment al unei intalniri prietenoase sa fie imortalizat.
Mai grav decat poza cu steagul este raspunsul pentru idioti al Ambasadei SUA (Written By Gheorghe Smeoreanu) Bun, am inteles, poate a fost neglijenta, poate suntem noi prea sensibili.
Declaratia de la Chisinau si poza de la Sfantul Gheorghe (Autor: Adrian SEVERIN) A gandi ca toti ambasadorii americani sunt naivi, ignoranti si incompetenti ar fi un gest de aroganta sinucigasa din partea noastra.
De la poza de la Masa Tacerii a lui Brancusi pana la declaratiile de la Cotroceni pe tema invitatiilor la festivitatea organizata la Arcul de Triumf in onoarea Zilei Nationale, presedintele Iohannis pare sa lucreze cu o eficienta tot mai rafinata la intarirea social-democratilor in sondaje si intentie de vot.
Iar PSD-ul numai partid de stinga nu e, dar ce sa vezi, serviciile au intrat fix in buzunarul unora care se dadeau de dreapta, ca dadea mai bine in poza, desi ei erau comunisti si securisti cu acte in regula inca din vremea lui Ceausescu.
google-analytics.com