Desi saptamana trecuta Crin Antonescu a fost "linsat" de catre colegii de partid pentru declaratiile sale impotriva lui Tariceanu si a lui Bogdan Olteanu, deputatul liberal a declarat ieri ca-si mentine integral parerea cu privire la anumite deficiente privind managementul Guvernului.
El a precizat ca intelege ca a fost o perioada mai agitata, dar a spus ca, oficial, inca mai asteapta niste raspunsuri de la premier in privinta persoanelor numite de Guvern in consiliile de administratie, dar si explicatii in legatura cu fluturasii cu poza premierului. Antonescu a spus ca nu a declarat "nici o secunda" ca nu-l sustine pe premier, pentru ca daca ar fi fost asa i-ar fi cerut demisia. "Il sustin pe premierul Tariceanu si pe colegii mei din Guvern. Faptul ca, din cand in cand, ma diferentiez si am facut unele solicitari nu intra in contradictie", a subliniat Crin Antonescu.
El a mai spus ca relatiile dintre el si premier sunt "reci, dar civilizate". "Nu ne luam de gat nici intr-un sens, nici intr-altul", a adaugat liderul liberal. Crin Antonescu a povestit si despre intalnirea sa cu premierul la un restaurant din Bucuresti, cu prilejul sarbatoririi zilei de nastere a unui liberal. Antonescu a spus ca a discutat cu premierul, cu aceasta ocazie, doar 15 secunde. "A, nu credeam sa ma intampini chiar tu!", i-ar fi spus premierul lui Crin Antonescu, atunci cand cei doi s-au intalnit la restaurant. (Nicoleta Nicolae)