Cautare

278 de rezultate pentru "poza" (3.34 secunde)
Sursa citata a ilustrat nominalizarea Simonei cu o poza mai veche, din perioada in care nu facuse inca operatia de micsorare a sanilor.
12 pagini plus coperta si este unul dintre cele mai sexy produse vreodata. Veti fi convinsi ca poza spune mai mult decat 1000 de cuvinte!
Un fan a venit sa ia autograf de la Iordanescu, dar n-a ales bine poza. Era cu nationala lui tata Puiu din 2003, de la meciul cu Danemarca de la Bucuresti.
Am sa ofer ca premiu mingea din poza, care are o dedicatie scrisa special pentru ziua in care vom atinge acest numar pe Facebook.
Aflata in vacanta in Miami, Bouchard a postat o poza de pe plaja, care a strans mii de aprecieri. Postarea lui Bouchard a adunat de asemenea mii de comentarii.
Asa cum se poate vedea si din poza, aspectul lui F700 este dominat de LCD-ul touch screen de 2.78" ce ofera o rezolutie de 240x440 pixeli.
record black si rose red (dupa cum se poate vedea si din poza). O functie interesanta este TrackID. Practic, daca ai un pasaj al unei melodii si nu ii sti numele il trimiti la Gracenote Mobile MusicID pentru aflarea informatiilor necesare.
Florile virtuale pot fi alese in functie de preferinte, costa 0.97 de euro bucata si dupa achizitie "apar instantaneu langa poza decedatului, unde vor fi vizibile timp de 14 zile", potrivit site-ului de memoriale.
La doar cateva zile de la realizarea acestora, poza a ajuns in retelele de socializare, iar Sasha, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din intreaga lume, prezent in tablou, a facut-o publica pe contul sau personal.
It.bzi.ro : Un fotomodel a dat in judecata un site din cauza ca poza ei a fost folosita ilegal.
Pune o poza simpla pe desktop si gata! 13. Multitasking - E ok sa fii un mic Napoleon insa de multe ori calculatorul tau nu te va recunoaste drept rege si va gafai incercand sa rezolve sarcinile multimple pe care i le dai.
am explicat si mai sus ca este perfect din toate punctele de vedere, colturi rotunjite, tastatura ergonomica, touch pad care radpunde foarte bine la comenzi si culoare ok, se poate vedea si in poza.
15 Noiembrie Acum 27 ani copilul din poza impartea camera de spital cu victimele revolutiei de la Brasov din 15 noiembrie 1987.
- apare si bratul persoanei (si chiar si aparatul foto sau telefonul mobil, daca poza este facuta in oglinda) - calitatea pozei poate fi indoielnica;
Daca s-ar pune o poza cu dv cu familia si una de-a lui se va vedea cine e un jeg .
De aceea si notificarile de pe telefon in care esti intrebat daca vrei sa distribui o poza cu prietenii, de aceea a aparut functia On this day si tot de aceea iti apar pozele recent facute cand intri pe aplicatia de pe telefon fiind indemnat sa le postezi.
Bateria, care de multe ori abia daca tine o zi, spatiul de stocare, plus celebra eroare fix cand vrei sa faci o poza.
Apple garanteaza ca sistemul nu poate fi pacalit de o poza sau de un mulaj si spune ca este de 20 de ori mai sigur decat cel cu amprentaa.
O poza cu cel mic? Un share la un video cu o pisicuta? Hai, ca e chiar simpatica! O felicitare virtuala?
-un cerc albastru gol - inseamna ca mesajul se trimite -un cerc albastru cu semnul check in mijloc - inseamna ca mesajul a fost trimis - un cerc plin albastru cu check in mijloc inseamna ca mesajul a ajuns - o icoana cu poza in miniatura a destinatarului - inseamna ca mesajul a fost citit 4.
google-analytics.com