Cautare

278 de rezultate pentru "poza" (3.03 secunde)
Pe de alta parte, interzicerea partidului ii mareste capitalul politic al lui Dan Diaconescu, acesta putand poza linistit intr-o victima a unei conspiratii secrete a clasei politice.
El a mai punctat ca un alt scop al sondajului a fost ca echipa castigatoare la congres sa stie de unde a luat partidul, "sa aiba o poza exacta".
Daca simti si tu la fel, pune langa poza ta de profil steagul maghiar, sa vada toata lumea ca nu am uitat de 4 iunie".
Basescu pe viata, poza in clasa. Inclusiv la WC-uri. Ca tot ce facem, sa facem pentru el. Sa facem totul.
Daca la acet esec adaugam incapacitatea de a accesa fondurile puse la dispozitie de UE, Romania ramane doar ca membru cotizant, contribuitor la bugetul colectiv al acestei uniuni, iar statutul autoritatilor din tara se reduce la acela de invitati pentru poza comuna de la Bruxeless.
Am ajuns la Partidul Conservator -caruia ii multumesc pentru ca am putut fi candidatrul unui partid desi vointa mea era sa fiu independent, dar n-am vrut sa risc - care m-a ales pt ca nu avea un candidat." "Stiu ca atunci cand am cerut sa intru intr-un partid am fost refuzat, acum toata lumea vrea sa faca poza cu Piedone.
Pentru mine, din poza lui Mircea Geoana, ramane faptul ca este bine imbracat, ca poarta frumos cravata, ca vorbeste fluent englezeste si ca este agramat in limba romana", a afirmat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.
E un fel de ciorba fara identitate si fara culoare, care deruteaza o parte din electoratul dur al celor doua partide, care unii nu vor sa-l vada in poza pe Antonescu cu Iliescu, cu Nastase, cu Mitrea, cu Hrebenciuc o mie de ani, asa cum foarte multi din votantii PSD nu sunt doritori sa vada social-democrati alaturati de oameni care reprezinta marele capital ori sistemul bancar", a conchis Geoana.
Va dati seama ce poza de familie ar iesi? Geoana, Alina Mungiu, Serban Mihailescu, Monica Macovei, Dan Diaconescu, Boc, Ciorbea s.a.m.d.
Ca sa va faceti o idee era in genul Crystal Palace .Aceasta varianta i-a placut foarte mult lui Ceausescu incat vreo 2 ani a tinut poza machetei pe birou.
Vezi Doamne, nu se cade sa apara in poza cu Prigoana! Mare om, nema caracter! Asa ca Teodor Paleologu are tot respectul meu.
Nu le-a dat satisfactie psihopatilor sa vada poza arestarii. Nu i-a dat satisfactie lui Basescu sa-si faca mendrele politicianiste pe seama condamnarii lui.
Sa mai adaug si nobil ar parea tautologic - dar este, nu doar la figurat. Si asa, ca fapt divers: poza de familie, al nostru e cel mai inalt.
Presedintele Camerei, Mihail Vlasov, a profitat de ocazie pentru a-i transmite premierului ca dupa parerea lui "se intampla atat de multe lucruri minunate zilele acestea..." Pentru a intari faptul ca nu este deloc implicat in ceea ce se intampla in Parlament, Ponta a mai spus ca intalnirea are loc pentru a gasi solutii in vederea sprijinirii mediului de afaceri in crearea de locuri de munca, chiar si in acest context in care "zgomotul politic pare sa acopere lucrurile de substanta"."Toate aceste lucrurile vi le spun ca sa va arat ca nu v-am chemat sa facem o poza a Guvernului cu mediul de afaceri", a spus Ponta.
Pe internet circula o poza in care cei din PDL sunt infatisati intr-o secta religioasa, pregatita de ritual si evident toti membri sunt imbracati in alb.
sa scoata poza lui Basescu din dreptul discursului lui Crin Antonescu. Gafa celor de la Adminstratia Prezidentiala ar putea fi interpretata ca o sicana la adresa lui Crin Antonescu.
Nu s-a intamplat asa, pentru ca sclipitoare gandire strategica a domnului Geoana a indicat ca iesirea de la guvernare da bine la poza de afis.
Chemat la "poza de grup" alaturi de colegi, Tariceanu a refuzat politicos, pretextand ca "nu e imbracat adecvat". In realitate, se vede limpede ca fostul premier - sustinut de fidelii sai - se pregateste pentru un rol ceva mai consistent in viitorul apropiat.
Orice vrajitoare coborata de pe matura, daca ia o poza smerita poate trece drept blanda si cuvioasa. Ce nu poate face nicio vrajitoare, nicio sfanta, e sa prezinte PDL drept un partid curat, cu candidati onesti, care transpira moralitate si basesc principii.
PDL viseaza ca va creste in sondaje, daca apare in poza cu Merkel, Barroso, Von Rompuy, Martens si compania. Este un congres al rusinii.
google-analytics.com