Cautare

14342 de rezultate pentru "popescu george bucuresti prunaru" (3.27 secunde)
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Pe de o parte, nu-i rau, avand in vedere ca deciziile fostului lider Ion Popescu (demisionar din fruntea organizatiei judetene pentru ca nu mai rezista, dar si pentru ca cei de la centru i-au sugerat) tindeau sa se transforme in dictatura curata.
De ce nu am salvat-o pe Stela Popescu? ... Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Transportul suporterilor In 9 mai, in Bucuresti, vor circula cu 45 mai multe autobuze, la intervale de cinci-sapte minute, si vor fi linii speciale intre Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, zonele pentru suporteri din Piata George Enescu si Piata Constitutiei si Arena Nationala.
Google aniverseaza 130 de ani de la nasterea muzicianului roman George Enescu Google ne intampina cu un logo animat care aminteste ca s-au scurs 130 de ani de cand s-a nascut marele muzician si compozitor roman, George Enescu.
George Copos - 3 ani si 8 luni cu executare, Mihai Stoica - 3 ani si 6 luni cu executare, Cristi Borcea - 6 ani si 4 luni cu executare, Ioan Becali - 6 ani si 4 luni cu executare, Victor Becali - 4 ani si 8 luni cu executare, Jean Padureanu - 3 ani si 4 luni cu executare, Gica Popescu - 3 ani si o luna cu executare, Gigi Netoiu - 3 ani si 4 luni cu executare.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
FARCAS) -continuare - George Parvu scrie ca, peste 5 ani, pe 10 august 1944, s-a intalnit din nou cu ciudata aparitie, intr-un loc mai departe de sat, unde dormea intr-un prepeleac, pentru a pazi un lot cu struguri timpurii.
Ba ca ar fi preferat sa delege pe altcineva la conducerea PNL, declaratie facuta la o emisiune televizata si cu bataie la Calin Popescu Tariceanu, ba ca ar fi pregatit sa accepte functia de premier, ba chiar de presedinte al liberalilor, chiar daca deocamdata nimeni nu i-a cerut-o.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Cum a papat o sustinatoare #rezist din Revelionul penibil de juma de milion de euro organizat de Firea Unul din sustinatorii rezist a fost co-prezentator al spectacolului de Anul Nou din Piata George Enescu din Bucuresti, spectacol finantat de Primaria Capitalei cu 500.000 de euro.
Octavian Cotescu, Stefan Iordache, Valeria Seciu, Virgil Ogasanu, Emil Hossu, Stela Popescu, Sebastian Papaiani, Tamara Buciuceanu, Ion Caramitru, Draga Olteanu, Dinu Manolache, Irina Petrescu, Ion Dichiseanu, Ileana Stana-Ionescu, Alexandru Arsinel, Adela Marculescu, Florian Pittis, Florina Cercel, Costel Constantin, Rodica Popescu-Bitanescu.
Avandu-l in rolul principalul pe versatilul Christian Bale - care practic devine personajul pe care il joaca - filmul ii mai are in distributie pe Steve Carell in rolul lui Donald Rumsfeld, Amy Adams, in rolul sotiei lui Cheney si Sam Rockwell ca George W.
"Nu cred ca e prima data cand cei doi se intalnesc", a spus, pentru inceput, pe ton serios deputatul PNL George Dragomir, care a adaugat aproape imediat ca "poate cei doi se gandesc la...
Cinci momente strategice in viziunea lui George Friedman Specialistul in geopolitica si fondatorul agentiei de analize militare Stratfor, George Friedman, a tinut, vineri, un discurs la Banca Nationala a Romaniei, evenimentul desfasurandu-se sub patronajul guvernatorului Mugur Isarescu.
Alpinistul George Lowe, ultimul supravietuitor al expeditiei care a curerit in premeiera Varful Everest (8.848 metri) in 1953, a murit la varsta de 89 de ani, in Marea Britanie, a anuntat, vineri, presa din Noua Zeelandă.
Actorul George Ivascu, audiat la DNA: Are legatura cu o persoana pe care am cunoscut-o George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, a venit marti la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar.
Pe facebook a aparut un text despre implinirea a 5 ani de la moartea lui George Naghi, pe care il puteti citi in continuare:
google-analytics.com