Cautare

14342 de rezultate pentru "popescu george bucuresti prunaru" (3.41 secunde)
Concerte din cadrul Festivalului George Enescu ascultate in direct pe Bulevardul Artelor Zece concerte din cadrul Festivalului International George Enescu, din ciclul Marile Orchestre ale Lumii prezente pe scena Salii Palatului din Bucuresti, vor putea fi ascultate in direct, in fiecare weekend, in perioada 30 august - 20 septembrie, in Piata Regiunilor de pe Bulevardul Unirii, informeaza un comunicat al Centrului Cultural Casa Artelor remis marti AGERPRES.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
"Batalia" pentru Bucuresti. Vezi candidatii pentru Primaria Capitalei si cei pentru primariile de sector Optsprezece candidati se infrunta astazi pentru functia de primar general al municipiului Bucuresti.
Astfel, deputatul George Dragomir, presedintele interimar al Organizatiei Judetene a PNL Constanta, a dezaprobat metoda adoptata de colegii democrati.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
"Basescu il pregateste pe George Maior pentru functia de premier!" Traian Basescu il pregateste pe seful SRI, l-am numit pe George Maior, pentru functia de premier, afirma analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics, el fiind de parere ca seful statului va face tot ce e posibil pentru a nu-l nominaliza din nou pe Victor Ponta in fruntea unui viitor Cabinet.
Portretul actorului George Motoi. ... De astazi, Actorul si Omul George Motoi a ales o alta scena pe care sa joace, Cerul, si aceasta veste intristeaza si mai tare lumea artistica de la noi. Pe Facebook, astazi, Raluca, fiica lui George Motoi, scria: ... Drum bun, GEORGE MOTOI, spre ceruri!
George (ex-Jorge) revine la Te cunosc de undeva la cererea publicului. ... George (ex-Jorge) a inceput anul cu dreptul.
Pentru George (Jorge) azi este o zi mare, cu o dubla lansare! ... Iubirea noastra frige este cel mai recent single lansat de catre George, declaratia de dragoste perfecta pentru a combate frigul. Piesa este compusa de catre George, Marius Dia si Theea Miculescu si produsa in studiourile Panda Music.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Bustul lui George Naghi, realizat de Dumitru Pasima Cel mai bogat om din Baragan, George Naghi, fondatorul imperiului Aldis, are statuie. ... Eu facusem o promisiune la moartea lui George, in 2011.
Presedintele autosuspendat al PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, are de gand sa revina in fruntea organizatiei bucurestene a social-democratilor, lansandu-le astfel un avertisment celor care l-au contestat si i-au cerut demisia din functie si chiar din partid.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Inceperea urmaririi penale impotriva vicepremierului conservator George Copos a produs reactii contradictorii pe scena politica. ... Cel mai vehement a fost Ludovic Orban, presedintele PNL Bucuresti, care i-a acuzat pe procurori de neprofesionalism:
intrucat Mihai Vlad si-a exprimat dorinta de a fi mentinut in functia pe care o detine, iar marcel Sampetru si George Balan sunt in asteptarea unei oferte de ocupare a unor posturi de conducere in interiorul Ministerului Public (Parchetul General si alte Parchete), au convenit sa uzeze de informatiile la care Mihai Vlad are acces datorita functiei detinute (sef Serviciul Informatii Ilfov).
Copos, Borcea, fratii Becali, MM Stoica, Padureanu, Netoiu si Gica Popescu, judecati pentru inselaciune Astazi are loc un nou termen in "Dosarul Transferurilor", in care mai multi martori vor fi audiati de magistrati la Curtea de Apel Bucuresti .
google-analytics.com