Cautare

14342 de rezultate pentru "popescu george bucuresti prunaru" (4.23 secunde)
Drumul de acces spre Fabrica ALDIS din Calarasi se cheama oficial, incepand din aceasta luna, STRADA GEORGE NAGHI.
Presedintele interimar al PD-L Gorj, deputatul Cosmin Popescu, si-a dat demisia din functie si asteapta ca Biroul Permanent National sa numeasca o persoana din afara Gorjului in fruntea partidului, pentru a linisti taberele celor care si-au anuntat candidatura la sefia filialei judetene.
Are un doctorat in matematici la Universitatea Bucuresti. ... Didactica si Pedagogica, Bucuresti, 1971) - Calculatorul electronic si gandirea umana (Ed. Albatros, Bucuresti, 1978) - De ce tac civilizatiile extraterestre? ... Albatros, Bucuresti, 1983) - Automate aleatoare cu utilitati (Ed.
Popescu, neurolog si scriitor: ... Popescu salveaza vieti, dar scrie si poezie. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
Bucurestiul devine, pentru o zi, capitala fotbalului european Finala Europa League 2012 aduce in Bucuresti, potrivit organizatorilor, aproximativ 30.000 de suporteri spanioli, sustinatori ai echipelor Atletico Madrid si Athletic Bilbao, dar si alte cateva zeci de turisti, cel maimare oras al Romaniei devenind, pentru o zi, capitala fotbalului european.
Sorin Rosca Stanescu) Este extraordinar de interesant cum au reactionat liderii politici de la Bucuresti sub presiunea demonstrantilor, care solicita o foaie de parcurs pentru realizarea reunirii Basarabiei la patria-mama.
Popescu s-a nascut la 8 martie 1971, in Bucuresti. ... Din 1997 a lucrat ca medic in Clinica de Neurologie a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Bogdan Ovidiu Popescu este actualmente seful Clinicii de Neurologie de la Spitalul Colentina din Bucuresti. ... Bogdan Ovidiu Popescu Prof.
AGERPRES informeaza ca Actorul George Ivascu este audiat la DNA! Directorul Teatrului Metropolis din Capitala, actorul George Ivascu, s-a prezentat marti la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.
S-a stins unul dintre cei mai mari scriitori romani contemporani, George Balaita Ministrul Culturii, Ionut Vulpescu, a anuntat duminica decesul scriitorului George Balaita, scrie Agerpres.
Irinel Popescu, presedintele Congresului Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor, saluta prezenta la acest eveniment a profesorului Victor Velculescu, o somitate in domeniul oncologiei Intre 18 si 21 septembrie, Palatul Parlamentului gazduieste cel de-al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor (IASGO), eveniment care reuneste peste 250 de speakeri din 35 de tari.
Stoica, Copos si Popescu isi vor executa pedeapsa in regim inchis Mihai Stoica, George Copos si Gheorghe Popescu, condamnati in Dosarul Transferurilor, isi vor executa pedeapsa in regim inchis, potrivit deciziei Comisiei speciale de la Penitenciarul Rahova, unde sunt inchisi acestia.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Fostul fotbalist Gica Popescu si cei doi asociati ai sai, Marius si George, au investit in acest complex 10 milioane euro. La eveniment a participat si un bun prieten al lui Gica Popescu, Ion Craciunescu, membru Consiliu Director al SOS Satele Copiilor Romania.
Disponibilitatea liberalilor de a-l primi pe Theodor Stolojan inapoi in partid reprezinta nimic mai mult decat un raspuns la presiunile la care a fost supus PNL in ultima perioada, sustine deputatul PNL George Dragomir.
Chiar la inceputul sedintei, premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca Guvernul a aprobat, miercuri, ordonanta care legifereaza activitatea noului Cabinet.
Am luat aceasta decizie din cauza deciziilor prin care trece printul", a declarat pentru Mediafax, George Arion, presedintele director general al societatii Publicatiile Flacara SA..
Ion Popescu a demisionat aseara din functia de presedinte al Organizatiei Judetene Constanta a Partidului Democrat-Liberal, printr-un fax adresat conducerii centrale a partidului.
Dupa ce a dat "uitarii" sefia PD-L Constanta, dupa ce a renuntat si la a mai candida la alegerile parlamentare, avocatul Ion Popescu a renuntat si la functia de consilier judetean.
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
În baza unor sesizari primite de la Garda Financiara si Directia Generala a Finantelor Publice, Serviciul de Investigare a Fraudelor împreuna cu procurorii au declansat o ancheta în contabilitatea firmelor administrate de Ion Popescu si Constantin Pârjol, ambii din Târgu Jiu.
google-analytics.com