Cautare

14342 de rezultate pentru "popescu george bucuresti prunaru" (3.58 secunde)
Fostul presedinte american George H. ... Bush a murit la varsta de 94 de ani, a anuntat, vineri fiul sau, de asemenea ex-presedinte, George W. ... - Jeb, Neil, Marvin, Doro si cu mine anuntam cu tristete ca, dupa 94 de ani extraordinari, iubitul nostru tata a murit, a declarat George W.
Serban - Calu, Dina, Tataru, Danescu - Rogoveanu, Vilcica, Zanfir, Cretu - Armaselu - Bubuioc Rezerve: Constantinescu, Popa, Serban, Cioabla, Prunaru, Militaru, Boldu, Georgescu, Vulpe Antrenor: Victor Naicu
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
- Domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu.. ... Domnule presedinte, permiteti-mi sa va reamintesc ca domnul Ionut este, de fapt, domnul ministru Popescu. ... Ionut Popescu. ... - "Domnul" si "doamna" Kibedi George Sabin Cutas: ... George Sabin Cutas:
Se mentin pedepsele - Completul de judecata poate mentine decizia luata la Curtea de Apel Bucuresti. ... Inculpatii sunt achitati - Cei opt oameni de fotbal scapa de pedepsele dictate de Curtea de Apel Bucuresti.
Gica Hagi va ramane cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, iar Gica Popescu omul fara de care succesele Generatiei de Aur nu ar fi fost posibile.
Conservatorii i-au acordat "prezumtia de nevinovatie" vicepremierului George Copos in cadrul sedintei Biroului Permanent (BP) si au respins demisia acestuia din functiile detinute in partid.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
George Popescu a decedat, miercuri seara, la Spitalul Floreasca din Capitala, dupa ce a luptat mai mult de un an cu boala necrutatoare.
Denuntatorul care a anuntat procurorii Departamentului National Anticoruptie (DNA) Bucuresti ca viceprimarul orasului Ramnicu Valcea, Nicolae Dicu, si primarul Mircia Gutau i-au cerut mita pentru a-i elibera un certificat de urbanism, a povestit ieri, intr-o conferinta de presa, toate intalnirile si discutiile pe care le-a avut cu cei doi edili pe aceasta tema.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. Popescu. ... Popescu urca pe o spira superioara a evolutiei sale. ... Popescu, un poet tanar si apreciat, cel putin la noi in tara.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. Acest scenariu s-a dovedit a fi unul de succes in filiala Bucuresti a PSD si a rulat de doua ori pana acum.
Dupa un interimat de doar o luna la sefia PD-L Constanta, avocatul Popescu a clacat.
Conferinta PSD Bucuresti desfasurata miercuri seara a fost un bun prilej pentru platit polite in partid. Dan Ioan Popescu, liderul organizatiei, l-a infierat pe Mircea Geoana pentru esecul electoral al partidului in Capitala. ... Primul care l-a criticat pe Geoana a fost Dan Ioan Popescu.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Discutiile in privinta reintoarcerii lui Theodor Stolojan in PNL agita din ce in ce mai tare apele partidului condus de Calin Popescu Tariceanu.
Calea Victoriei redevine pietonala in acest weekend prin organizarea evenimentului La pas pe Calea Victoriei, unde se vor desfasura, intre strada Strada George Enescu si Piata Victoriei, mai multe spectacole cu clovni, ateliere pentru pictat, de puzzle sau de modelaj.
google-analytics.com