Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (3.65 secunde)
Totusi, daca deja ati fost inselat si ati instalat acest motor de cautare in calculatorul dumneavoastra, inseamna ca aveti de a face cu redirectionarile Mysearch, reclamele de tip pop-up enervante si alte probleme care sunt normale atunci cand aveti acest program instalat in sistem.
Felicitari si ramaneti la fel de buni, ca pana acum.", puncta Tom Pickett, Global Head of Content Operations, in scrisoarea adresata Cat Music Fie ca este vorba despre muzica electronica, dance, pop sau rock, single-urile Cat Music ocupa pozitii de top in clasamentele internationale, iar concertele pe care artistii casei de discuri le sustin in toate colturile lumii sunt o reconfirmare a valorii hit-maker-ului Cat Music.
Iubitorii muzicii pop de calitate din Romania isi aduc aminte cu placere ca si primul spectacol Seal de la Bucuresti (2006) s-a bucurat de un preambul asigurat de trupa Taxi.
Rapsozi populari, coruri religioase, solisti de opera, muzicieni folk, pop, rock si jazz. Instrumentisti de muzica electronica si computerizata. "Muzica, in opinia mea, este in primul rand o forma de energie, o energie pozitiva.
Skizzo Skillz si Raluka vor canta joi bini di tat si vor dovedi ca muzica buna poate veni din hip hop, din pop si chiar din zona coverurilor, tocmai de aceea cred ca va rezulta din acest mix inedit o explozie de energie pozitiva".
azi imi concentrez toata atentia asupra muzicii pop, iar maine asupra rap-ului. Imi place sa incerc intotdeauna lucruri noi si ma provoaca diversitatea soundurior.
60 lei Biletele pentru aceste evenimente sunt disponibile in reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro. Gen: Pop/Rock
Monica Pop devin ridicole, intrucit un dialog colocvial, la o cafea, in care se pot exprima opinii fata de donarea de organe, nu poate tine loc de ultima dorinta!
Li se alatura Vunk - unul dintre numele noului val pop-rock, cu o ascensiune spectaculoasa in ultima perioada, ce va fi de asemenea prezent in programul Galei.
Dupa publicarea nominalizarilor la categoriile "Cel mai bun dance", "Cel mai bun pop rock" si "Cel mai bun hip hop", iata in continuare nominalizarile pentru categoriile "Cel mai bun rock alternativ", "Cel mai bun videoclip" si "Cea mai buna voce feminina".
Productia muzicala a noului single Taxi este semnata de Marius Pop si Alex Racovita, aflati la prima colaborare cu trupa.
Piesa intitulata ‘We Got The Power‘ va fi inclusa pe albumul cu numarul doi al suedezei si a fost produsa de care Patrik Berger si Easter Berger - care a lucrat cu nume importante din industria muzicala ca Icona Pop, Rihanna sau Robyn.
Intr-o perioada cand artistii aleg sa-si lanseze doar single-uri, Stefan Stan ne propune un mixt de ritmuri - blues-pop, rock, de la piese de club pana la balade - 12 la numar, toate cu potential de hit - , creionand astfel o buna parte din destinul sau.
Intr-o perioada cand artistii aleg sa-si lanseze doar single-uri, Stefan Stan ne propune un mixt de ritmuri - blues-pop, rock, de la piese de club pana la balade - 12 la numar, toate cu potential de hit - , creionand astfel o buna parte din destinul sau.
Andreea Paval, partea feminina a trupei de muzica etno Datina, cu acorduri pop-rock, sta bine cu dragostea si are o relatie frumoasa cu sotul ei.
Printre poetii care au confirmat prezenta in proiect se numara Angela Marinescu, Nora Iuga, Liviu Ioan Stoiciu, Gheorghe Iova, Ioan Es Pop, Florin Iaru, dar si autori debutati in ultimii 10 ani, ca Andra Rotaru, Claudiu Komartin, Dan Mihut, Dmitri Miticov, Sivia T sau Livia Stefan.
"Sus pana la cer" este o piesa pop-dance, plina de optimism, numai buna de ascultat vara aceasta, iar videoclipul ce s-a filmat zilele trecute se anunta a fi unul extrem de comic si relaxat.
Vedeta este nominalizata la categoriile Best Female, Best Pop, Best Video si Best on Social Media. Elena Gheorghe si-a laudat echipa cu care a lucrat pentru realizarea videoclipului "Ecou", material despre care a spus ca a reprezentat o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi din breasla.
Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor si al altor instrumente de percutie este intregit de cel al pianului si de vocea solistului Calin Pop.
Trup si suflet este un concept la care trupa a muncit foarte mult, am putea compara acest eveniment cu o lucrare de doctorat, pe care speram sa o promovam in fața fanilor și a publicului nostru.", declara Calin Pop.
google-analytics.com