Andreea Paval, partea feminina a trupei de muzica etno Datina, cu acorduri pop-rock, sta bine cu dragostea si are o relatie frumoasa cu sotul ei. Pana sa ajunga insa aici a trebuit sa se "trateze" de gelozie si posesivitate, pentru ca a avut perioade in care exagera cu aceste "sentimente"!
"La inceputul relatiei mele am fost o persoana foarte posesiva si geloasa. Nu prea aveam incredere in baieti/barbati. Eram si eu nesigura pe mine. Sotul meu a avut de la inceputul relatiei incredere totala in mine, in schimb, eu nu am avut. Dupa o perioada de timp, cand mi-a demonstrat ca ma iubeste, am inceput sa nu mai fiu asa geloasa. Cred ca problema geloziei pleaca de la neincredere, atat in partener cat si in tine", marturiseste Andreea de la Datina. Ce-i drept, artista recunoaste ca la capitolul posesivitate inca nu s-a "vindecat" complet. Dar daca nu exagereaza, Andreea considera ca nu este prea pisaloaga.
"Cu posesivitatea mai avem de lucru. Sunt o persoana foarte posesiva. Nu cred ca este un lucru rau atata timp cat este tinut sub control. De altfel, nici gelozia, in doze mici, nu este un lucru rau", e de parere partea feminina a trupei Datina.