Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (6.21 secunde)
Iubesti cultura pop? Atunci trebuie sa vii la Balul Facultatii de Economie, Economia Agroalimentara si a Mediului! Delia te va incanta la Pin Up Party, cea mai hot petrecere cu tematica ce va avea loc marti, 12 Noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Biavati Events.
Pop, 2007), "Motociclistii spatiali" (impreuna cu Ioana Manescu — cineroman, 2008), "Poetii marilor orase" (critica literara, 2008), "Aerostate plangand" (2010).
Incepe anul in forta si pregateste-te sa te distrezi la concertele lunii ianuarie Pentru a incepe anul in forta nu ar strica sa va treceti in agendele nou-noute cateva dintre concertele lunii ianuarie. Exista rock, exista pop, exista alternative, deci exista pentru un loc in sala pentru toata lumea.
MIRCEA TIBERIAN & NADIA TROHIN - La margine de Bucuresti Descris ca fiind o calatorie muzicala in timp si spatiu, "La margine de Bucuresti" propune o readucere in actualitate a unor hituri din muzica pop romaneasca din perioada interbelica, a unor nemuritoare slagare dedicate farmecului secret, atmosferei aparte a Bucurestiului de alta data, oras-gradina supranumit "micul Paris".
Distantandu-se de muzica pop si distingandu-se prin sunete distorsionate si versuri cu mesaj si atitudine, SABOTAGE raspunde nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.
ale fratilor Victor si Iuliu Pop, precum si cea a preotului Mircea Antal din Breb, aceasta din urma facand parte, in prezent, din patrimoniul Muzeului de Etnografie si Arta Populara din Baia Mare.
Repertoriul abordat este foarte divers, de la jazzul clasic si contemporan, pana la hit-uri pop, sansonete, colinde sau teme celebre din muzica de film.
ale fratilor Victor si Iuliu Pop, precum si cea a preotului Mircea Antal din Breb, aceasta din urma facand parte, in prezent, din patrimoniul Muzeului de Etnografie si Arta Populara din Baia Mare.
ale fratilor Victor si Iuliu Pop, precum si cea a preotului Mircea Antal din Breb, aceasta din urma facand parte, in prezent, din patrimoniul Muzeului de Etnografie si Arta Populara din Baia Mare.
In 1968 filmeaza alaturi de cel ce-i va deveni sot (1970), Albano Carrisi, si cu care va forma un cuplu de cantareti de muzica pop, celebru in intreaga lume.
Cel mai de succes grup din Germania implineste 30 de ani de cand a inceput sa cucereasca lumea cu al sau eurodance pop music!
Monica Pop, Dr. Vasile Ciubotaru, Dr. Bogdan Stanescu, Dr. Col.(r) Dr. Dumitru Ivascu, Dr. Ciprian Lucan, Dr. Adrian Barbos, Georgiana Maria Magurean, nepoata Prof.
Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, DOC, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca, Brighi.
Pe scena din Piata Constitutiei vor urca o serie de artisti precum Loredana, Andra, Delia, Vama , Smiley, Alex Velea, Cabron, Sore, Feli, Dorian, Don Baxter, Speak, Doc, Radio Killer, Peter Pop, Giulia, Jazzy Jo, Silviu Pasca si Brighi.
- La Cluj, pionier a fost Augustin Pop, in 1996, urmat apoi, in plan ramificat, de Ruxandra Cesereanu. - Un alt centru reprezentativ in aceasta directie este Timisoara, unde activeaza Daniel Vighi, Viorel Marineasa si Lucian P.
Invitatii VIP Andreea Berecleanu, Dana Savuica, Carmen Bruma, Anca Serea, Speak, Peter Pop, Silviu Pasca, Sophie, alaturi de presa si clientii salonului au avut ocazia sa testeze produsele intr-un mod interactiv.
Astfel, femei precum cantareata pop Taylor Swift sunt considerate mai atragatoare decat femeile cu sanii si posteriorul generoase, precum Kim Kardashian, potrivit sondajului la care au participat 60.000 de voluntari.
Celelalte Cuvinte este si va ramane o trupa rock, iar cu aceasta ocazie ne vom bucura din plin de un concert hard rock, in toate puterea cuvantului ", spune Calin Pop.
Continuand seria manifestarilor culturale de anul trecut, Chez Elvire gazduieste saptamanal proiectii de filme, piese de teatru in aer liber, targuri, pop-up shop-uri si alte evenimente speciale.
Legenda muzicii si chiar a culturii pop se lupta de cateva luni cu virusul Epstein-Barr, ce i-a afectat organele, i-au cedat rinichii din cauza lui, avand nevoie de transplant si are probleme mari si cu inima.
google-analytics.com