Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (5.11 secunde)
Alte 30 de milioane de lei din suma scoasa la licitatie vor fi destinate creditarii beneficiarilor Programului Operational pentru Pescuit (POP), in timp ce 100 de milioane de lei vor fi alocati pentru investitii care nu sunt finantate din fonduri UE.
Programul Operational Pescuit (POP) Bugetul este de 30.156.234 de euro, iar obiectivul il constituie dezvoltarea sectorului piscicol. Pentru investitiile in acvacultura, fondurile publice vor acoperi maximum 60% din valoarea totala a unui proiect, prioritare la finantare fiind firmele mici.
Pana la ora actuala in cadrul Programului Operational de Pescuit (POP) au fost depuse un numar de 14 proiecte, incepand din data de 11 mai a.
De altfel, stirileprotv.ro a fost primul site din online-ul romanesc care a anuntat moartea Regelui Pop, la numai cateva minute dupa Sky News.
Reversul prezinta in partea superioara, imaginea decretului domnesc de infiintare a Oficiului central de statistica administrativa, incadrata de portretele domnitorului Alexandru Ioan Cuza - semnatarul decretului si economistului Dionisie Pop Martian - primul director al oficiului;
Pe 17 septembrie, Emil Pop si Diana Metiu International organizeaza lansarea Camerei de Comert si Industrie Romania - Austria. Invitat special va fi Berhard J.
Deschiderea acesteia a fost facuta de Diana Metiu, General Manager of DMI and PR Manager of Stirbey Domain, dupa care a tinut un speech Emil POP, President of Romanian - Austria Chamber of Commerce & Industry.
Google le va oferi celor care cauta muzica pe internet posibilitatea sa asculte un fragment sau o melodie intreaga, prin intermediul platformelor Lala si iLike , intr-o fereastra de tip pop-up.
Totodata, materialul vorbeste si despre pozitionarea statului in relatie cu acea "cultura a orfanului" care s-a dezvoltat in timpul regimului comunist. • Muzica: scena muzicala romaneasca este plina de viata, cuprinzand de la muzica populara, pop, rock, tiganeasca si jazz.
Recentul record de box office al filmului Avatar i-a ambitionat pe cei de la Discovery şi ESPN, care au anuntat chiar in aceste zile lansarea in 2011 a unui post de televiziune care va emite in format 3D 24 de ore din 24, spune Pop Science.
Dintre toate substantele eliberate in natura in fiecare an, cele din clasa POP (poluanti organici persistenti), din care fac parte si PCB, figureaza intre cele mai periculoase.
Senatorul GHEORGHE POP i-a adresat o intrebare ministrului Finantelor Publice Gheorghe Ialomiteanu. Obiectul intrebarii - Criteriile necesare pentru majorarea salariilor si a pensiilor.
Senatorul GHEORGHE POP i-a adresat o intrebare prim-ministrului Emil Boc. Obiectul intrebarii - Cresterea pretului la carburanti.
Declaratia lui Oprescu a venit ca urmare a interpelarii facute de consilierul PDL Romeo Pop, membru n Consiliul de Administratie al Spitalului Colentina.
Senatorul GHEORGHE POP i-a adresat o intrebare Ministrului Administratiei si Internelor, Gabriel Berca.
Senatorul GHEORGHE POP i-a adresat o intrebare Ministrului Finantelor Publice, Bogdan Dragoi. Obiectul intrebarii: Distributia banilor din fondul de rezerva.
Senatorul GHEORGHE POP a sustinut o declaratie politica: S-a dat "prima de iepuras" in primariile PDL-iste 650 milioane de lei le-a adus iepurasul de Paste primariilor portocalii.
Senatorul Gheorghe Pop a sustinut o declaratie politica intitulata: Plata TVA la incasarea facturii - o gura de oxigen pentru intreprinderile mici si mijlocii!, pe care o puteti citi in continuare.
Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a declarat marti agentiei MEDIAFAX ca Guvernul va efectua o rectificare bugetara in aceasta luna, el precizand ca prioritare sunt ministerele Muncii, Educatiei si Sanatatii si ca la rectificare vor fi prevazuti si banii pentru reintregirea salariilor bugetarilor.
Dimisianu, Aurel Dragos Munteanu, Aurel Baranga, Teodor Mazilu, Pop Simion, Mircea Malita, Ioan Alexandru, Fanus Neagu, Marin Sorescu. Revista si-a continuat aparitia si in anii regimului Ceausescu, activitatea ei fiind coordonata de Adrian Paunescu, organizatorul si fondatorul faimoaselor Cenacluri "Flacara" pentru tineret.
google-analytics.com