Cautare

547 de rezultate pentru "pop" (2.69 secunde)
Printre marcile certificate pe plan mondial se numara Frutti Fresh, Vita Tonic, Regal, Aloha, Moskoff, Tanita, Scandic Pop Vodka si altele.
Elvira Pop, de 43 de ani, a fost depistata de catre politisti in baza unei informatii conform careia in garajul femeii ar fi ascunsa marfa.
DAE erau tiparite chiar pe etichetele cu preturi, astfel ca fiecare cumparator isi putea face o imagine clara asupra costului real al produselor l Managerul magazinului, Simona Pop, a afirmat ca aceasta a fost doar o masura suplimentara, deoarece cumparatorii erau informati si pina acum asupra costurilor reale inca din momentul in care achizitionau produsele l Se pare ca acesta este motivul pentru care vinzarile nu au scazut nici dupa afisarea DAE l La magazinul Altex din incinta complexului comercial Hercules, nu am reusit sa aflam informatii suplimentare despre aplicarea DAE, fiind sfatuiti sa apelam la purtatorul de cuvint al retelei nationale, adica sa sunam la Bucuresti l Speram ca nu toti cei care trec pragul magazinului si se intereseaza de aceste lucruri sint tratati la fel cum am patit noi!
In 2005, reteaua noastra se va extinde cu peste 40 de statii noi si 100 statii Partener Rompetrol, tintind catre o cota de piata de 15%”, declara Paul Pop, directorul Rompetrol Downstream.
In replica, directorul general adjunct al Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, Mircea Pop, a afirmat ca factura se ridica la 105 milioane de dolari, din care au fost achitate 74 de milioane de dolari.
Pe de alta parte insa, directorul general adjunct al CNADNR, Mircea Pop, s-a declarat sceptic asupra faptului ca Autostrada Brasov-Bors poate fi finalizata la timp, adica in 2012, Romania asumandu-si un grafic anual de plati de peste 500 de milioane de euro.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Teritorial de Munca Salaj, Mariana Pop, ne-a declarat ca inca nu se stie nimic despre actele aditionale si ca nu a fost facuta nici o precizare in acest sens.
Compania Rompetrol dovedeste, si de aceasta data, ca este aproape de consumatori prin introducerea acestui nou sistem, scopul final fiind acela de a consolida aceasta legatura permanenta cu acestia”, a declarat directorul general al Rompetrol Downstream, Paul Pop.
nu se mai pierde timp la casa si se elimina grija numerarului", declara Paul Pop, directorul general al Rompetrol Downstream.
Alte doua domenii de interes pentru Romania, discutate la Bratislava, privesc desertificarea si poluantii organici persis-tenti (POP). GEF este destinat tarilor in curs de dezvoltare si le ofera acestora finantare pentru demararea unor proiecte practice de protectia mediului, care aduc solutii eficiente, aplicabile si in alte locatii.
Diana Pop, presedintele Sindicatului "Finante Bihor", afiliat la "Sed Lex", ne-a comunicat ca a fost luata in discutie si actiunea Guvernului de a reduce cu 25% functiile publice, urmand ca in cadrul aceleiasi echipe sa se discute si acest aspect.
Spre exemplu, in 2004, numai 57% din totalul beneficiilor acordate consumatorilor de termoficare si 68% din cele pentru consumatorii de gaze au fost acordate celor mai saraci, potrivit unor date prezentate de Luana Pop, consilier USAID.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) intentioneaza sa renunte, treptat, la restrictiile administrative din politica monetara, incepand din ianuarie 2007, pastrand ca instrumente de control operatiunile de sterilizare in piata, rezervele minime obligatorii si dobanda de referinta, a declarat ieri intr-o conferinta de presa Napoleon Pop, membru al Consiliului de Administratie al BNR.
Scade productia industriala Prognozele sumbre ale lui Mihai Ionescu sunt contrazise insa de Napoleon Pop, membru in Consiliul de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei.
"In cazul Dacia, promotia se aplica pentru modelul Logan Berlina si este valabila pentru masinile aflate in stoc la 31 ianuarie 2007", a precizat Oprica Pop, seful departamentului de vanzari Dacia din cadrul Redac Automobile Craiova.
ANAF a numit in functia de sef al Administratiei Financiare a Firmelor Mijlocii Bihor pe Geta Pop, cea care a ocupat, pana la numirea in noua functie, postul de director adjunct la Administratia Financiara Oradea.
BRD a lansat luni o gama completa de produse de finantare a proiectelor eligibile în cadrul programelor de fonduri postaderare nerambursabile în agricultura, mediul rural si pescuit (PNDR si POP).
BRD a lansat luni o gama completa de produse de finantare a proiectelor eligibile în cadrul programelor de fonduri postaderare nerambursabile în agricultura, mediul rural si pescuit (PNDR si POP).
Sumele provin din Fondul pentru creditarea investitiilor din agricultura, iar in urma licitatiei Ministerul Agriculturii va semna conventii cu mai multe banci, care vor acorda credite din fond, in conditii avantajoase, potrivit reprezentantilor institutiei.Printre conditiile avantajose se pot numara dobanzi reduse sau termene de gratie si de rambursare mai mari decat cele uzuale.Din suma scoasa la licitatie, cea mai mare parte, respectiv 630 de milioane de lei, reprezinta fonduri din care vor fi acordate credite pentru proiectele eligbile in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR).Alti 30 de milioane de lei din suma scoasa la licitatie vor fi destinati creditarii beneficiarilor Programului Operational pentru Pescuit (POP), in timp ce 100 de milioane de lei vor fi alocati pentru investitii care nu sunt finantate din fonduri UE.Beneficiarii programelor de dezvoltare rurala, respectiv pescuit, pot accesa fonduri structurale pentru a acoperi o parte din cheltuielile proiectului de investiti (de regula jumatate), restul sumelor fiind asigurate din surse proprii.
Presedintele CNS Cartel Alfa Cluj, Grigore Pop, apreciaza ca pretul Autostrazii Brasov-Bors ar putea sa ajunga chiar la 6-6,5 miliarde de euro.
google-analytics.com