Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (2.65 secunde)
Vicepresedintele Consiliului National al Maghiarilor din Transilvania Szilágyi Zsolt a facut ieri o serie de precizari atat in ceea ce priveste alegerile parlamentare, cat si in problema tratativelor esuate dintre PCM si UDMR.
Serviciile statului sau cele interne ale PNL se joaca de-a sorecele si pisica atunci cand vine vorba de unii dintre liberali de frunte din Dolj.
Social-democratii au ripostat deja, agitand pisica moarta a fraudei electorale pe care Traian Basescu ar pregati-o. Acelasi Traian Basescu care, pe vremea cand candida impotriva lui Adrian Nastase, folosise aceeasi strategie de compromitere a adversarului.
Pe de alta parte, analistul a subliniat ca degeaba arata Basescu pisica anticipatelor deoarece, chiar daca ar castiga alegerile, nu ar putea sa dizolve Parlamentul foarte curand.
Liberalii si democrat-liberalii par sa intre intr-un nou joc de-a soarecele si pisica. De data aceasta, miza este bugetul pe 2010 propus de PD-L.
Unii parlamentari PD-L arata pisica guvernului. Parlamentarii care-si pierd accesul corect la resurse sunt dispusi sa darame propriul Guvern", au declarat surse democrat-liberale.
Seful statului le-a aratat pisica parlamentarilor, precizand ca este momentul ca parlamentul sa contribuie la procesul de reformare a statului, regandindu-si propria structura in acord cu deciziile referendumului din 2009, fiind oportuna totodata si o reforma constitutionala.
vechea garda ii arata pisica lui Boc? 'Prin votul "gresit" de la reducerea TVA si neimpozitarea pensiilor, guvernul Boc a incasat o directa in plina figura ieri, exact cand delegatia FMI se pregatea sa descinda la Bucuresti pentru a discuta ce au mai facut ori nefacut sefii executivului.
(Rezonanta celor doua nume este ca un cantec de cobe pe urmele prea tinerei presedinte al Camerei Deputatilor.) In fine, din coltul in care a fost inghesuita, Alma Anastase incearca sa reactioneze si o face ca o pisica agresata:
"Baconschi arunca pisica Schengen din curtea MAE." Ministrul de externe spune ca institutia sa e pregatita pentru aderarea la spatiul fara frontiere interne si sugereaza ca problemele sunt la Justitie si la Interne.
Le dai o pisica moarta, un maidanez ratacit, pe cand cu lupii de la noi nu tine figura. Pana nu te jupoaie de viu, nu se lasa.
Presedintele Traian Basescu a aruncat de dimineata pisica spagara din vami din curtea politicului in ograda sindicalistilor. Mai pe la pranz s-a intretinut amical cu Mugur Isarescu, la sediul BNR, la o zi dupa ce avusese intalniri de taina cu liderii fideli din PDL.
/ Sarbu arata pisica. PDL-ul sta deocamdata linistit De la inceputul anului, Opozitia incearca sa puna mana pe Senat, prin obtinerea majoritatii in plen.
D-sa este in stare sa-ti arunce o pisica moarta de o saptamana pe covorul din sufragerie si sa-ti spuna ca n-a venit masina de gunoi sa goleasca tomberonul.
Ultimul episod al jocului de-a soarecele si pisica a avut loc ieri, la sedinta de consiliu judetean la care a participat si prefectul.
Ei au aratat o pisica. Cui si de ce vom afla doar dupa cincizeci de ani, cand se desecretizeaza informatiile din dosarele multelor servicii secrete din Imparatie.
"Premierul se executa, nu se discuta" Oare sunt singurul care s-a plictisit de jocul de-a soarecele si pisica dintre Traian Basescu si Emil Boc?
Atat doar ca presedintelui insusi nu pare sa ii convina aceasta postura, drept pentru care ia masuri severe in directia propriei suspendari. "Eu stiam ca sa fiu prim-ministru cu Basescu presedinte o sa fie un joc de-a soarecele si pisica:
Fiecare zice ca si-a facut treaba, si arunca pisica moarta in curtea "celorlalti", care nu si-au facut-o. Si de raspuns nu raspunde nimeni.
Sa nu se joace cu focul, pentru ca pisica blanda stiti cum...", a declarat Ponta, legat de afirmatiile lui Traian Basescu ca ar putea sa publice stenogramele din sedinta CSAT in care premierul a plecat foarte repede din cauza bugetului MApN.
google-analytics.com