Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (2.70 secunde)
Daca judecatorii s-ar fi apucat sa-i acuze pe amandoi de partizanat politic, si pe Danilet ca le face roba de ras cu pozele si cu postarile lui - cele cu prese si cuBase - le bagau pisica neagra in CV.
• Asterne-ti acolo unde isi face culcus pisica. • Mananca fructul care a fost atins de un vierme. • Culege cu indrazneala ciuperca pe care stau gazele.
Una dintre problemele de care se lovesc din prima zi noii proprietari de pisici este: "cum sa imi invat pisicuta sa nu-mi faca mizerie prin toata casa?!?" .
Trebuie sa precizam ca purtatorul natural al acestui parazit, Toxoplasma gondji, este pisica si ca persoanele care cresc acest animal in casa sunt mai expuse riscului de infectare si, implicit, tentativelor de suicid.
Prin tragere la sorti, ZIZIN a oferit zilnic pahare de colectie cu imaginea a 4 personaje antagonice din lumea animala utilizate in conceptul creativ al comunicarii ZIZIN din ultimul an - leoaica versus antilopa, pisica versus catelul - si saptamanal, seturi de genti de aventura, incapatoare pentru EA si practica pentru EL, pentru a le asigura o vacanta echilibrata”.
Adversarii dumneavoastra cred ca sunteti ca o pisica dar atunci cand nu se vor astepta ii veti zgaria cam rau.
Adversarii dumneavoastra cred ca sunteti ca o pisica dar atunci cand nu se vor astepta ii veti zgaria cam rau.
Si celelalte 27 de state membre UE trebuie sa fie respectate, a declarat el adaugand ca nu este acceptabil ca Marea Britanie sa desfasoare un joc de-a soarecele si pisica.
Testul de depistare a alergiilor la par de pisica, polen de iarba si acarieni se adreseaza persoanelor care prezinta simptomele tipice alergiilor (stranut, nas infundat sau ochi iritati), dar nu stiu cu exactitate la ce anume sunt alergice.
Moale ca o pisica, vioaie cand nu dadea in hipocalcemie, Hillary n-a fost pe gustul americanilor care l-au preferat pe nebunul de Donald.
Ce locuitor al orasului nu a auzit de Dunarea Veche cu ale ei canale sapate in timp de natura, de ostrovul Pisica sau de cetatea Pacuiul lui Soare, aici existand o rezervatie arheologica.
Un catel, o pisica, un papagal, sau poate un mic rozator? Vrei sa stii cum il poti proteja de paraziti?
Barbate, arunca-i femeii de langa tine cea mai mica si nevinovata aluzie despre colega ta de munca si urmareste-o cum se transforma din cea mai blanda pisica, de te zgarie pasional pe spate cand faceti dragoste (sau sex, dupa caz), intr-o felina gata de atac, cu ghearele scoase si vizandu-ti beregata.
Ce iese din pisica soareci mananca. Doar sunteti pisici mari! Fecioara Zodie dubla ce e marcata fie de hipohondrie(sanatate), fie de puritate-vezi Fecioara Maria nascuta pe 8 Septembrie.
Se intalnesc relativ des si entitati reptiliene (musculosi, cu pielea solzoasa, cu pielita intre degetele prevazute cu gheare si ochi ca de pisica), insectoide (cu un corp scheletic si capul ca de lacusta) etc.
Nu suna a bine, dar parca mai bine decat marti, cand sunt trei ceasuri rele, pisica neagra si alte asemenea posibile bazdaganii de prin mintile unora… Si daca tot atata vanzoleala si ganduri de schimbare a modificarii, sefutii de prin tara au si ei un gand:
Firesc ar fi ca lupta impotriva coruptiei sa se desfasoare discret, ca dusa de oameni cinstiti care isi fac treaba, constienti ca pisica ce are clopotei nu prinde soareci.
Totusi, cel mai mare talent si cel mai exploatat este cel legat de iscusinta de a arunca pisica in ograda vecinului.
Dupa al doilea “nu“ trantit Constitutiei europene, un politician francez s-a grabit sa cante prohodul actului constitutional. “E ca un ratoi cu capul taiat, care inca se mai zbate“, a proclamat, cu umor distant, Philippe de Villiers, presedintele Miscarii pentru Franta.
In felul acesta, domnul Nastase nu se mai vede dator sa raspunda acuzatiilor care i se aduc, considerand ca e suficient sa arunce pisica in alta curte pentru ca in ograda dumnealui sa nu mai miroasa decat a tuberoze.
google-analytics.com