Cautare

192 de rezultate pentru "pisica" (3.05 secunde)
Desi obiectele continuau sa fie vazute de radarele de la sol, ele pareau sa se joace cu aviatia militara de-a soarecele si pisica.
Stati in pat, luati si pisica ori catelul, incalziti-va unii de altii. Cand iesi afara, imbraca-te corect ca pentru ger si zapada si anume:
- Aveau ochii foarte mari, ca de pisica si un cap de doua ori mai mare decat al unui om. Nasul era mic si parca turtit, iar gura abia se vedea.
In poza 6 am fotografiat doar un obiect luminos urmat la ceva distanta de un obiect neluminat care reflecta vag luminile orasului si care aveo o forma de pisica de mare.
In raport se arata ca, pe parcursul a doua saptamani, la sfarsitul anului 2004, un obiect necunoscut, de circa 14 metri lungime, in forma de bomboana Tic Tac, s-a jucat de-a pisica si soarecele cu Marina din S.U.A., in largul coastei din California, manifestand proprietati imposibile pentru tehnologiile existente.
In realitate, opozantii Referendumului incearca sa suprapuna fraudulos tema iubirii - care poate lua forme extrem de diferite, de la iubirea dintre frati, maestru si discipol, iubirea dintre un barbat si o femeie sau iubirea (sau sexualitatea) homosexuala, ori cea pentru cainele sau pisica favorite - peste definitia Casatoriei.
PNL, USR si UDMR vor cauta (prin proceduri, comunicare publica, etc) sa paseze pisica moarta la PSD. Ori amana referendumul si se face (a cata oara) de cacao, ori merge inainte si atunci isi asuma orice neregularitati.
"Daca nu vom face lucrul asta (alegerile anticipate - n.r.) - si avem parteneri care se agata de scaune, de ce mai reusesc sa se agate si stau ca pisica pe burlan si in jos, cu ghearele, scartaind, o sa ajunga sa cada - o sa intram in UE (...) cu un Guvern care, in afara de faptul ca va fi intr-o echilibristica permanenta in Parlament, unde nu va sti niciodata daca are vreo majoritate care sa-l sustina, vom avea un Guvern care va avea o perspectiva de un an.
Subprefectul Ciobotea nu-si aminteste de vreo sesizare primita in 2004 de la Primaria Dobrotesti si arunca pisica in biroul sefului sau, prefectul Giugea.
El a spus ca PNL este foarte suspicios fata de propunerile PD si se comporta ca "o pisica care nu face distinctia dintre copac si burlan", referindu-se la scepticismul liberalilor privind propunerea ca Tariceanu sa fie premier si dupa anticipate.
Dupa discutii aprinse si indelungate, Senatul a adoptat ieri, cu 56 de voturi pentru, 4 impotriva si 3 abtineri, o ordonanta a guvernului prin care sa aproba numarul total de exemplare din speciile urs (Ursus arctos), lup (Canis lupus), ras (Lynx lynx) si pisica salbatica (Felis silvestris) care se pot vana in mult-asteptatul sezon de vanatoare.
Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu a declarat sambata ca liberalii vor discuta la inceputul saptamanii viitoare asupra propunerii de suspendare a presedintelui Traian Basescu.
Spiritele s-au incins, raspunzatorii aruncand rapid pisica in curtea celuilalt. Dincolo de razboaiele autoritatilor de mediu cu presa, primaria si regia, ramane castigul net:
"Balciul de acum este jalnic, trebuie neaparat rupta pisica in doua. Trebuie sa eliminam factorii perturbatori si sa ne insanatosim.
"Nu credem ca acest joc de-a soarecele si pisica mai pacaleste pe cineva, dar conducatorii PSD incearca in continuare. De fapt si de drept urmasii comunistilor nu au cea mai mica intentie de a depune motiunea de cenzura, dupa cum stau in sondajele de opinie.
Tinerii care au semnat scrisoarea sunt, potrivit formei date publicitatii, Popescu Alexandru, Iliescu Elena, Olteanu Florina Mariana, Georgescu Adrian, Ghenghea Gabriel, Pusta Marius, Armasaru George, Filimon Elena, Radu Alexandru, Stoica Silviu, Dragomir Cosmin, Dragomir Ciprian, Pisica Bogdan Alexandru, Panait Cosmin, Pintilie Horia, Marchene Dana, Petre Mircea.
Mircea Geoana nu a stiut sa rupa pisica in doua si sa dea drumul la echipa reformatoare. Asta e situatia.
De altfel, acesta s-a aratat ferm convins, de mai multe zile, ca "pisica se va rupe in PSD Mangalia", pentru ca, este de parere acesta, "este imposibil ca un partid sa spuna ca nu este la remorca lui Zamfir Iorgus, dar, pe de alta parte, consilierii acestui partid sa semneze hartii de sustinere a primarului si sa se constituie in masina de vot a matrapazlacurilor primarului", a declarat Florin Maftei.
Politicienii isi arunca unul altuia pisica moarta a blocarii uninominalului. Vicepresedintele PD-L Cezar sustine ca "actuala clasa politica nu doreste votul uninominal".
Ei bine, cu frumuselul mai putin probabil sa reuseasca, asa ca va arata primarilor-ochiti pisica dosarelor la DNA, "condimentand" totusi oferta cu promisiune de prosperitate din momentul in care PDL - caci asa se asteapta acest partid - va prelua fraiele guvernarii.
google-analytics.com