Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (3.25 secunde)
Patru jucatori vor fi imprumutati In urma jocului-scoala sustinut sambata dimineata pe terenul de la "Termo"
Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie.
Cirstea a urcat patru locuri in clasament Dupa turneul Australian Open, primul mare slem al anului, tenisul feminin are un nou lider, Victoria Azarenka, din Belarus, care s-a impus in finala de la Melbourne.
Pana si Cardoso, fotbalistul plimbat pe patru posturi de Petre Grigoras, ar refuza postul de fundas dreapta. ... Aflat de patru ani in Romania, Alexandre Cardoso este unul dintre jucatorii indragiti la Targu Jiu. ... In 2008, nu ma gandeam ca voi ramane timp de patru ani aici.
Handbalistii de la Energia Targu Jiu sunt mai putini la antrenamente, deoarece unii dintre ei au fost convocati la loturile nationale Energia Pandurii Targu Jiu se pregateste in efectiv redus in aceasta saptamana, patru dintre componentii echipei de handbal fiind convocati la loturile nationale, Mihai Paius la lotul "A", Darius Apolzan si Alexandru Asoltanei la lotul "B", iar Razvan Mledenciu la nationala de tineret.
Lupta pentru evitarea retrogradarii devine din ce in ce mai stansa cu patru etape inainte de finalul Ligii Nationale de handbal feminin.
La start s-au aliniat participanti de la 29 de cluburi din tara, competitia a fost interstiluri, cluburile participante apartinand celor patru stiluri: ... CS Universitatea Craiova a avut sapte reprezentanti, care au luat 9 medalii (un loc 1, patru locuri 2, patru locuri 3).
patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint. ... Revenita pe podiumul unui concurs major dupa patru ani, Catalina Ponor, dubla medaliata cu aur la Bruxelles, a declarat ca nu se considera deloc un fenomen in gimnastica internationala:
Campioana a puternicului campionat italian in 1969, Fiorentina n-a reusit, peste patru ani (in 1973), sa invinga si sa elimine, in primul tur din cupele europene, o formatie necunoscuta din Europa de Est, Universitatea Craiova.
Federer l-a batut pe ginerele lui Ilie Balaci in patru seturi, scor 6-3, 6-2, 6-7, 6-3, si astfel a reusit victoria cu numarul 234 in turnee de mare slem, doborand recordul pe care-l detinea americanul Jimmy Connors.
Patru din cei sase jucatori spanioli alesi in echipa ideala a turneului din 2008 anuntata de UEFA nu mai sunt in lot: ... Spania a primit doar opt goluri in cele 19 partide mentionate si nu a incasat gol la ultimele patru partide la EURO 2012.
La ultima participare, la Beijing 2008, in China, Romania a cucerit opt medalii, patru de aur, una de argint si trei de bronz. ... Cele patru provincii ale Regatului Unit vor fi reprezentate prin simbolul lor floral:
Larisa Iordache a facut patru aparate, in ciuda accidentarii de la picior, dar nu s-a calificat in niciuna dintre ele. ... Antrenorii vor decide la ce aparate vor evolua fiecare dintre sportive, fara a exista obligativitatea de a face patru aparate.
• Meciurile de la sfarsitul saptamanii au marcat jumatatea campaniei de calificare, borna in dreptul careia, dupa remiza scoasa in-extremis de "tricolori", Romania e cel mai bine plasata in drumul spre locul secund, care duce la barajul pentru CM de fotbal • La egalitate de puncte cu Ungaria si patru lungimi in fata Turciei, trupa lui Piturca va disputa pe teren propriu meciurile cu ambele rivale directe la pozitia a doua din grupa Cat de mult s-a chinuit Romania ca sa obtina un egal in Ungaria!
Tehnologia are la baza nu mai putin de patru straturi semitransparente pe care vor fi pastrati bitii. Mediile sunt denumite VMD (versatile multilayer disc) si fiecare din cele patru straturi are o capacitate de 5 GB, putin mai mult decat cei 4.7 ai unui DVD normal.
In urma cu ceva timp va relatam informatii referitoare la urmatoarea platforma Intel care are la baza procesorul cu patru nuclee Penryn.
Toate vor dispune de cate 4 segmente de 512KB de memorie cache L2, si un cache L3 de 2 MB comun pentru cele patru nuclee.
Barcelona, dar si viitoarele modele pentru desktop, sunt caracterizate in primul rand prin prezenta a patru nuclee in aceeasi pastila de siliciu. ... Acest aspect influenteaza direct performantele, datorita modului de comunicare dintre cele patru nuclee.
Horizon detine 7,5% din piata în trimestrul al treilea al anului 2007, situându-se pe locul patru între preferintele românilor, iar la nivelul anului 2008 tintim o cota de 10%“, a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution. Orientarea românilor catre LCD-uri a favorizat dezvoltarea marcii Potrivit oficialului Asesoft, evolutia pozitiva se datoreaza, în principal, raportului foarte bun pret-performanta, conditiilor de livrare si caracteristicilor tehnice ale produsului.
In turneul de FOTBAL de la JOCURILE OLIMPICE LONDRA 2012, participa 16 echipe masculine (impartite in patru grupe de cate patru) si 12 echipe feminine (impartite in trei grupe de cate patru).
google-analytics.com