Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (3.20 secunde)
Patru studenti de la Lakeside, Gates, Paul Allen, Ric Weiland si Kent Evans, au primit interdictie de la CCC în vara acelui an dupa ce au fost prinsi ca exploatau erorile de programare din sistem pentru a petrece mai mult timp la calculator.  IQ de 170 La sfârsitul perioadei de "pedeapsa", cei patru studenti s-au oferit sa descopere erorile din programele CCC în schimbul timpului petrecut la calculator.
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Trebuie ca inainte de plecarea sa sa se fi inscris ca solicitant al unui loc de munca si sa se fi aflat la dispozitia serviciilor de ocupare ale statului cel putin patru saptamani dupa inceperea perioadei de somaj (institutiile competente pot insa aproba plecarea acestuia inainte de expirarea termenului).
Finantele doljene au incasat mai putin cu aproape patru milioane de euro in ianuarie fata de aceeasi luna din 2008.
Cele patru blocuri care ar fi trebuit sa compuna Metropolis au fost botezate "Barcelona", "Madrid", "Sevilla" si "Valencia" - dupa patru dintre cele mai cunoscute orase spaniole. Investitorii sunt patru oameni de afaceri maghiari, care au promis ca vor investi la Craiova 25 de milioane de euro.
19 din Italia, sase din Germania, sase din Franta, patru din Romania, patru din Ungaria, doua din Austria, unul din Spania, unul reclamat ca furat din Slovacia, unul din Belgia.
In primele patru luni ale anului, investitiile straine directe in Romania au scazut cu 44,4%, fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 2,055 miliarde euro, depasind de aproape doua ori deficitul de cont curent, au specificat, ieri, reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei (BNR).
Traficul total general inregistrat in primele patru luni ale anului 2009 in porturile Constanta, Midia si Mangalia a fost de 13.
Compania belgiana Delhaize, operatorul retelei de supermarketuri Mega Image, a finalizat procesul de achizitie a patru supermarketuri Prodas din Bucuresti. ... Rezultatele financiare ale celor patru magazine Prodas vor fi consolidate in cifra de afaceri a grupului Delhaize incepand cu data de 13 iulie 2009.
Dupa investitii in valoare de circa 6,5 milioane de euro, compania hoteliera THR Marea Neagra a inaugurat, la sfarsitul saptamanii, Complexul Cleopatra din Saturn, mai precis a fost vorba despre o relansare a unitatii, in conditiile in care hotelul a fost recalificat de la trei la patru stele.
Doar patru cereri Primaria Targu Carbunesti a scos la vanzare 32 de locuinte ANL, construite incepand cu anul 2003. Doar patru chiriasi s-au aratat pana in prezent interesati sa cumpere apartamentele in care locuiesc. ... Nu stam deloc bine si, din 32 de locuinte, doar patru vor fi vandute.
Astfel a fost creat celebrul segment al coupe-urilor cu patru usi, un nou segment ce a trimis toti constructorii inapoi catre plansa de design.
Countryman aduce multe premiere importante pentru marca - este primul model care dispune de tractiune integrala, de patru usi si o deschidere larga a hayonului, si care are o lungime de peste patru metri.
Astfel a fost creat celebrul segment al coupe-urilor cu patru usi, un nou segment ce a trimis toti constructorii inapoi catre plansa de design.
Countryman aduce multe premiere importante pentru marca - este primul model care dispune de tractiune integrala, de patru usi si o deschidere larga a hayonului, si care are o lungime de peste patru metri.
Pirelli a inaugurat fabrica sa de anvelope din Romania in urma cu aproximativ patru ani. Capacitatea anuala de productie a unitatii, in care se investisera peste 170 de milioane de euro pana la sfarsitul primului semestru din 2010, este de patru milioane de anvelope anual.
Unanimitate pentru Dinel In alta ordine de idei, patru dintre administratorii SIF Oltenia - Teodor Buzatu, Gheorghe Blidaru, Vasile Salapa si Margareta Racovita - au fost amendati de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) cu cate 2.000 de lei pentru ca nu au fost de acord cu convocarea AGA pentru a pune in discutie mandatul de administrator si presedinte al lui Dinel Staicu.
Ministrul spune ca in editia 2011 e foarte posibil ca numarul de tichete care pot fi date ca avans pentru o masina noua sa creasca de la trei, la patru, insa valoarea unui tichet se va diminua cu 20%.
Painea se va scumpi cu peste 15% incepand cu luna februarie a anului viitor, din cauza importurilor de grau, dupa ce in ultimele patru luni pretul a crescut cu 10%, a declarat agentiei MEDIAFAX Aurel Popescu, presedintele patronatului Rompan "Cresterea de pret la grau de la 120 de euro pe tona in iunie la 170 euro in iulie si la 200-220 euro in toamna acestui an, dar si majorarea de TVA de la 19% la 24%, au facut ca pretul fainii sa urce cu 60% si ca painea sa se scumpeasca cu 10% in ultimele patru luni", a spus Popescu.
De ce insa prioritatile CNADNR-ului in cei patru ani au fost reprezentate in mare parte de drumurile nationale si in special de cele care nu au un trafic auto foarte intens, asa cum arata topul celor mai mari 30 contracte?
google-analytics.com