Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (3.19 secunde)
Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj, a declarat ca institutia va pune la bataie 200.000 de lei noi pentru realizarea a patru studii de catre organizatiile neguvernamentale doljene interesate de licitatie.
Pe piata au aparut produse de creditare pentru achizitionarea de imobile în cazul carora rata se calculeaza cumulând veniturile unei familii (cu rude de gradul doi, trei sau chiar si patru) sau chiar fara a considera gradul de rudenie drept criteriu de asociere la un credit.
Astfel, potrivit presedintelui Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, actele de aderare la fondurile de pensii private obligatorii vor fi validate de trei ori, la doua, la trei si la patru luni, pentru a se evita inscrierea mai multor acte de aderare pentru o persoana simultan.
Capacitatea hotelului este de 47 de camere din care patru apartamente. ... Hotelul este clasificat la patru stele Apartamentele beneficiaza de o panorama splendida, de unde se poate admira centrul vechi al orasului, cu cladiri impunatoare, desprinse din istoria orasului de pe Crisul Repede;
Raportul dintre populatia angajata si cea care beneficiaza de bani de la stat este de unu la patru, dublu fata de media nationala. ... Acestia au în spate doar 137.000 de salariati, ceea ce înseamna ca raportul este de un angajat la mai mult de patru asistati.
Compania a achitat catre bugetul local primii 200.000 de euro din datoria de patru milioane de euro pe care o avea ca restanta la taxe si impozite.
Potrivit acestuia, cei patru directori de departamente, si anume Cai Navigabile, Economic, Tehnic si cel de la departamentul Patrimoniu, faceau astfel ca, in fiecare luna, pe langa salariu de baza, sa beneficieze de prime si bonusuri pentru munca depusa.
Conducerea Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului asteapta ca Ministerul Mediului sa-si tina promisiunea de a contribui financiar la realizarea unui proiect privind protejarea mediului, care ar trebui finalizat in luna octombrie a acestui an Potrivit directorului executiv al Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului, Mihai Turcu, proiectul vizeaza managementul comun pentru conservarea biodiversitatii la frontiera dintre Romania si Republica Moldova, beneficiarii fiind agentiile judetene pentru protectia mediului din patru judete, si anume Vaslui, Iasi, Botosani si Galati.
Suma de 27 milioane de euro va fi recuperata de la Automobile Craiova in conformitate cu decizia Comisiei Europene in termen de patru luni, a declarat presedintele Comisie de privatizare, Sebastian Vladescu."Cele 27 de milioane de euro vor fi platite in conformitate cu decizia Comisiei Europene in termen de patru luni", a declarat pentru NewsIn, presedintele Comisie de privatizare a Automobile Craiova, Sebastian Vladescu.La intalnirea dintre Comisia de privatizare si reprezentantii Ford s-au discutat si cel 45 de anexe ale contractului de privatizare.
A doua centrala nucleara din România, pe lânga cea de la Cernavoda, va avea între doua si patru reactoare, unitatea urmând sa fie construita dupa anul 2020.
Hotelurile de trei si patru stele de pe litoral au fost primele rezervate,pentru perioada 1- 4 mai, cand numarul total de turisti care au preferat malul marii a depasit 20.000, sustine presedintele Asociatiei Litoral, Corina Martin.
Totalul veniturilor bugetare colectate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala, pe primele patru luni ale anului 2008 a insumat 49.572,73 mil.
SAV-ul (Sports Activity Coupe), caci vorbim de un concept nou, se diferentiaza de "fratele" X5 prin numarul de locuri, X6 primind numai patru pasageri în habitaclu, desi este construit pe aceeasi platforma. Din acest punct de vedere, se poate spune ca X6 este primul SUV cu patru usi.
Patru la suta dintre respondenti s-au reorientat modificandu-si jobul de patru ori si doi la suta au schimbat angajatorul de cinci ori.
Spre exemplu, un concediu in Antalya, la un hotel de patru stele, in regim all inclusive, costa 343 de euro. ... In septembrie insa, un sejur de sapte nopti la un hotel de patru stele costa 343 de euro de persoana.
Beneficiarii au la dispozitie patru modele de casa, cea mai mare dintre ele având 200 de metri patrati, neincluzând terasele.
Beneficiarii au la dispozitie patru modele de casa, cea mai mare dintre ele având 200 de metri patrati, neincluzând terasele.
Prima intalnire care a avut loc ieri intre reprezentantii conducerii si ai celor patru sindicate reprezentative in vederea demararii negocierilor noului Contract Colectiv de Munca (CCM) de la Combinat a fost o ocazie pentru discutarea problemelor sociale existente pe platforma siderurgica.
Rompetrol a pus in functiune pe 25 octombrie patru statii mobile pe autostrada Bucuresti-Cernavoda, care urmeaza sa fie inlocuite cu statii fixe, iar investitia companiei petroliere pentru ambele tipuri de benzinarii totalizeaza 8,58 milioane euro.
  "Stapânul inelelor", dupa jumatate de secol Audi a început cu un motor în patru cilindri, de 2.612 centimetri cubi capacitate, urmat de un motor de 3.564 cmc, precum si unul de 4,7 litri, dar si unul de 5,7 litri.
google-analytics.com