Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (7.95 secunde)
Lansat pe 13 noiembrie 2012 de catre editura britanica MP Publishing sub forma de eBook, volumul "Four Doors and Other Stories" ("Patru Usi si alte povesti") include douasprezece povestiri scurte, ce au ca tema principala iubirea.
Sorin Mircea Oprescu, vor fi decernate, in memoriam, pe Aleea Celebritatilor din capitala patru mari stele:
Este omul care a bagat Romania in NATO, in UE, in piata muncii si a produs patru ani de crestere economica.
Insa, cand s-a decis sa faca un copil, soarta i-a fost potrivnica si, timp de patru ani, ea a trecut prin incercari cumplite si dureri inimaginabile. ... In patru ani, am pierdut nu mai putin de trei sarcini si acest lucru ma macina in interior.
Radu Beligan a destainuit ca s-a nascut intr-o familie modesta, cu patru copii si cu o situatie financiara moderata. ... "M-am nascut intr-o famile modesta, cu patru copii. ... "Tata era tanar si orgolios", isi aminteste Beligan, si "n-a fost usor cu salariul unui sef de gara sa tii patru copii.
N15   SINOPSIS Patru mame ale caror copii merg la aceeasi gradinita planuiesc sa faca o pauza de la stresul cotidian si sa iasa impreuna la o cina, ca sa se cunoasca mai bine.
Sunt de patru ani palarier. ... Cel mai putin lucrez la o palarie cate trei - patru zile si cateodata chiar si o saptamana.
E o piele de vitel special tratata, cu elasticitate, sabotii fiind produsi in Germania (firma se numeste Berkemann Heliane)", ne-a spus Adrian Patru, Director General la TAG MEDICAL LINE. ... "Avem si o retea de magazine de tehnica medicala, in apropierea marilor spitale", ne-a mai spus Adrian Patru.
Dincolo de slabirea in sine participantii au fost motivati permanent de transformarile prin care au trecut timp de patru saptamani. ... patru saptamani de antrenament combinat cu terapie, life style coaching si program alimentar personalizat - toate in stilul Cardio Mix.
Dieta Dukan este impartita in patru parti sau "faze". ... Regimul alimentar este relativ simplu, mai ales daca inveti toate informatiile despre cele patru faze principale ale sale.
Cartea este o relatare directa a modului in care Fowler i-a intalnit pe cei patru barbati implicati, i-a intervievat si i-a supus regresiei hipnotice - o forma ghidata de relaxare, care permite oamenilor sa-si recupereze amintirile pierdute sau reprimate.
Este compus din patru blocuri de piatra mari, care contin 10 reguli de viata in 8 limbi: ... Pe partea de sus a structurii este inscriptionat un mesaj mai scurt in patru limbi antice:
mic dejun si 425 lei cu masa de dimineata inclusa, 485 lei la patru stele ai 605 lei la cinci stele, ambele preturi incluzand micul dejun.
Faptul a avut loc in jurul orei patru in zori, atunci cand multi oameni din zonele rurale isi incep deja activitatea lor de zi cu zi. ... Printre martorii evenimentului erau cel putin patru profesionisti:
La editia din week-end-ul trecut a participat impreuna cu unul din cei patru fii ai sai, Thomas, de 14 ani. ... Am patru baieti: ... La firma, am patru angajati:
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) Locatarii dintr-un bloc aflat in apropierea lacului Siutghiol au declarat, pentru Adevarul, ca au asistat cu groaza la momentul prabusirii elicopterului si au asteptat circa 40 de minute ca o salvare sa ajunga, pentru salvarea victimelor.
O femeie din Germania in varsta de 65 de ani, mama si bunica, a nascut, marti, patru prunci la un spital din Berlin, a anuntat azi canalul de televiziune german RTL.
Hollywood-ul si extraterestrii Nucleul filmului era constituit - se spunea - din extrase de pe patru bobine cinematografice, cu pelicula color de 16 milimetri, inregistrate in primavara anului 1969 si provenind din arhivele secrete KGB.
Pentru bruneta acesta ar fi cea de-a cincea sarcina, ea avand deja patru nasteri la activ din care au rezultat doi baieti si doua fetite.
Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: ... - Ati amintit de cele patru centre de nefrologie pediatrica, dar cati specialisti sunt in toata tara? Avem patru centre la Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara si doar 10-11 nefrologi pediatri.
google-analytics.com