Antrenorul formatiei Gaz Metan Severin, Marian Bondrea, a stabilit sambata lotul de jucatori pe care va conta in primul stagiu de pregatire din aceasta iarna, cel de la Herculane (23-30 ianuarie), destinat acumularilor fizice. Lotul gazarilor cuprinde 26 de jucatori si este compus din urmatorii: portari: Mihai Stetca, Mihai Neagoe, Daniel Popescu; fundasi: Alex Mirescu, Marius Balau, Bozidar Cosic, Dan Ignat, Liviu Rusu, Silviu Balace, Liviu Osca, Alex Dandea, Radulescu (junior venit in probe de la Rapid); mijlocasi: Milan Mitic, Hugo Moutinho, Eugen Riosanu, Adrian Olah, Ionut Mitroi, Alex Neacsa, Alex Zaharia, Bogdan Chirea, Viorel Saim; atacanti: Alex Marin, Patrian Trifu, Cosmin Vancea, Paul Abba, Gabriel Oprea.
Gazarii vor pleca luni, la ora 10.00, spre Herculane si vor fi cazati la hotel "Diana", revenirea la Severin urmand sa aiba loc duminica seara. "Dupa atatea sarmalute si fripturi nu se putea intra in forta in pregatire, ci treptat. De acum insa, lucrurile se vor schimba. Vom avea cate doua antrenamente pe zi. Maine (astazi - n.r.) si duminica, vom lucra si fizic, si tehnico-tactic. Vom incepe practic sa cream omogenitate la lot", a spus Bondrea, pentru GdS. "Nu as vrea sa vorbesc deocamdata de valoarea lotului, pentru ca nu cunosc prea bine celelalte echipe din serie, dar, tinand cont ca avem si jucatori de Liga I, eu cred ca este bun. O idee clara o voi avea dupa partidele de pregatire", a punctat Marian Bondrea.
Patru jucatori vor fi imprumutati

In urma jocului-scoala sustinut sambata dimineata pe terenul de la "Termo" de juniorii clubului si de cativa dintre componentii echipei mari, conducatorii formatiei Gaz Metan Severin au decis sa imprumute patru jucatori la Autocatania Caransebes (locul cinci in Liga a III-a, seria 5) pana la finalul sezonului. Este vorba despre juniorii Mihnea Firoiu, Madalin Poenaru si Giani Candea, dar si de Catalin Nita (25 de ani), revenit dupa experienta nefasta de la FC Olt. "La test au fost prezenti si conducatorii celor de la Caransebes, carora le-au placut mult cei patru jucatori si ne-au propus sa-i imprumute. Noi am fost de acord, pentru ca este foarte important pentru ei sa aiba jocuri in picioare, intrucat numai asa pot creste valoric. Zilele urmatoare vom parafa actele", a declarat, pentru GdS, presedintele executiv al gazarilor, Gheorghe Fratica.