Cautare

5948 de rezultate pentru "patru" (2.87 secunde)
• Apartamentele vechi construite inainte de 1989 din Bucuresti au avut cresteri de 1%, in cazul garsonierelor (de la 1.157 euro/mp la 1.167 euro/mp util) si la apartamentele cu patru camere (de la 979 euro/mp util la 984 euro/mp util).
Ungurii au de patru ori mai multe autostrazi decat noi, la o tara de 2,5 ori mai mica In majoritatea tarilor din fostul lagar socialist constructia de autostrazi a avansat, in ultimii 20 de ani, mult mai rapid decat in Romania.
Investitia se va derula pe o perioada de patru ani si va fi finantata printr-un imprumut de la Banca Europeana de Investitii, bugetul de stat si surse proprii ale Metrorex.
Inca patru banci straine vor sa paraseasca Romania Austriecii de la Volksbank vor sa renunte la toate operatiunile din regiune, iar britanicii de la RBS au un program de vanzare a mai multor active "non-core".
Daca economistii nu respecta regula generala care care cere anualizarea datele trimestriale ale PIB si inmultesc PIB trimestrial cu patru, raportul datorie pe PIB al Greciei ar fi de patru ori mai mare decat cel actual.
Per total, raportul intre banii pe care statul ii incaseaza, sub forma taxelor si a impozitelor, din fiecare judet si banii primiti inapoi de judete este de aproape 1 la 4, respectiv din fiecare patru euro incasati de stat intr-un judet, unul se intoarce la autoritatile locale.
Per total, raportul intre banii pe care statul ii incaseaza, sub forma taxelor si a impozitelor, din fiecare judet si banii primiti inapoi de judete este de aproape 1 la 4, respectiv din fiecare patru euro incasati de stat intr-un judet, unul se intoarce la autoritatile locale.
Pentru a treia locuinta achita impozit de 150%, iar pentru patru sau mai multe - impozitul urca la 300%.
Oamenii ridica actele peste patru zile Volumul mare de cereri depuse zilnic i-a determinat pe finantisti sa elibereze efectiv adeverintele de venit abia dupa patru zile.
Oamenii ridica actele peste patru zile Volumul mare de cereri depuse zilnic i-a determinat pe finantisti sa elibereze efectiv adeverintele de venit abia dupa patru zile.
Reprezentantii unor firme cu profituri mai mari decat toate judetele Olteniei la un loc au venit ieri la Craiova pentru a se interesa de posibilitatile de a investi in zona Directorii a patru mari firme care fac afaceri de zeci de miliarde de euro pe tot globul pamantesc au participat ieri la o intalnire cu oamenii de afaceri din Dolj.
Patru zile mai tarziu edilul-sef lansa un nou termen. ... In aproape patru ani, societatea reabilitase doar patru strazi din cele 14 cate erau cuprinse in proiect.
Desi in audiovizual mai sunt patru posturi de stiri, interesul manifestat de public este destul de mare, datorita vedetelor Luca Niculescu, Cosmin Preliplceanu, Adriana Muraru, Emma Zeicescu, Cosmin Stan sau Sanda Nicola.
Numarul de autoturisme noi inmatriculate a crescut cu 24,5% in primele patru luni, la 18.272, fata de ianuarie-aprilie 2011, cand au fost 14.678 unitati, potrivit datelor publicate azi de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) si preluate de NewsIn.Fata de luna aprilie a anului trecut, numarul de masini noi inmatriculate a scazut in aprilie 2012 cu 13,8%, la 4.307 de autoturisme.In aprilie, marcile de autoturisme cele mai vandute au fost Dacia, cu 879 de unitati, in scadere cu 18% fata de aprilie 2011 si Volkswagen, cu 566 de unitati, in scadere cu 23% fata de aceeasi luna a anului trecut.
"Propunerea este pentru o colaborare in patru state europene (Italia, Spania, Portugalia si Romania), pentru punerea in valoare a soiurilor de porumb din fiecare tara. ... In Dolj inca nu exista nici unul, dar sunt patru proiecte depuse, in care s-au implicat si autoritatile locale din zonele rurale reprezentate.
El a anuntat, pe de alta parte, ca dialogul va continua cu cele patru companii reprezentative pe tema scumpirii carburantilor, adaugand ca pana in prezent acest dialog a functionat. "Am initiat un dialog si-l vom duce mai departe cu cele patru companii.
patru persoane au fost ranite. ... La patru luni de la acest incident, organele implicate in ancheta nu ne ofera raspunsuri. ... Potrivit presei italiene, patru persoane au fost ranite.
- In mandatul viitor vreau, in primul rand, sa continui ce am inceput in urma cu patru ani si anume modernizarea acestei frumoase zone a Timisului. ... - Ce le propuneti, pentru urmatorii patru ani, cetatenilor din Colegiul 4 Senat?
Motivul protestului este neplata VOLUNTARA a salariilor si drepturilor de autor cuvenite pe ultimele patru luni de catre societatea Intact Publishing SRL, parte a Intact Media Group, care detine Jurnalul National.
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
google-analytics.com