Cautare

470 de rezultate pentru "oficiul postal gornet cricov" (2.55 secunde)
Suma solicitata e de cateva sute de lei, de obicei, iar pentru a intra in posesia banilor infractorul se prezinta personal la usa victimei sau solicita mandat postal.
Din pacate, conflictul pare sa fi fost declansat nu de caratorii cu carca, ci de oficiantii care stau degeaba pe la ghisee si se fac ca muncesc, zambind plini de fericire la cei doi-trei clienti care se vad obligati sa stea cate jumatate de ora la coada pentru a cumpara un timbru sau pentru a trimite un mandat postal.
Conducerea PSD a simtit nevoia sa convoace o conferinta de presa pentru a dezvalui cu huruit mediatic o intreprindere de ordin postal.
Oficiul roman pentru adoptii este obligat sa urmareasca evolutia copilului si a relatiilor dintre acesta si parintele sau parintii adoptivi cel putin 2 ani dupa incuviintarea adoptiei.
Restul… mai ramane de vazut. Tot… ramane de vazut se poate spune si despre Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului.
Sponte recunoaste ca a fost numit director pe criterii politice Mai departe, un alt membru PD care conduce o importanta institutie din judetul Constanta - Oficiul de Cadastru:
Potrivit surselor noastre, ca urmare a sedintei de duminica, democratii constanteni - mai precis conducerea PD Constanta - au convenit ca pentru Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului sa fie propus Adrian Sponte.
Lista incompatibililor Din datele pe care GIP sustine ca le are de la Oficiul Registrului Comertului (ORC), cei 18 incompatibili sint:
In conditiile in care se promovau sute de dosare, Oficiul Juridic avea un singur jurist. Pentru eficientizarea actiunilor, acest compartiment a fost transformat in Directia Juridica, cu preluarea birourilor Contracte si Urmarire Debitori.
Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie Constanta va fi gazda Programului International Dezvoltarea Competentelor Antreprenoriale si Aptitudinilor Manageriale EMPRETEC organizat de ANIMMC in perioada 10-18 iulie a.c.
Ei propun crearea a doua organisme pe langa CSAT, Comitetul de Coordonare al Comunitatii de informatii pentru securitatea nationala, coordonat de seful Executivului - adica de premierul Calin Popescu-Tariceanu - si, ca organism de lucru, Oficiul National de Planificare si evaluare a Informatiilor.
Astfel, Oficiul National de Statistica al Frantei a estimat pentru perioada analizata o crestere economica substantial mai mica decat nivelul de 0,5% cat s-a apreciat anterior.
Oficiul Judetean pentru Protectia Consumatorului din Arad are un nou director, dupa ce in functie a fost numit Gheorghe Sechel, cu sprijinul Aliantei D.A., in special a PNL.
SRL-ul s-a mutat în Alexandria Potrivit datelor de la Oficiul National al Registrului Comertului, SC BEST Recuperare Creante SRL s-a mutat recent din Bucuresti în Alexandria, fiind înregistrata în judetul Teleorman pe 12.11.2008.
De alt-fel, TBI a inregistrat executarea asupra apartamentului familiei Stefan la Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI), astfel incat cei doi soti sa nu-l poata instraina.
Toate informatiile colectate de CNI vor fi analizate si transpuse intr-o strategie nationala de securitate de catre Oficiul pentru Informatii Integrate.
Potrivit legislatiei in vigoare, orice banca are obligatia de a semnala automat Oficiul de Prevenire a Spalarii Banilor orice tranzactie care depaseste 10.000 de euro.
E Catalin Tirlea, consilier la Oficiul pentru Romanii din Strainatate, scriitor si, in cazul de fata, cel mai bun prieten al lui Cristian Popescu.
FARCAS) La sfarsitul anului 2011 in cercurile OZN s-a discutat mult un raspuns pe care Oficiul de stiinta si Tehnologie politica (OSTP) al Casei Albe l-a dat la doua petitii despre informatiile detinute privind relatiile cu vizitatorii extraterestri.
Interpelat de un jurnalist, oficiul de presa al Ministerului Apararii, a facut un comentariu interesant, publicat in The Sun pe 22 ianuarie 2010.
google-analytics.com