Cautare

470 de rezultate pentru "oficiul postal gornet cricov" (2.81 secunde)
Se duce Basescu, deghizat, la un oficiu postal, sa vada cum se vinde timbrul. - Nu se vinde, spune functionarul. - De ce?
Isi vor putea recupera banii si cei care nu se pot deplasa pana acolo, fie prin mandat postal, fie prin procura in cazul mostenitorilor.
Pentru serviciul "Valoare declarata", tariful per trimitere a ramas neschimbat, respectiv 0,8% din valoarea declarata aferenta serviciului postal solicitat.
Astfel cele mai importante modificari vor fi intregistrate la abonamentul lunar casuta postala, confirmare de primire (interna si externa), ultrapost, postmessager, mandat postal intern si pachet corespondenta.
Codul Postal. Data finala a concursului : 11 Iunie 2014. Participand, acceptati primirea unor informatii despre Indila. Noroc tuturor ! Pentru a participa la concursul ce va poate duce la concert, accesati:
Paul Dobrescu, medic, Dumitru Iacob, tehnician agronom, Aurel Minciuna, secretarul UTC din comuna, Mircea Dulceata, el insusi mester de case, Nicu Andreias, factor postal, si atatia altii, toti tineri, cu familii, cu copii care vor creste, vor invata, vor deprinde meserii si, multi dintre ei, se vor intoarce pentru a lucra in casele parintesti, case care in aceste zile prind contur in comuna Radovanu.
Acest ajutor se acorda doar in aceasta luna, ca un sprijin de Paste, separat de pensia propriu-zisa, prin mandat postal.
Alaturi de el, in fata Oficiului Postal din cartierul Rovine, se aflau si alti varstnici, cu pensii putin peste doua milioane de lei.
- Cazul lui Tudor Molan, factor postal din Brasov, care a fost prins de populatie in Cimitirul Evanghelic de pe Strada Karl Marx din Brasov, in cursul zilei de 23 decembrie 1989, avand asupra sa o pusca semiautomata cu luneta cu care tragea asupra oamenilor.
Prima nava catre cea mai apropiata stea - Proxima Centauri - ar putea avea marimea unui timbru postal si ar fi, de fapt, un computer plin de senzori si camere, agatata de o parasuta, care ar fi umflata, in vid, de un fascicul laser de pe Pamant, poate cu o putere de 800 de megawati.
Suhurlui are scoala, dispensar, oficiu postal, statie de autobuz. Sediul Primariei si Postul de Politie au unde sa fie amenajate.
"Petenta sustine ca a facut corespondenta consistenta cu Primaria Eforie si a solicitat un numar postal, o adresa postala insa nu a primit nici un raspuns", arata expertul coordonator al Avocatului Poporului Felicia Nedea (foto).
Agentia a anuntat ca deputatul a fost informat printr-un mandatul postal (cu confirmare de primire) cu privire la declansarea verificarilor, respectiv asupra drepturilor sale de a lua cunostinta de actele si lucrarile dosarului, de a fi asistat sau reprezentat de avocat si de a prezenta orice elemente justificative pe care le considera necesare.
Diaconu a fost instiintat postal de acest fapt si poate contesta raportul ANI in termen de 15 zile. Senatorul PDL Mircea Cinteza ar fi si el incompatibil.
In raport cu moneda nipona, dolarul s-a mentinut la un nivel stabil de 111,32 de yeni, investitorii asteptind o decizie privind un proiect de reforma a sectorului postal, sustinut de premierul japonez Junichiro Koizumi.
Potrivit lui Mihai Toader, traficul postal in zonele unde s-au inregistrat cazuri de gripa aviara la pasari, aflate in carantina, se desfasoara normal.
"Intarziatii", amendati cu pana la 100 RON Contribuabilii care au primit formularele de declaratie de venit sunt obligati sa le completeze si sa le depuna la ghiseele organului fiscal de care apartin sau la cel mai apropiat oficiu postal (de unde vor primi o recipisa ca dovada a respectarii obligatiei de declarare a veniturilor), pana cel tarziu la 15 mai 2006 inclusiv.
La actionarii domiciliati in alte localitati decat cele precizate mai sus plata dividendelor se va face prin mandat postal.
Platile se vor face prin mandat postal, expediat pe numele si la adresa din Romania, asa cum sunt inscrise in registrul actionarilor la data de inregistrare, pentru actionarii persoane fizice care detin intre 200 si 5.000 de actiuni.
"Pentru craioveni si doljeni exista un singur oficiu cu asistenta vamala, care e de fapt un ghiseu al Oficiului Postal 7.
google-analytics.com