Cautare

261 de rezultate pentru "noutati" (4.89 secunde)
Destule noutati din Codul penal erau straine de inclinatiile cele mai recente ale societatii tot mai ingrijorate de cresterea infractionalitatii.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, azi, cu 237 de voturi pentru, doua impotriva si patru abtineri, proiectul de modificare a legii notarilor publici si a activitatii notariale, informeaza NewsIn.Ministrul Justitiei Titus Corlatean a sustinut, in plen, adoptarea acestui proiect, aratand ca este un obiectiv important in cadrul Mecanismului de cooperare si verificare (MCV).Modificarile Legii Notarilor Publici si a Activitatii Notariale tin in primul rand de armonizarea cu o serie de noutati introduse de Codul Civil.
"Am depus un proiect pentru modificarea Legii 3/2000, Legea referendumului, care contine doua noutati.
Sunt convins ca toti producatorii auto au in vedere noutati de luat in seama pentru acest eveniment“, afirma presedintele APIA, Brent Valmar.
Mangalia, care va detine un stand de aproape 50 mp, va avea, pe langa binecunoscutul program de prezentare a oportunitatilor turistice locale, si cateva noutati.
Reactia lui Nagy vine ca urmare a faptului ca saptamana aceasta ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a prezentat proiectul de modificari fiscale pentru 2006, iar printre noutati a fost anuntata si eliminarea scutirii de la plata impozitului pe venituri pentru programatori.
Presedintele s-a referit la introducerea cotei unice, a leului nou, la politica BNR privind dobinzile si la alte noutati in domeniu.
In cadrul supermarket-ului din incinta Lotus Market sunt expuse tot felul de produse, existand si noutati fata de alte magazine de profil din Oradea.
Jurnalistii au luat "la puricat" cele mai importante noutati auto ale anului, care au fost lansate in 2005 pe cel putin cinci piete de pe cel putin doua continente, notandu-le in functie de 20 de criterii, printre care design, performante de mers, manevrare, confort si functionalitate.
Le-am cerut sa ne spuna care sunt problemele de care s-ar putea lovi la demararea proiectelor, le-au explicat care sunt criteriile de eligibilitate si ultimele noutati aparute in legislatie.
Guvernul va emite intr-o saptamina o ordonanta pentru a scoate din peisaj pretul national de referinta si subventia data pentru plata caldurii Guvernul va accepta ca Electrocentrale sa treaca in subordinea municipalitatii doar daca alesii locali vor lua masurile necesare pentru ca aceasta unitate sa fuzioneze cu Apaterm.
Principalele noutati in domeniu se refera la modificarea sumei minime de subscriere pentru infiintarea unei societati din acest domeniu, precum si la relatiile contractuale intre finantatorul si utilizatorul bunului aflat in leasing.
KIA aduce noutati atat pentru versiunile diesel, cat si pentru cele pe benzina, modelul Sorento fiind disponibil pentru Romania la trei niveluri de echipare:
Principalele noutati se refera la scurtarea perioadei de declansare a falimentului in anumite cazuri, precum si la posibilitatea creditorilor de a-si alege singuri lichidatorul judiciar.
Noutati ar urma sa apara, potrivit propunerii legislative, si in privinta subventiilor de 20% pe care statul le va aloca tinerilor casatoriti care vor sa isi construiasca o casa.
Noutati Incepand cu 11 septembrie, la CMZ Dolj se desfasoara activitati de recrutare-incorporare a tinerilor nascuti intre anii 1972 si 1987 si care din diferite motive nu au fost recrutati pana acum.
Singurele noutati vor fi cele legate de aplicarea legislatiei comunitare pentru impozitele directe si indirecte, precum si noi reglementari procedurale privind combaterea evaziunii fiscale.
Noutati la Electroutil In cadrul targului, Rucom va lansa trei modele de masini (Opel Corsa, Chevrolet Captiva si Chevrolet Epica).
Cu acest prilej, Mihai Daraban a precizat ca principalele noutati ale actualei editii a Topului Judetean al Firmelor este condensarea mai multor grupe si subgrupe din cadrul celor 6 mari domenii de activitate principala a firmelor, precum si faptul ca un mare numar de firme constantene s-au calificat si in Topul National al Firmelor, pe pozitii fruntase.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza:
google-analytics.com